Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 252
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Елмайра, благодаря! Уж потърсих и аз..
Мм да, рейтингът е достатъчно красноречив, при това изобилие на пазара, ще пропусна.

# 331
Ето и предстоящата тема за лайфа на 22.01.

# 332
Значи мога да го пропусна.

# 333
Взех още един серум за проба.
То направо е срамота да не вземеш за тези пари.

На Sun dance освен, че цените са страшно ниски - предния път серума го взех за 6 лв, вече е 2.50, на разпродажба са всички други артикули на марката.
 Слънчеви очила пак на същата марка ако ви трябват имаше цял регал по 3-5-6 лева.

А този е някакъв нощен серум. Ще го пробвам и него:

# 334
При нас в мола ги имаше тези серуми, но беше 12 лева. Гледах състава на анти-оксидантния, но май е с водорасли, които не ми понасят. Не че щях да го купя на редовна цена, де.

# 335
Това е странно, но защо на едни места са в аутлета ,а на други на редовна цена? Не е много честно за клиента така.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 19:36 от Lale_Lili

# 336
Когато няма да зареждат нещо повече, явно си имат някакви минимални останали бройки под които вече ги броят последни и ги намаляват. Това им го наблюдавах с едни лакове за нокти преди лятото, дискутирахме ги и в темата за лаковете. С очите си ги видях почти цялата серия на съответния рафт, от които имаше по повече. Един или два цвята с последни бройки от тях бяха сложени при намалените. За единия знам че им бяха останали само 2 защото проверявах онлайн точно за него дали го има в този ДМ дето ми е близо. След време отидох пак, вече повече от цветовете бяха намалени, но пак не всичките. И вече по-нататък всичко останало от тази серия и то отиде там. Та го има и това явно като вариант.

# 337
Момичета вижте какъв талон имам. Търся условия дали трябва някаква сума да направя, както беше с плажната кърпа (над 100лв) но не откривам. Сложих в количката, активирах талона но не приспада сумата. Видях, че пише валидно само в дм магазин. Днес ще отида да проверя наистина ли мога за 1ст да я взема. Някой друг има ли такъв талон?

# 338
Това не бяха ли подаръците от коледната им томбола? Да не би да сте спечелила? Щом пише “само в магазин”, със сигурност не може да я поръчате онлайн.

# 339
Имаше игра за тази четка, при покупка над определена сума и се включваш за участие. Мисля, че си спечелила от играта.

# 340
Да бях участвала в томболата, но не съм получила известие,че печеля а само това днес видях,дали е възможно да е подарък от играта 🙂 ако е така супер, и аз веднъж нещо да спечеля😄

# 341
Да, от томболата от адвент календара е тази четка. Не е от покупка.

# 342
Да бях участвала в томболата, но не съм получила известие,че печеля а само това днес видях,дали е възможно да е подарък от играта 🙂 ако е така супер, и аз веднъж нещо да спечеля😄
Значи честито 😀 Потърсете на сайта им, може би има официално обявени печелившите Simple Smile

# 343
Ето тук има списък
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/novo/igri-s-nagradi/tombola-za-t … ske-sonic-2578882
Виж дали ще се намериш

# 344
Благодаря!
Да от играта съм спечелила😊🥳
И пише,че и 1ст. Не би трябвало да платя,не че е проблем. Това от друг сайт го видях.

Общи условия

Активация на акаунт