Отговори
# 255
Еви , поне ме остави да помечтая. Дано има поне едно изключение.

# 256
Добър ден,
Как сте момичета, нямам се вече да сте по-спокойни и вече да сте приели по-равнодушно положението със серияла.
Аз лично съм се заблуждавала че гледам сериял за голямата любов на един мъж и една жена, която разцъфтява над всичко, ама това което ни беше сервирано снощи, по никакъв начин не бива да го реабилитират.
Това е много дебела червена линия за мен самата, как така ще имаш сексулани взаимоотношения с мъжа на сестра си, което не е била нищо друго освен подкрепа за теб самата. Защо Суна не се затръшка колко много иска Ферит около 7 или дори 19ти епизод, когато виждаше колко много "чудно" си живее Сейран с разглезен мъж, който искаше само да диша чистия въздух  в клубове и да се вижда на спокоиствие любовницата, как тогава не се завайка, че съдбата и е трагична.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 14:29 от K_I_V_

# 257
Малко бой е яла неблагодарната и завистлива Суна! И все стои зад това , че е пренебрегвана и вечно незадоволена! Човек без никакви цели в живота! Малоумна, която искала да стане танцьорка, но и това не успяла, а после иска да е като Сейран, ми не може!

# 258
Сега отворих в инста за новия им сериал.Първата серия определено не ми хареса и повече не гледах.И там простотия до простотия,мила мой майно льо,но явно това се харесва в Турция и хората си го гледат.Но сега и той ще "пострада" заради Рибарчето и тъпите сценаристи.Коментарите заклеймяват продукцията за това,какво са направили с Рибарчето и казват,че повече няма да гледат нищо от тази перверзна и аморална продукция.Пожелават им край и на новия сериал,както със "Съседната стая" и никога повече да нямат успешен сериал.Нито един коментар за това харесва или не им харесва новия сериал.Нито една думичка за неговото развитие.Пейзажа е много окъкан.Мисля,че не са чак толкова тъпи и да нямат "резервен" вариант да изплуват от тази каша.Предвид плиткоумието им ми се струва,че Сейран ще завари един припаднал Ферит и една уплашена и чудеща се какво да прави Суна.Съответно линейка и Ферит в кома в болницата.Малко съновидения от рода на Фуат и съвети какви ги вършиш Ферит и събуждане,след което се разбира,че случилото се е само сън от комата на Ферит.Съответно лечение при психолог.Даже може да започне новия епизод направо от болницата и това,че Суна го е намерила припаднал в тоалетната и въобще не са ходили в никаква къща.Няма да има логика,но кога я е имало.

# 259
Едно интересно мнение от Х

# 260
  • София
MysteryG, в цялата еуфория забравих да благодаря за новата тема.  Heart Жесток избор на снимка за корицата предвид дереджето.

Корицата я избрах с помощ от приятел Stuck Out Tongue Winking Eye
Сутринта четох една психоложка в Х и моето мнение е същото. Последната сцена според нея е нечия халюцинация, според начина на заснемане и думите. Но понеже никой не вярва в продукцията, като нищо ще я пишат реална.
А и тренда в Х - 0.07 Joy Наистина очаквах тотал над 6. Този път съм много доволна от лелите с дистанционното.

# 261
Тук имаше едно момиче, което много харесва Суна и Абидин.
Има ли какво да каже в момента ? Каква й е теорията, от чисто любопитство питам. Може да не виждам това, което тя и искам да чуя.

# 262
Варианта е Ферит да си е представял, че целува Сейран и много бързо да се опомни. Да се приключи само с целуването. После Сейран да ги е намерила и да изхвърли Суна от тази къща, както изхвърли скапаната риба от Ялъто и повече никога да не се занимават с тая неблагодарна глупачка!

# 263
Тук имаше едно момиче, което много харесва Суна и Абидин.
Има ли какво да каже в момента ? Каква й е теорията, от чисто любопитство питам. Може да не виждам това, което тя и искам да чуя.
Момичето писа и тя също е много разочарована от развоя на събитията.Също е попарена като с гореща вода.Та извода е,че феновете и на Сейфер,и на Абсун са абсолютно отвратени и масово ще се отказват да гледат.Изобщо продукцията загуби всичките си фенове.Не знам как ще оправят нещата,но положението наистина е ранен финал.

# 264
  • София
Варианта е Ферит да си е представял, че целува Сейран и много бързо да се опомни. Да се приключи само с целуването. После Сейран да ги е намерила и да изхвърли Суна от тази къща, както изхвърли скапаната риба от Ялъто и повече никога да не се занимават с тая неблагодарна глупачка!

Нещо намесиха халюцинациите с Фуат. Или Сейран намира Ферит сам или ги намира да си приказват. Може Ферит да сънува, а може и Суна да си представя. Но наистина доверие в продукцията няма.
Ако това чудо, което показаха е реално, няма как да оправят никога повече рейтинга и ще отиде на 3 още в следващата серия.

# 265
Мими, много ми харесва предложението ти за продължение на сериала. От твоята клавиатура в тая на сценаристите. Но при тия тъпи хора ... надали. Страхувам се, че ще сътворят още по-голяма простотия, като бременност на Суна. Но това не пречи да мечтаем за твоя вариант.

# 266
  • Яко в Матрицата...
Дръжте очакванията си ниски, за да имате душевен покой.

Аз леко се забавлявам със ситуацията. Чакам да видя какъв ще е следващият ход на Емру Joy Как ще рекламира новия епизод. Бас ловя, че ще се направи все едно нищо не е било и ще извади пръчката и шапката Joy

# 267
  • София
Нещо хубаво, вероятно това ще е следващата корица Simple Smile

# 268
Бел, разговорът ми остави не по-малка горчилка от целувката. След всичкото това споделяне в стил искрено и лично, ще е доста трудно да се вържем на това, че си представят, че целуват друг/а. Бяха достатъчно трезви и в ясно съзнание кой е срещу тях. Ако бяха спрели след първата целувка, щях да преглътна този непосилен иначе залък, но те се отдръпнаха, дадоха си време да осъзнаят и асимилират какво правят и пак се награбиха. Ето, тук вече ме изгубиха завинаги.

# 269
MysteryG,  одобрявам с две ръце таза корица. А в тези кадри просто си представих следнато:
🌹Афи в тази леко заплашителна поза задава простичкия въпрос на "сценаристите" - Как посмяхте да го напишете това, ***!
🐑Мерт още се опитва да се съвземе от това, което поискаха да изиграе.
🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт