Отговори
# 240
Мими, в серията не дадоха  този Неджи да разказва  на Ферит за Аби, каза само за камъните и че старата  госпожа ги е откраднала.
 Но дори и да е казал, какво е виновна Сейран? да, натопи го пред дядо му, но това еднакво ли е по тежест, с това което направи той? Неговото си е чист егоизъм!

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 13:05 от RI_14

# 241
Изтраях съвсем малко от епизода. Как гонят Ферит и въпросната последна сцена. В тик ток ми излезнаха и откровено гнусните сцени, в които Ферит се държи потресаващо със Сейран.
За първи път няма и да гледам епизода. Никакво желание нямам. Ферит си е все същия комплексар и нещастник. Жалко, че няколко пъти ни заблудиха, че ще се промени.
Сега може да сервират и друго безумие. И двете да са бременни от него 🤐
Друга гнусна сцена, която отново видях в тик ток.. Суна обяснява на Хатидже как Сейран нямало да има деца.. Омерзена съм.🤢🤢🤢

# 242
Мими, в серията не дадоха  този Неджи да разказва  на Ферит за Аби, каза само за камъните и че старата  госпожа ги е откраднала. Но дори и да е казал, какво е виновна Сейран, да натопи го пред дядо му, но това еднакво ли е по тежест, с това което направи той? Неговото си е чист егоизъм!
В серията не дадоха и какво си говорят цял ден Неджи и Ферит.Нали никой не си мисли,че Ферит не го е питал защо аджеба тази госпожа го прави,каква е причината?Нали първо от там трябва да се започне разговора.

# 243
Да, не дадоха, но все си мисля, че ако беше казал на Ферит, той щеше да избухне и срещу Аби на вечерята.
Но с тези сценаристи всичко е възможно!!!
Мими, в серията не дадоха  този Неджи да разказва  на Ферит за Аби, каза само за камъните и че старата  госпожа ги е откраднала. Но дори и да е казал, какво е виновна Сейран, да натопи го пред дядо му, но това еднакво ли е по тежест, с това което направи той? Неговото си е чист егоизъм!
В серията не дадоха и какво си говорят цял ден Неджи и Ферит.Нали никой не си мисли,че Ферит не го е питал защо аджеба тази госпожа го прави,каква е причината?Нали първо от там трябва да се започне разговора.

# 244
Аз пък искам да се окаже, че Суна не може да има деца! Тогава да ѝ видя наглата физиономия!

# 245
А дано, Bell!!!  Дано те чуят сценаристите. Да я видим тогава дали ще е толкова наперена. Само дано не тръгнат в посока тя да е тази, която ще е бременната, че във втори сезон се нагледахме на такъв сценарий.! Но с тези паралели нищо чудно и това да измислят, само не знам, кой ще им гледа сериите!

Аз пък искам да се окаже, че Суна не може да има деца! Тогава да ѝ видя наглата физиономия!

# 246
Bell,и аз това си мислех, да се окаже,че са объркали резултатите на двете сестри.Докторката разбра от Суна за болестта на Сейран, т.е. проблема е репродуктивен не свързан с болестта.Самото лечение може да я върне.Би било много добре да е така,да я видя как ще се пъчи

# 247
Онур Акай и той възмутен от развитието на сюжета.

https://mobil.onurakay.com.tr/yazarlar/onur-akay/yali-capkini-di … yla-oynuyor/1412/

# 248
Съгласна съм с написаното от него за сериала. Болка и разочарование има у всички, които обичат тази история. Надявам се наистина да имаме поводи да коментираме скоро и хубави новини около АфРам. Винаги съм казвала, че Афра и Мерт заслужават да им се даде пространство да бъдат себе си и възможност да са извън прожекторите поне за малко, но в момента сърцето ми е толкова разбито заради СейФер, че   имам нужда от тях. Не мога да лъжа.💔❤️‍🩹❤️

# 249
Изгледах отново сцената, наистина и двамата разговарят добре, не личи да са пияни, въпреки чашите, които видяхме да изпиват и колко пиян бе Ферит в заведението. И двамата изглеждат трезви, т.е. много добре осъзнават какво правят и не се спряха, а повториха съзнателно. Това ме плаши, че развитието на сценария е наистина в тази посока. Ако феновете и реакцията им не ги накарат да изфантазират чудо, СейФер са невъзможни, погребани.

# 250
  • София
Отвратително! Но нека да напомня как Ферит целуваше корема на Пелин и общо взето колко противен беше на публиката. След няколко серии го "реабилитираха". И сега ще го направят.
Друг е въпросът, че образът му е на токсичен, комплексиран и егоистичен мъж. Малко напрежение и "старият Ферит се завръща". Оправдания, лигавщини. Този образ не се разви грам за 90 серии. Макар да е напълно логичен - женкар като баща си и крайно жертвоготовен, за да се доказва като антипод пак на баща си. Също иска покорна жена, дето да му ходи по мъките. Като има любовница - да е щастлива; като прави откровени глупости - да мълчи. Пелин беше перфектна за Ферит.

Изобщо не си пасват със Сейран. Всеки път стигат до едно и също.

Ясно е, че това снощи трябваше да се случи. Реално от много серии насам подготвят публиката. Само че беше гнусно как Ферит я награби, а не обратното. Щото Суна от едно време й се иска да го забие.

# 251
Честно да си кажа , нито сърцето ми е разбито , нито ми се плаче , нито ще плача за сериал. Точната дума  е  омерзена!
Как пък един добър човек няма в този сериал ? Как една чиста любов не остана ?  Как нещо , започнало толкова хубаво и красиво , свърши в тинята ? Какво се опитват да ни внушат - че това е действителността ли ? Да , има го това и в живота , но доброто и хубавото не е по-малко. Сега сигурно Сейран ще преглътне и това , защото "голямата любов" побеждава всичко , дори и самия теб.  Дано Сейран се обича достатъчно и се махне, да не поглежда назад , защото май няма друг който да я обича истински.
Сега , когато Ферит намери сродната си душа , дано го обземе спокойствие и да не се радваме повече на сълзите му , защото това е другото нещо , което не понасям. Да изпадне в онази безпаметност, в която беше с Дияр , така си беше най-добре.
Това огнено момиче , Сейран, не е за него !

# 252
Целуването на корема на Пелин ни отврати, защото е на Пелин, но го приемахме, защото е от любов към детето, което няма вина за нищо. Ще е фантастично резултатите да са объркани и Суна да не може да забремение, а Сейран да е вече бременна. Хак да и е на Суна. Но по-вероятно е сценаристите (те мразят Сейран) да забременят Суна. Това ще принуди Ферит и Суна да се оженят. В един момент ще се осъзнаят, че любов между тях няма и ще са нещастни. Това ще е наказанието им. (съмнявам се, че сценаристите от любов към тях, може да не го напишат така)

# 253
ani.zaiche ,казваш че ще омъжваме  Суна за 4-ти път ли ?!   Но тя Общата /Суна/ , ще лети от щастие , а на мен това не ми се гледа изобщо. Трябва възмездие , независимо по какъв начин.

# 254
Сейрош Heart Eyes

Ками, кой е бил наказан за постъпките си в това дизи?

Общи условия

Активация на акаунт