Отговори
# 210
Суна ако беше на мястото на Сейран, щеше вече да се е метнала от някой мост. С нито едно нещо с което се сблъска Сейран в този брак тя нямаше да успее да се справи.

# 211
Много им е този рейтинг, за тия глупости дето излъчиха снощи! Не може да върнат хората, които се отказаха от Ялъто , като излъчват отново неща заради , които са се отказали! Само изневери и предателства в болните им глави! Жалко!

# 212
Великият "принц на психодрамата"както го нарекоха Шнура повече нито ще види рейтинг за свой проект като този на Рибарчето от 1 сезон,нито ще продаде сериял в чужбина,може,но с мижав приход и интерес.В момента е на второ място по приходи като продуцент.Ще видя примерно след 2 ,3 години къде ще е.А на Афра и Мерт желая да попаднат на продуцент,сценарист и режисьор, които да оценят таланта и потенциала им подобаващо.Публиката е тази,която те качва на върха и те сваля оттам. Когато я предизвикаш да изпитва гняв,разочарование,болка и чувството, че се гавриш с нея,няма как да те държи на върха.Арогантност!

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 10:46 от Sikorski

# 213
Ако в началото Суна и Ферит се бяха оженили, мисля, че Ферит нямаше да издържи да живее с нея. За него тя е скучна. Може би щеше в един момент да има примирие - Суна си стои в къщи и се прави на господарка и търпи изневерите и хойкането на Ферит, за да не се разведе и загуби властта. Ферит вечно по живота, за да не гледа и слуша тъпотиите й. Те не могат да бъдат щастливо семейство, а примирено семейство.

# 214
Замислих се за зрителите в чужбина, които сега тепърва заглеждат Рибарчето, както са в Испания например, със сигурност са разбрали какво е бъдещото развитие и сигурно са в шок. 😵‍💫Представете си сега да гледаме за първи път първи сезон и после да разберем, че Феро е оправил балдъзата. 🤣 Пу пу дано не се стигне чак дотам.🙏

# 215
ООххх, фандома неудържим днес Joy

Струваше ли си да се убие Сейфер за това малко увеличение?
Това беше единствената сила, която имаха. Двойката.
И двойката свърши.
Поздравления, феновете отново бяха прави
Но това, че сме прави, не ни направи щастливи.
💔
Кел няма да е щастлив, това ми стига 😁
Ще се видим на финала 😎

# 216
Някой беше написал , че сега  Сейран е сама срещу всички и е така. Ако изобщо разбере истината , на което се надявам, искам да се махне от това гнездо на оси , в което нищо вече не я задържа.Да си спасяват сами бизнеса и имението , което тя имаше глупостта да подари на Суна , за да спасява брака `и. Нека Феро и Суна си се "обичат" пред очите на семействата си, които толкова са потънали в л...а, че нямат право да им кажат и копче.
Искам Суна да почувства голямата "любов" на Феро , който сигурна съм, ще хукне пак да "диша" по баровете , само че ще го няма Аби да му бърше з....а.
Противоположно на някои мнения тук , аз искам Сейро да е бременна , защото и трябва причина да продължи напред.
Каква по-добра причина от това ? А ако срещне  един свестен мъж , това ще `и е бонус.
Под каквото и въздействие да са били Суна и Феро , нищо не ги  оправдава. Най-грозното нещо е предателството. Само се надявам да си понесет последствията , защото при тези сценаристи нищо не се знае. Може да се събудят , да си изтупат дрехите и ни лук яли , ни лук мирисали.

# 217
Добро утро, момичета! 💗
Мистери, благодаря за темата!
Вижте едно интересно мнение   от ФБ
https://www.facebook.com/share/p/19vcvj1aiE/
Aсена,във фрага на мен също ми направи впечатление,че облеклото на Суна и тази с която си поляга са с различни облекла.Суна е в бяло,а тази е в черно.Първо си помислих,че тайничко са върнали Кая,както се случи с Орхан и Суна си пие с него и на него разказва.А сцената на дивана е с някоя забърсана набързо от Ферит.После казаха,че сцената със Суна е ревизирана и тази сцена,с жената на дивана не беше показана.Беше показано друго.

# 218
  • Яко в Матрицата...
Споко, хора, ще сменят пак сценария в движение. Колко му е? Не го ли правеха нонстоп досега, пък и да не го сменят - няма да си разплетем чорапите, я! Ако след толкова години в бизнеса не са разбрали, че зрителят е кралят, вече няма и смисъл да го разбират. Поздравявам ги за смелостта да си дават простотиите, но не виждам какво ще им донесе това.

# 219
Ама като си полягва на дивана, Суна е вече съблечена, затова е с различно облекло Grinning

Ками, аз също много искам бамби Heart Eyes Кара кашлъ, кара гьозлю, ярамаз бир чоджук айййй Heart Eyes

# 220
И аз искам един малък Феро с черни веждички, черни очета и голям палавник. Сейро ще се справи и сама с отглеждането.

Има ли шанс след тази почивка да имаме някакъв скок във времето....не ми се гледат СунФер по кьошетата

# 221
Момичета, вие сте по-силни от мен. След вчера аз искам само да се сгуша в красивите моменти от миналото. И наистина не проумявам как едни и същи хора написаха последния епизод и епизод 85. Да забравим, че имало още два сезона преди тях, но защо и поради каква причина правиш на пух и прах това, което ти си написал?

# 222
Когато пропускат седмица кога обикновено пускат фраг?

# 223
И аз искам един малък Феро с черни веждички, черни очета и голям палавник. Сейро ще се справи и сама с отглеждането.

Има ли шанс след тази почивка да имаме някакъв скок във времето....не ми се гледат СунФер по кьошетата
Ако ще ни предлагат СунФер по кьошетата ще си търсят рейтинга и фандома по тези кьошета,със свещ .

# 224
Ама какви кьошета? Феро го изгониха от имението, в тая къща, където отидоха, от кого да се крият?

Общи условия

Активация на акаунт