Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 210
  • 750
  •   2
Отговори
# 540
  • Пеликания
И на мен никога не са ми вземали телефона, минавам си го през четеца, където маркират покупките и толкова. Даже ми казват какъв талон използвам, понякога са ме питали дали имам някакви талони, да не съм била забравила да ги активирам. Може би защото съм в малък град, не мога да проумея как може да има такива хора, които даже ще деактивират талон, щом е позволило значи може.
Утре ще трябва да мина, че поне да си използвам талона за 5лв, жалко че не се комбинират талоните. Мисля да взема стимулиращия серум за коса на Икаров да го пробвам.

# 541
  • Deutschland
В магазините на ДМ в Берлин има устройства за сканиране на картата,поне в тези в които съм влизала,а те не са малко.

Във всеки ДМ има, във всеки град. Сами те подканят даже да сканираш. Аз често забравям.

# 542
Аз най-често посещавам ДМ в Мол София. Днес изрично ме попитаха, дали сега ще си ползвам талона за -15%, подсещат за талоните и като съм около касата чувам, че подканят клиентите да сканират картата или свалят приложението. Но пак имаше някаква суматоха, че се различаваха наличностите онлайн и в магазина, редовното... 😃
Пак оставих прилична сума, а уж нищо не ми трабваше. 😤

# 543
  • София
Фрау С,аз също забравям,но винаги ме подканят☺

# 544
Малко в повече ми идва това “дзверене” в телефона от касиерките - ама какъв е този талон, ама защо имате тази отстъпка, ама не се комбинират, трябва да ви го премахна.
Ще попълня анкетата втори път и ще го включа това.
   Касиерките в Лидл и в Кауфланд нито се “дзверят” в телефоните, нито ги интересува кой какъв купон има да ползва и дали ще го ползва или не!
 Та “кифличката” на касата ми заяви, че ще ми махне единия талон, защото не можело да ползвам две отстъпки. Такаааа ли?
Зарязах си покупките демонстративно и сега съм пуснала онлайн поръчка с двата талона приложени едновременно, да видим дали не можело?!
 Също така ще включа да сложат устройства за сканиране. Не обичам и не позволявам чуждо лице да ми взима телефона и да ми го пипа.
В H&M е по същия начин и там съм се разправяла, че е недопустимо да се взима нечий телефон на клиент от персонал и да се ровичка в него.
Днес съм със същия случай на Менделеев, Пловдив, касиерката издърпа теледона, да види дали не е скрийншот и телефона падна…
Писала съм и друг път за “проверките”. Очаквам утре да се свържат с мен за развоя на събитията.

# 545
Препоръчвам серума на Икаров, напомни ми и аз да се възползвам 😁

И на мен никога не са ми вземали телефона, минавам си го през четеца, където маркират покупките и толкова. Даже ми казват какъв талон използвам, понякога са ме питали дали имам някакви талони, да не съм била забравила да ги активирам. Може би защото съм в малък град, не мога да проумея как може да има такива хора, които даже ще деактивират талон, щом е позволило значи може.
Утре ще трябва да мина, че поне да си използвам талона за 5лв, жалко че не се комбинират талоните. Мисля да взема стимулиращия серум за коса на Икаров да го пробвам.

# 546
В ДМ където ходя никога не са искали да ми пипат телефона и винаги казват какви талони има към покупката. Тъкмо ходих да взема една голяма поръчка от онзи ден.
Купона за ДМ био ми остана. Ако някой го иска

# 547
И на мен никога не са ми пипали телефона. Сама си го сканирам. Няколко пъти ме подсещат за забравени талони и винаги ми казват каква отстъпка имам. Напоследък, обаче предпочитам да ползвам опцията за Експресно получаване от магазин.

# 548
И на мен никога не са ми пипали телефона. Сама си го сканирам. Няколко пъти ме подсещат за забравени талони и винаги ми казват каква отстъпка имам. Напоследък, обаче предпочитам да ползвам опцията за Експресно получаване от магазин.
Експресното получаване не е ли над 100лв?

# 549
Не, безплатно е, до адрес е над 100.

# 550
И аз използвам винаги варианта за онлайн поръчка с експресно получаване - едно, че е супер удобно и си виждам всички отстъпки преди да поръчам, и второ, че си нямам много вяра като вляза в магазина дали няма да забърша още нещо Satisfied Единственият недостатък е, когато се окаже, че всъщност няма наличност от нещо поръчано. А и има достатъчно дълъг срок, в който може да се вземе поръчката от магазина.

# 551
Няма логика да пипат телефона. Те виждат талоните на компютъра. Обикновено ми казват, какви талони са излезли. Последният път ме питаха, дали и двата талона ще ползвам.

# 552
Аз понеже по инерция активирах и талона за 15% на всичко, при положение че имах и активен такъв за рожден ден, които не могат да се ползват и двата заедно. Та, да кажа какво се оказа за тях.
Очаквах че ще могат на място да ми махнат този дето всички го имат и да си използвам само този за рожден ден, а другия да ми остане. На касата им показа само този който е общият, този за рожден ден изобщо не излезе там. Та, явно не винаги могат или виждат всичко и там. Екрана го видях и аз, не е да са ме метнали по върбите нещо или да са решили те да преценят, както тук се оплакваше някой.

# 553
Искам да се похваля с новото ми откритие от ДМ.
Grinning  Домакински ръкавици. От много време си търся свестни такива.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/profissimo-domakinski-rakavitsi- … 058172673917.html
Много приятен е материала, не много дебел, не е и много тънък. Имат оребрение  на дланите, за да не се хлъзгат нещата  ( например аз мия чиниите с тях). Има 2 вида материал на тях и нагоре са някак гъвкави, а и цветовете са много весели, моите са в розово и синьо. Цената за чифт е без коментар.
Единственият недостък поне за мен е, че са само размер М, а аз съм с малки ръце, идват ми една идея по-големи, по-скоро са за нормална ръка.
Похвалвам и банановия  чипс от Био серията, взех го за проба с талона, за намалената цена е екстра. Simple Smile

# 554
Да похваля пуканата спелта с мед, много ми хареса. Сега реших да проверя и се оказа, че спелта е житна култура с глутен, а аз си мислех, че няма, ама ще съгреша с една опаковка Smile

Общи условия

Активация на акаунт