Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 533
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 135
Ех, много се надявах на Колонката от Колата. Но нямам мейл. Sad
Иначе чакам Bonduelle от първо теглене съм с консерви, пратката е в куриера, но има някаква драма с пакетите, че са повече от един та чакам да си оправят нещата там.
Иначе понеже ме гложди от известно време за играта с мечето в Колата. Някой успял ли е да направи всички нива перфектно , само 2 успях, на другите съм с един ход отгоре.
Не съм толкова за точките колкото ме глождят. Има ли друг да се мъчи като мен.

# 136
Който има точки в приложението на Takeaway сега е момента да ги използва, защото програмата следва да бъде прекратена на 06.01.2025г.

# 137
Честита Нова Година! Бъдете здрави!

Знаете ли кога теглят от милка?
Queens трябва да са днес.

# 138
Милка до 06. 01 трябва да обявят гифт картите, иначе теглят утре, доколкото си спомням
Честита Нова Година! Бъдете здрави!

Знаете ли кога теглят от милка?
Queens трябва да са днес.

# 139
# 140
# 141
Изключително ме дразнят тези игри, в които за участие изискват да споделиш поста им на стената или в стори. То дори е забранено от Фейсбук. Така ставаме пълни спамъри. Аз лично участвам, ако изискват коментар, тагване или харесване, но не и споделяне.

# 142
Какво се бавят тея със Quinns май днес няма обявяват.

# 143
На мен също не ми се нравят подобни споделяния. Рядко участвам в игри вече, подбирам такива, чиито награди биха ми влязли в употреба.  Преди години се бях поувлякла в игрите с покупка или във фейсбук и постоянно споделях постове с игри и тогава няколко мои приятели ми казаха, че си ме харесват много, но докато влязат във фейса и множество безсмислени постове споделени от мен и прекратиха онлайн приятелството ни. Като се позамислих, то бяха напълно прави.  С времето спрях изцяло да се включвам в каквито и да било игри, а от ноември се включвам рядко.
Успех на всички и нека спечелите най-желаните награди!
Изключително ме дразнят тези игри, в които за участие изискват да споделиш поста им на стената или в стори. То дори е забранено от Фейсбук. Така ставаме пълни спамъри. Аз лично участвам, ако изискват коментар, тагване или харесване, но не и споделяне.

# 144
Никой не го харесва този спам дето се получава със споделянията, особено когато е често. Аз също бих ограничила източниците му, ако имам такива приятели.
И аз участвам само ако е за коментар, дори ако се иска да тагна някого пак почти винаги пропускам, а аз самата съм с ограничение за тагване във ФБ, трябва аз да потвърдя иначе все тая дали някой ме е тагнал там.
Като махнеш игрите на които нямам интерес към наградите (сладко, алкохол, бебешки и детски неща) и те съвсем рехаво остават Grinning
Аз съм наясно че тези игри са с цел реклама и че искат да им се помогне да ги видят повече хора, като предлагат да дадат награда без покупка или друго. Но пак не са хич приятни и пак си е натрапено, поне в моите очи.
Затова и в малко игри участвам, отказвам да причинявам това на околните. Основно съм редовна в коледните календари че те и не искат следене, като си ги подхванеш веднъж и се знаят през декември Grinning Хвърлям по някое око тук в темата и ценя високо вложения труд да се публикуват, но това е причината да се включвам рядко и в нея, и в игри.

# 145
  • Бургас
Липсва ми Станимир и подробният анализ на игрите !
Явно празнува още!
Взеха да се събуждат следпразнично и да пускат игри!

# 146
# 147
  • Сандански
Споделянето на стори няма как да бъде обхванато от софтуер за теглене. Това е просто трик.

# 148
  • Пловдив
Софтуерът може и да не "хване" дали е споделен поста на стори, но пък, при желание на организатора, може да се провери, изпълнено ли е условието

# 149
За стори и аз съм се чудила, то нали не се задържа както споделена публикация примерно или таг в коментар.

Общи условия

Активация на акаунт