Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 211
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Зависи какъв цвят искате да се боядисате и колко агресивна да бъде боята. За черни и винени нюанси - Арома, за кафеви - фешън колор, за руси пак Арома, ама там цветовете малко имат нужда от смесване… И трите са агресивни, но покриват много добре белите коси.
Безамонячни при мен не хващат, затова ако търсите такива, някой друг да даде препоръка.

# 376
Коя боя от ДМ е по-трайна? Сайъс, Гарние или? Нямам никакво време за фризьор и няма да имам поне до края на другия месец. Налага се домашно боядисване.
Точно тези двете използвах през последните месеци и на моята коса категорично Гарние е по-трайна.

Да допълня, че аз ползвам безамонячни бои.

# 377
  • Deutschland
Благодаря. Принципно ме боядисват с vanilla blond.

# 378
И майка ми ползва безамонячна боя, тази на L’Oreal Casting Creme Gloss и на Garnier Olia. Само, че и тя се боядисва в черно, не знам дали другите нюанси на боите ще дадат търсения резултат.

# 379
Аз съм руса и по принцип се боядисвам с Garnier Color Naturals 8.1, доволна съм. Сега последно се боядисвах с L'Oreal Excellence 9.1, ми то при мен няма никаква разлика, нито в цвета, нито в трайността....ако за никой ще бъде полезно това, да спести някой лев 😃

# 380
mavina, аз харесвам този лосион

Скрит текст:

По темата да споделя, че много харесвам и лосионите на Pierre Cardin, тях ги използвах лятото, много свеж аромат имат. 😃
И аз много харесвам продуктите на Mixa.
Благодаря ти!

# 381
  • оттам, откъдето започва България
mavina1380, кожата ми е изключително суха и само крем Dexeryl ме спасява:
       https://sopharmacy.bg/bg/product/0000 … sp;    
В момента дори е на промоция. Има и по-голяма разфасовка.

# 382
За премахване на черни точки от носа  корейски лепенки, около 8 лв.струват.6 броя в кутия.

# 383
Подарявам купон за рожден ден, който не успях да ползвам. Изтича днес, малко е късно, но ако на някой ще му свърши работа, да каже и ще му пратя скрийншот на картата. Имам и отстъпка 15% за продукти с марка "Здраве" и двете отстъпки се натрупват.
update: ПОДАРЕН

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 19:59 от alllllimei

# 384
За премахване на черни точки от носа  корейски лепенки, около 8 лв.струват.6 броя в кутия.
Ema.petrova5050, може ли да кажете кой продукт точно, че и аз търся такива?

# 385
  • София
Аз не се сещам кой продукт може да е. Купувам на Нивеа и Виктория бюти.

# 386
Записвам се и аз с питане за лентичките. Тези на Виктория и аз ги купувам, но нещо не ми допадат. Сега се сетих, че преди време си взимах такива лентички на Балеа, но явно са ги спряли вече, не ги намирам в сайта, а и в магазин сякаш не съм ги виждала скоро.

Скрит текст:

# 387
  • София
Не съм ги виждала тези на Балеа,може да са спряни, но и на сайта не виждам други освен посочените по- горе от мен.

# 388
mavina1380, кожата ми е изключително суха и само крем Dexeryl ме спасява:
       https://sopharmacy.bg/bg/product/0000 … sp;    
В момента дори е на промоция. Има и по-голяма разфасовка.
Много благодаря! Ще бъде изпробван!

# 389
Има ги още лентите на Балеа, с последния техен талон си взех, просто не са добавени онлайн. Новата опаковка:

Общи условия

Активация на акаунт