"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 85 006
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 005
Това реалити шоу сам две вечери в седмицата ли е? newsm78 

# 1 006
Кажете ми в колко часа го дават и в кои дни? Има ли го някъде на запис?  Praynig

# 1 007
Аз пък мисля, че стилът неслучайно беше селски.
Жената такъв си обича и съм сигурна, че и тя и мъжът й са били много доволни.

# 1 008

Аз пък мисля, че стилът неслучайно беше селски.
Жената такъв си обича и съм сигурна, че и тя и мъжът й са били много доволни.
Това е Пълна промяна, стилът се определя от екипа, който преобразява участника (и главно от стилиста), какво значение има какво "си обича жената" - нали това е идеята. Да се облагороди и да изглежда адекватно за сезона, годината и т.н. Годината е 2007, да не кажа 2008...те я върнаха в 90-те. За прическата да не говоря, беше безумна. Антония30 беше много права и за презрамките с детайла и бижутата...Това е елементарно правило.

# 1 009
Тя се харесваше, това е важното.
Кремена е модерна като за 2007г., ама ако я бяха облякли така, родата от Сливен щеше да се чуди какво става.

# 1 010
Не знам какви са им критериите за избор, но явно жената беше там заради добрата си фигура-чсно беше, че се поддържа и ходи редовно на фитнес, дори инструкторът беше впечатлен. Това, което трябваше да направят според мен беше да намалят носа й много повече от това, защото той сега е не по-малко лош от преди, но това си е по вина на хирурга и какви бяха тези балони за гърди  Shocked на тази толкова слаба фигура???? Е, изгладиха бръчките, но дали след година тя ще има възможност за ботокс  според Вас....разочароваха ме с тази промяна-подобре да бяха избрали някое момиче на по-малка възраст с истински дефекти за корекция, все пак не видях нищо кой знай колко фрапиращо в тази жена.
Е, за да не сме много критични-браво за зъболекаря-много красиви зъби!

# 1 011
Много ми се иска да видя промяната на човек,който има някакъв козметичен дефект,например.Да видя човек,който цял живот е страдал от този свой недъг,пречил му е да работи добра работа,да създаде семейство.Понасял е подигравки заради него като дете и сега изведнъж животът му се променя.Човек,който е беден,не може да си позволи да плати на пластичен хирург.Ей такава промяна искам да видя.Да превърнат пате в лебед.Да направят някой истински щастлив,да осмислят живота му.Какво да ги гледам тези?Никой от тях не е толкова закъсал.

# 1 012
Много ми се иска да видя промяната на човек,който има някакъв козметичен дефект,например.Да видя човек,който цял живот е страдал от този свой недъг,пречил му е да работи добра работа,да създаде семейство.Понасял е подигравки заради него като дете и сега изведнъж животът му се променя.Човек,който е беден,не може да си позволи да плати на пластичен хирург.Ей такава промяна искам да видя.Да превърнат пате в лебед.Да направят някой истински щастлив,да осмислят живота му.Какво да ги гледам тези?Никой от тях не е толкова закъсал.
И аз това искам-да има някакъв смисъл всичко това-ами тази жена беше щастлива-имаше 2 деца, мъж който я обича - ами че кой не иска да промени нещо в себе си-ако това е критерий половин България трябва да оперират безплатно. Помня в американския вариант имаше едно момиче на 30г, което наистина имаше много дефекти по лицето-направо се беше несиметрично,но имаше добра фигура. Момичето рисуваше добре, но каза че не ходило на конкурси за работа-искала да се занимава с реклама, защото се притеснявала от това как изглежда и от много години е нямала приятел - очите му бяха толкова нещастни. Представете си да не може някой да се развива професионално и да няма никой до себе си защото обществото го отхвърля заради външността- е това са проблеми да решаване, ане някоя жена на 40 год. с малко  повече бръчки... newsm78
Между другото точно това момиче стана като лебед Simple Smile

# 1 013
Само очната операция мога да похваля - тя наистина си заслужаваше, а и цената й е много висока и жената сама надали щеше някога да си я направи. Говоря от личен опит - мъжа ми е с очила и мин година ходихме при проф Гугучкова, още тогава цената на операцията и лечението излизаше около 2500 евро. Така че, ако не друго - поне това беше промяна според мен!

# 1 014
Кремена е модерна като за 2007г., ама ако я бяха облякли така, родата от Сливен щеше да се чуди какво става.

Ама нали в това е въпроса, че работата на Кремена не е да облича участничките както себе си еклектично, модерно, шантаво, нестандартно, както искате го наречете...(аз го наричам по друг начин). Тя трябва да я облече така, че да изглежда една модерна подмладена жена според тенденциите на сезона зима 2007/2008. Това й е работата. Ако е истински стилист.
"Модерността като за 2007" не се изчерпва с личния вкус на Кремена.

# 1 015
  • Варна
И аз не бях очарована от снощната промяна. Само промяната на усмивката й ми хареса. А за прическата - нямам думи.

# 1 016
  • до една звездичка
Съгласна съм с теб - в нашия побългарен вариант няма никаква метаморфоза! Нито по-младите момичета дотук (които, според мен нямаха абсолютно никакъв визуален дефект), нито пък по-зрелите моми...
Единственото изключение вероятно ще бъде момичето без коса (мисля, че Десислава и беше името).
За мен в това предаване парите са абсолютно хвърлени на вятъра - никой от участниците дотук няма реална необходимост от чак такава промяна!

# 1 017
Само очната операция мога да похваля - тя наистина си заслужаваше, а и цената й е много висока и жената сама надали щеше някога да си я направи. Говоря от личен опит - мъжа ми е с очила и мин година ходихме при проф Гугучкова, още тогава цената на операцията и лечението излизаше около 2500 евро. Така че, ако не друго - поне това беше промяна според мен!
Не, цената е 2500 ЛЕВА, не ЕВРО.

# 1 018
Не, цената е 2500 ЛЕВА, не ЕВРО.

Може би зависи от конкретната манипулация и последващото възстановяване, но когато ние ходихме беше в евро!

# 1 019
  • София
Aбе, мисля,мисля и пак стигам дотам, че не ми хареса жената.Тя преди изглеждаше състарена, а сега изглежда леко грозновата.
Дано не чете тук.

Общи условия

Активация на акаунт