Боледуване на децата ни-тема 84

• 18 465
  • 806
  •   1
Отговори
# 735
Моето дете не спира с температурата и болките в коремА….. какво е това чудо

# 736
  • shumen
Тони,да не е вирус.Изхожданията как са?

# 737
Не съм писала няколко дни...
Всичко дечица да се оправят.
С 3-тата сливица оправия няма - или се израства или се отстранява. Много поразии върши.

Моето днес се събуди и се разкиха. Крив беше сутринта. АД се е обострил. Нещо не ми хареса той тази сутрин, но го заведох на градина, защото друго няма. Днес прави 2 пълни седмици здрав и на градина. Обаче нещо ме човърка отвътре, че довечера или утре ще има изненади. 😬

# 738
Теста на детето от преди малко. Симптоми: температура неспадаща и много силни болки в корема.

# 739
Тони, нашата педиатърка каза, че вече мога да давам по половинка Но шпа ( от малките) на децата при такива случаи. Може да питаш вашия лекар. Иначе за температурата бих слагала свещички, да не се дразни корема допълнително.

# 740
  • shumen
Тони,грипа е с висока Т и болки в корема.Да минава бързо при Дани,че за Пампорово да е здрав.
Емилия,дано няма изненади уикенда.

# 741
Тони, детето има грип А? А C за какво беше, Ковид ли? Понеже знам, че може едновременно да имаш грип и Ковид.

# 742
С е контрола, а S e ковид. С грип А е детето. Изписаха гадното тамифлу, много ме е страх от страничните реакции. Sad Дано всичко да е ок. До сега не е карал грип.

# 743
toni, в момента мои приятели са с грип, но Б. Тамифлу определено им помогна, смело давай. Има вероятност да повърне от него, някои повръщат, но детвто и без това е повръщало, доколкото четох. Поне да задействате оздравяването.

# 744
Тони, Тамифлуто да не е на гладно... Много е гадно на вкус, дано го пие...

# 745
Божее, моите си го пият с кеф. Давах им го профилактично, след като цялата група се разболя и се отърваха. След хранене се дава.

# 746
Ехаа, как така? Grinning То е суууупер горчиво.

# 747
С голяма мъка го изпи… но важното е да помогне и да няма странични ефекти, че листовката много ме стресира.
Вече мисля да му взема да пробвам ретро Биозина от едно време 😃

# 748
Ехаа, как така? Grinning То е суууупер горчиво.
Ох, не знам, не съм го пробвала, не знаех, че е горчиво. Чак и аз се учудвам, че го пият, щом е. Изобщо всякакви лекарства, сиропи, таблетки за смучене, всичко обичат.🙂

# 749
С голяма мъка го изпи… но важното е да помогне и да няма странични ефекти, че листовката много ме стресира.
Вече мисля да му взема да пробвам ретро Биозина от едно време 😃
Кой е ретро Биозина от едно време?

Общи условия

Активация на акаунт