Пътят към безсмъртието - Don’t die проектът на Bryan Johnson

• 6 680
  • 228
  •   1
Отговори
# 165
Метформинът се приема и от други хора без доказан диабет като д-р David Sinclair - професор по генетика в Харвардското медицинско училище и автор на книгата “Защо стареем”. Споменавал го е в много подкасти, които съм гледала с негово присъствие.

# 166
  • в пералнята
Стероиди и анаболи взима с цел нарастване на мускулната маса.
А метформинът се спряга да има ефект върху дълголетието, но не е доказан.
Той затова взима и Рапамицин.
Боде си и естрадиол, това вече не знам защо...

# 167
Метформин доказано намалява нивата на вит.Б12 - не като да има само положителни ефкти.
Аз мисля да почакам, нищо че ненам си кой професор по ненамси какво бил взимал. Нещо ми мирише тази работа, да не говорим, че добри нива на кръвна захар, от там намаляване на гликирането на протеините има и много други начини да се постигне без страничните ефекти на намалени нива на Б12 от хапове.

# 168
Рапамицинът го спря през септември миналата година след 5 годишен прием. Тестовете му доказали, че рапанимицинът му разбъркал липидния профил, увеличил сърдечния ритъм, повишил глюкозата в кръвта, завишил инсулин резистентността и повишил туморни маркери.

# 169
Метформин доказано намалява нивата на вит.Б12 - не като да има само положителни ефкти.
Аз мисля да почакам, нищо че ненам си кой професор по ненамси какво бил взимал. Нещо ми мирише тази работа, да не говорим, че добри нива на кръвна захар, от там намаляване на гликирането на протеините има и много други начини да се постигне без страничните ефекти на намалени нива на Б12 от хапове.

При положение че и без това взема добавки с шепите, ако си е наумил че метформинът е хапче за младост, ще си добавя още Б12 и пак ще пляска с ръце Grinning

А тоя рапамицин не беше ли някакъв имуносупресор? На хора с присадени органи съм го виждала предписан като част от терапията против отхвърляне.
Интересно ми е при толкова неща с които се зоби, как успяват да установят от кое са му се влошили показатели. Той ако ги пробва едно по едно, по-добре наистина да има два живота че пак няма да му стигнат Grinning

# 170
Аз за какво казвам, че експериментите му са безполезни. И за какво казвам, че екипът му не струва. 5 години приема нещо, от което чак след 5 години установява, че му бърка работите. Дали не си е нанесъл вреди с това, никой не може да каже... толкова много проблеми и условия има това негово приключение, че не си заслужава вниманието освет от към забавление да зяпаш, ако ти е интересно, но не и да вземаш съвети.

# 171
И аз си зададох същия въпрос автоматично като прочетох за рапамицина. Как по дяволите, установиха, че точно той е причинител на страничните ефекти като се зоба с толкова много и други неща. За себе си мога да кажа, че включвам витамини и добавки само при установени дефицити.

# 172
Остаряването е необратим процес и всеки, който се залъгва, че може да го спре (айде, да го забави), е много, много глупав.
Колкото до външните признаци - по-лъчезарна кожа, лъскава коса и т.н., съгласна съм, че сигурно има някакви лайфхакове. Но докато откриеш точния за себе си, бая време в опити ще мине. Иначе се къпете и се наливайте със зехтин, но по-млади няма да станете.
За здравословния начин на живот съм абсолютно категорична, че е задължителен - за тонус, енергия, здравословен външен вид. Умерен спорт - задължително. Но по този начин като станете на 75, просто ще изглеждате добре за възрастта си, нищо повече. А и ако генетично сте предразположени към тежки когнитивни заболявания, няма да има особено значение, че сте изпили 20 кофи зехтин.

П.п. палмовото масло само по себе си не е вредно, но преработеното такова (хидрогенираното) е чисто убийство.

# 173
Тази жена изглежда ли ви на 52 :

Тук е с дъщеря си :

# 174
На тези снимки не, но това нищо не значи. На живо, картинката може да е леко или напълно различна. Снимките може да са ретуширани, да са правени с филтри, освен че очевидно има козметични процедури и пари да полага грижи за външния си вид.

# 175
  • София
На първата снимка, където филтърът не е хванал добре близкия план, си е точно на възрастта, когато се загледаш в областта около устните.

# 176
Да, виж не се сетих да ги отварям на голям формат. А бе на снимки е едно, реалността съвсем друга. Не бих съдила възрастта на някого непременно по снимка. На живо обаче се познава доста тоно, поне аз успявам де.

# 177
На снимки... всичко може. Ако не ми вярвате, отворете снимки на Шер, примерно.
Малко като оня лаф - На тъмно приличам на Анджелина Джоли. Ама трябва много да е тъмно. Grinning

# 178
Жената е бивша водеща на новини и програми по телевизията. Няма козметични/оперативни интервенции. Прави йога за лице от години и спазва някакъв протокол , който си е изготвила сама през годините. Виждала съм я, изглежда по-красива отколкото на снимките. Спазва някои неща от протокола на Браян, но не съм сигурна дали изобщо знае за съществуването му.
Шер не беше ли правила face lift? Иначе за снимките е ясно, и ние си имаме една такава фотошоп хубавица - Ваня Червенкова.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 16:58 от •MERA•

# 179
А няма, филър в устните има поне на няколко от снимките се вижда. Къде си я виждала? По телевизията? Хубава е, но ако не си я видяла на живо и отблизо, няма какво да спорим.

Общи условия

Активация на акаунт