Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 217
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Имам талон 15% за маски и олио на пантен,ако някой го иска.До 22.01.25

# 361
И аз имам същото талонче. Няма да го ползвам. Някой ако го иска да пише.

# 362
И аз няма да го ползвам.

# 363
Имам талон 15% за маски и олио на пантен,ако някой го иска.До 22.01.25
Аз също го предоставям. Също и този за пастите на Дентал.

# 364
  • София
И моите са свободни+ купона за продукти на “Здраве”☺

# 365
  • Варна
Олиото с кератин на Пантен ок ли е?

# 366
Ето я

Изпробвах я,има 2 режима - 1я е вибрация ,като е на степени а 2я е затопляне с цел отваряне на порите за по-дълбоко проникване на серума,който се нанася. Харесва ми,доста гладко ми става лицето като го ексфолирам с черната страна,а серума много бързо попива със затоплянето ,като се ползва златната страна. Благодаря на ДМ за подаръка(ако четат тук).🙂

# 367
Аууу, CoCoMilk честита, със здраве да си я ползваш! Така исках и аз да спечеля. За съжаление не ме избраха. Много е красива на живо ❤️

# 368
Ех, моето име го има в списъка, но явно е някоя адашка със същите имена, защото нямам талон. 😔
CoCoMilk, честито!

# 369
Спечелих олиото с кератин от форумната игра на Pantene.
Използвам го вече месец и половина. Доволна съм. Прави косата мека, подредена, ухае приятно и не утежнява излишно косъма. Пробвайте го Relieved

# 370
Използвам го вече месец и половина. Доволна съм. Прави косата мека, подредена, ухае приятно и не утежнява излишно косъма. Пробвайте го Relieved
Може ли снимка?

Да ви попитам за добър хидратиращ крем за тяло или подобно с изчистен състав за аропична и алергична кожа.
Загледах марката Алверде и Гарние.

В момента ползвам ето този.
https://remedium.bg/avene-body-hidratirasht-topyasht-se-balsam-z … -h250-ml-140467/p

Търся си нещо подобно и бюджетно.

# 371
Може ли снимка?

Relaxed

# 372
Много ти благодаря Baraka.☺️

# 373
mavina, аз харесвам този лосион

Скрит текст:

По темата да споделя, че много харесвам и лосионите на Pierre Cardin, тях ги използвах лятото, много свеж аромат имат. 😃

# 374
  • Deutschland
Коя боя от ДМ е по-трайна? Сайъс, Гарние или? Нямам никакво време за фризьор и няма да имам поне до края на другия месец. Налага се домашно боядисване.

Другото, което искам да напиша е, че продуктите на Балеа от серията Beauty expert, които показах по-назад в темата са лимитирани. Това ме навежда на мисълта, че ще са сполучливи.

Общи условия

Активация на акаунт