Отговори
# 195
Страннота в последната сцена е, че докато споделяха вече не бяха толкова пияни. Суна бързо се напива, Ферит бе доста пиян в тоалетната, залиташе, едвам мърдаше. Ферит продължи да пие, дори бе прав без да залита (?) и наливаше на Суна. Уж са пияни, а бяха трезви, когато се целунаха. В пълно съзнание действаха и двамата. След толкова изпит алкохол, как не ги хвана, как не се осъзнаха?

За мен и алкохола и емоциите им дойдоха в повече, разбира се това не е оправдание и за двамата.

# 196
# 197
Добро утро, момичета. Много им е даже тоя рейтинг.Допускам,че ще продължат както са си решили и то ще е за сметка на Сейран.Другарчетата по съдба се преоткриха и ще започнат да градят щастието,което смятат ,че заслужават.Аз не очаквам да покажат нито съжаление, нито разкаяние.Вие какво мислите?Думите от озета"това,което ще се случи между Суна и Ферит дълбоко ще разтърси баланса в живота им" как ги тълкувате.Като морален товар,с който ще трябва да живеят или осъзнаване,че са един за друг.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 09:55 от Sikorski

# 198
След този рейтинг, Сикорски е права, че ще продължат тази линия, за да го поддържат и вдигнат. Турците са странни хора, обичат неморалност, насилия и драми (съжелявам, че го пиша, но съм разочарована от тях).

А след този епизод се потвърди, че Суна никога не е обичала сестра си, всичко е било приструвка. Ферит и Суна не само не заслужават прошка, но и да ги считаш за роднини не заслужават. Алкохола не е оправдание, те не бяха толкова пияни и осъзнаваха действията си. Те са егоисти и лицемери. Сейран трябва да загърби всичко и да се върне в Антеп. Да започне живота си от нулата.

Ако искат да подновят СейФер, то няколко коми им трябват.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 10:03 от ani.zaiche

# 199
Здравейте,
След дългата нощ от емоции, който спал, спал. Отново сме тук и все още емоциите не са ни напуснали. И има защо.
Много странни и неизяснени неща в сериала като цяло останаха.
Каква беше тази къща, където отидоха Ферит и Суна?
Как така вързаният бандит, при това ранен бързо, бързо избяга?
Как се озоваха камъните при Халис?
А, да не се връщаме на други загадки от предишните сезони.

# 200
Срещали се на дивана
вечерта веднъж
Стана тя, каквато стана
с балдъза и неверен мъж

Срещнали се те пияни
тя жена, той мъж
Близали те своите рани
и целунали веднъж

Ако някой тези двама
види този път,
драмата ще е голяма
даже те да не преспят

Ще прости ли лесно всякой
че макар и сал веднъж,
балдъза е целувал някой
влюбен във сестра й мъж?

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 10:11 от Милна

# 201
След този рейтинг, Сикорски е права, че ще продължат тази линия, за да го поддържат и вдигнат. Турците са странни хора, обичат неморалност, насилия и драми (съжелявам, че го пиша, но съм разочарована от тях).

Рейтингът е такъв, защото зрителите гледаха снощи, като все се надяваха това, което дадоха във фрага да не е истина. След снощи обаче в Х е мазало и хората пишат, че са приключили със сериала и не мисля, че скоро ще им мине. Освен това два от конкурентните сериали нямаха епизоди. Да ги видим следващата серия с какъв рейтинг ще бъде, ей това ще е интересно.

# 202
  • Яко в Матрицата...
Добро утро!

Повишаването на рейтинга е смешно, на фона на това, че имаше само един конкурент, чийто озет има завиден рейтинг и в трите категории. ОГМ могат само да си мечтаят за такъв рейтинг на серия, какво остава за озета. Но кой каквото сам си направи...

Сега като се понаспах малко се замислих за историята, не за рейтинга. Вземаме най-лошия случай - това е истина, дори са се кексували. След това Суна ще се сблъска с най-горчивата истина в живота си. Тази че Ферит никога не е бил нейната съдба, че никой нищо не й е отнел като не се омъжи за него, дори че съдбата я е била възмездила, но тя не го е оценила, че нито един мъж не си струва да загубиш доверието на сестра си. Това ще е процес, няма как да стане за една серия, макар че с ОГМ нищо не се знае Joy Феро ще гори в друг ад, и на него не му завиждам.

Разбирам, че искат да изчистят някакви неща, останали от първи сезон, но е твърде късно, бе джанъм, да дават такива неща, много закъсняха... И не си заслужаваше този и няма 1% повече рейтинг. Топи се много бързо.

# 203
В потвърждение на по-горните ми думи - Ферит дори забрави за брат си Аби. Той явно също нищо не означава за него. Братството им е само на думи. Тази серия изтри цялата история от 1 серия до тук. Превърна я в една голяма ЛЪЖА. Нито чувствата , нито събитията са били истински.

# 204

А след този епизод се потвърди, че Суна никога не е обичала сестра си, всичко е било приструвка. Ферит и Суна не само не заслужават прошка, но и да ги считаш за роднини не заслужават. Алкохола не е оправдание, те не бяха толкова пияни и осъзнаваха действията си. Те са егоисти и лицемери. Сейран трябва да загърби всичко и да се върне в Антеп. Да започне живота си от нулата.

Ако искат да подновят СейФер, то няколко коми им трябват.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 10:42 от anabeell

# 205
Нито алкохол, нито емоционално/психическо състояние, може да бъде оправдание за случилото се, нищо не може. Ферит и да го оставим, така или иначе, от негова страна, мен не ме изненадва, обаче Суна така ли не помисли нито за мъжа си, нито за сестра си. Някакси от нея, с оглед възпитанието й, очаквах по-високи морални ценности.

# 206
Х:
Струваше ли си, бе? Струваше ли си напишете такива отвратителни неща, да получите "ах" от толкова много хора, да изгорите толкова души? Ако бяхте дали само Сейфер, ако бяхте написали Сейфер бебе, щяхте да получите повече рейтинг. Но вие какво направихте? Избрахте най-лошия начин, загубихте хиляди фенове, разплакахте хиляди хора!

# 207
За мен най-гадното в епизода бяха погледите на Ферит към Сейран. Гледаше я с ужасно безразличие, сякаш я вижда за първи път и тя е някаква натрапница. Да, постъпката на Сейран да го хвърли под влака пред цялото семейство беше много грешна, защото не беше момента да му трие сол на главата, но и не заслужи това безразличие от Ферит. Направо беше смразяващо изражението му.😔

# 208
Най-гадното е че в момента хейта тече и върху Рамо и Берил. Да ядосана съм много, вихрушка от емоции....но правя разлика между това че Берил не е Суна и Мерт не е Ферит. Каквото и да говорим...показаха висок клас актьорска игра. Невероятен каст малоумен сценарий това е положението.

Та по повод изчистването на психиката на Суна, добре ако приемем че тя се беше омъжила за Ферит в началото...изобщо нямаше да издържи. Тя просто не познава истинската същност на Ферит, да Сейран споделяше с нея, но много неща и спестяваше. Суна от самото начало е психически нестабилна, в това отношение Сейро е герой. И сега ще се справи, сигурна съм.

# 209
Нещо позитивно днес Heart Eyes

Обявен е най-престижният списък на The Candlers със 100-те най-красиви лица за 2024 г. 💥
В списъка има 5 турски актриси:
25. Ханде Ерчел
57. Афра Сарачоглу
74.Сила Тюркоглу
83. Су Бурджу Язгъ
97. Йозге Ягъз

Общи условия

Активация на акаунт