Отговори
# 225
Малко фенско творчество и от мен :

"Не всички змии пълзят, някои вървят точно до теб"

# 226
Харесах си един коментар за Рамо: "Абсолютен майстор на мълчаливата актьорска игра".

# 227
Онзи наглец Емрулах качил рейтингите и в коментарите са го настъргали на ситното ренде. Качили са му рейтингите от серията в която Сейран беше отровена, да види какво значи рейтинг.

# 228
Ако искат връщане в руслото, ще им трябва голяма фантазия. Казаха си неща, които другия не можеше да знае. Така, че този разговор е истински (Ферит не знаеше, че Суна е гледала негови снимки на телефона, а Суна не знаеше за разговора на Орхан с Ферит преди да тръгнат за Антеп). Спасението им е да се спрат само до целувките. Те по-лесно могат да се простят.

# 229
Добро утро след тежка нощ ☕️
Прочетох мнението, което е споделила Асена, и си мисля, че сц са си оставили вратичка. Но все повече си мисля, че първоначалния замисъл на сезон 3 е бил точно това, което гледаме. Ферит и Суна, и последваща драма. Ако бяха други актьори, а не Афра и Мерт, можеше и да се получи.

# 230
MysteryG, в цялата еуфория забравих да благодаря за новата тема.  Heart Жесток избор на снимка за корицата предвид дереджето.

# 231
  • Яко в Матрицата...
Започна в Антеп и там завърши... Broken Heart

# 232
Започна и завърши в Антеп. Но в моите очи завърши ето така, с тази прегръдка, която няма да забравя. 🥹💔❤️

# 233
Някой беше написал , че сега  Сейран е сама срещу всички и е така. Ако изобщо разбере истината , на което се надявам, искам да се махне от това гнездо на оси , в което нищо вече не я задържа.Да си спасяват сами бизнеса и имението , което тя имаше глупостта да подари на Суна , за да спасява брака `и. Нека Феро и Суна си се "обичат" пред очите на семействата си, които толкова са потънали в л...а, че нямат право да им кажат и копче.
Искам Суна да почувства голямата "любов" на Феро , който сигурна съм, ще хукне пак да "диша" по баровете , само че ще го няма Аби да му бърше з....а.
Противоположно на някои мнения тук , аз искам Сейро да е бременна , защото и трябва причина да продължи напред.
Каква по-добра причина от това ? А ако срещне  един свестен мъж , това ще `и е бонус.

Под каквото и въздействие да са били Суна и Феро , нищо не ги  оправдава. Най-грозното нещо е предателството. Само се надявам да си понесет последствията , защото при тези сценаристи нищо не се знае. Може да се събудят , да си изтупат дрехите и ни лук яли , ни лук мирисали.
Не си сама, Ками, феновете го визуализират вече. А аз след снощи не мечтая за нищо...

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 12:39 от teya123

# 234
За минута Ферит забрави голямата си любов и собствените си думи: Ти си като сестра, бях свидетел на сватбата ви, ти си душа на моята душа...(Думи казани някога) Някой да не е подменил нашия Ферит. Нашият Ферит не би направил това със Суна. Това е друг човек, друг Ферит. Толкова ли бързо премина от огромна обич към тотална омраза. Ако решат да се върнат към СейФер (което много ме съмнява, мисля че тези сценаристи имаха точно тая цел - да разрушат СейФер, неуспяха заради падането на рейтинга с кака и сега искат да го направят със Суна (другата кака), Как ми се иска да ги глобят за тая серия!!!) любопитна съм как ще го извъртят. Разговора е истински, не е сън, фантазия. Целия 3 сезон до тук е като миш-маш, липсва логика, последователност, забравят накъде са тръгнали. А бе да ударят една кома и да се свършва тая мъка.

# 235
Няма да гледам.
Знам че е сериал, но много вярвах в тази любов, защото знаех че сериалът е по действителни неща и виждах нещо много чисто , с което двама инати не знаят как да се справят. Чаках да видя как ще пораснат, как ще стане истинска, силна и непоколебима любов! А то?!?
Изтриха , убиха всичко тези гении на текста… все едно на мен се случи! Това не се прощава никога!

# 236
Сега,като си мислех за Абидин,в какъв "долен" предател се превърна се сетих,че "подлогата" на майка му ,все пак е споделил на Ферит,че "великата госпожа" е майка на Абидин и действа заедно с него.И всичко дойде изведнъж на главата на Ферит.Научава за предателството на така наречения от него "брат".Дядо му вярва на една жена която за момента е напълно непозната за него,на всичко отгоре така наречения му "брат" си седи на масата "ни лук ял,ни лук мирисал" и продължава с "игричките" си,мама и тати "празнуват" новото си начало и хич не ги интересува как се чувства сина им,даже не сметнаха за необходимо да го уведомят за "щастливата" си развръзка,дядо му напълно е "обсебил" любимата му жена и управлява живота и.Някой тук каза,че се държи като човек,който няма какво да загуби.Точно.Помня думите му на летището,когато каза на Сейран,че му е писнало да се мъчи да бъде добър за всички и те непрекъснато да го обвиняват.Така се случи и сега,но в много по-лош вариант.Той си го каза.Каквото и да направя аз съм "черното петно" в семейството.Едва ли щеше да целуне Суна ако не беше толкова пиян.Но всички морални граници в него се срутиха само за един ден.Защо трябва да бъде лоялен към Абидин,например,когато го предаде по най-долния начин и спокойно си седи на масата и вечеря с "любимата" си майка забивайки нож в гърба на семейството чиято храна яде.Доколкото имам спомен,Халис изгони и Абидин от имението след като изгони Ферит,но той не си тръгна,а седна на масата с врага им.Да си призная,не ми харесваше много тази "любов" демонстрирана от Халис и Сейран.Изведнъж за Сейран,Халис се оказа едва ли не "пътеводна светлина".Тя стоеше повече в неговата стая отколкото в своята.Как се "заобичаха" толкова много,че чак Сейран не посмя да тръгне с Ферит без да гледа назад и да се мъчи да "спасява" Ифакат,Орхан и всички неблагодарници в това имение.Не беше ли готова да живее в палатка с Ферит?Да,видяхме вече как Ифакат и Орхан са готови да и "благодарят".Нямам думи за Орхан.След като Сейран спаси живота му той се нави отново да я унищожава.Единствено,в цялата тая помия,правя евала на Гюлгюн.Сама рискува,откъсна се от влиянието на Корхан,създаде свой бизнес и разбра,че и сама може да управлява живота си.Единствено не ми харесва,че отново прибра Орхан,но както каза някой,любовта е сляпа,всеки човек си има слабост и нейната е Орхан.Дори и такова безгръбначно същество явно може да бъде много обичано и приоритет за някого.Жалко,че Ферит отново е поставен от нея на второ място след Орхан, може би защото смята,че все пак,Ферит е много по-силен и упорит от баща си и е доказал,че може да се оправя и сам. Грешна преценка,но на пръв поглед изглежда така.Както и да е.Това отвратително нещо,което се случи между Суна и Ферит,сценаристите по-скоро,искаха да ни покажат,че е от някакво съжаление или съчувствие от страна на Ферит,дори и ако щете,от някакво чувство за вина,че той е виновен за съдбата и.Поне тя така го представи.Аз,може би,щях по-лесно да го възприема ако си беше чисто отмъщение за долното "предателство" на Абидин.Всички гледахме сезон 2.Кая беше винаги,винаги до нея.Дори и когато я ревнуваше от Ферит пак беше до нея.Не я изостави в нито един момент.Застана срещу майка си която беше единствения човек когото обичаше и на когото се доверяваше,но не допусна да бъде манипулиран от нея и да застане срещу съпругата си,въпреки,че на съпругата му не и пукаше за него.Дори и "похождението" му с Пелин не успя да разруши тази връзка.Пълна противоположност на Абидин.Абидин спрях да го харесвам още от началото на сезон 2 когато обърна гръб на Суна заради брака и със Сафет.После злобата му към Кая.И най-вече,когато си говореше със Синан на "брат" и работеше за него.Значи за Ферит е бил "слуга и шофьор",а какъв беше за Синан?Равностоен баджанак или бедния роднина,който непременно трябваше да се съобразява с "желанията" на баджанака си за да не го "изгони" от работа .Поне за това настояваше Суна.Кога "посмя" да покани Ферит за кум,когато Синан "благородно" му отстъпи мястото.Та постъпката на Ферит бих по я възприела като отмъщение към Абидин,а не чувство на вина,отритване,сродни души и т.н.Бясна съм на Ферит и Суна,но още по бясна съм на Абидин.Може би възмущението от постъпката на Ферит и Суна попречи на фандома да види долното предателство и истинско лице на Абидин,но аз специално следях неговите действия и исках наистина това да е отмъщението на Ферит за предателството.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 12:53 от mimi 65

# 237
Вижте какво са качили, какво ли означава, няма да има почивка ли?

# 238
Говорят ,че асистента на Емурлах вече е приготвил таговете Сунфер,които да заменят Сейфер. Ако е вярно, предполагате какво ни чака.Ще гледаме развитието на живота на ГГ поотделно,демек ще ни показват и ,че след голямата любов има живот и нова любов.Но това след като всички дружно ще се постараят Сейран да понесе още болка защото е неразбираща и егоистична.Защото само тя има топки да си носи кръста.

# 239
Говорят ,че асистента на Емурлах вече е приготвил таговете Сунфер,които да заменят Сейфер. Ако е вярно, предполагате какво ни чака.Ще гледаме развитието на живота на ГГ поотделно,демек ще ни показват и ,че след голямата любов има живот и нова любов.Но това след като всички дружно ще се постараят Сейран да понесе още болка защото е неразбираща и егоистична.Защото само тя има топки да си носи кръста.

Това с новата любов вече го гледахме с Ферит и Дияр. Чакам нещо различно !

Общи условия

Активация на акаунт