Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 500
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 725
Чашите на Фереро са прекрасни. С удоволствие да ги ползвате. Активна ли е още играта на Прингълс, извинете, ако се повтарям. Не я виждам в сайта.

Чакам с нетърпение Рафаело, нали обикновено февруари или март имат игра.
Активна е играта на Прингълс https://www.pringles.com/centraleurope/en/home.html?fbclid=IwZXh … 1RFReNKtTDmZse24A

Чашите на Фереро са много хубави, със здраве да си ги ползвате. Харесва ми и как са опаковани, но те явно се отнасят с внимание към детайла.

# 1 726
В София получихте ли чашите от швепс?

# 1 727
Много са хубави чашите на Фереро...със здраве да си ги ползвате....

# 1 728
В София получихте ли чашите от швепс?

Аз не съм.

# 1 729
  • Пловдив
И моите са в офиса на Спиди.
разпращат чашите поетапно, то не може да изпратят всички наведъж. Доколкото знам при Спиди има ограничение за брой пратки на ден.

ММ получи смс за ваучер 99 лв от Метро. Мислех, че участва само в първото теглене, но явно фактурите и от първия период участват във всички тегления.

# 1 730
Здравейте ,може ли да някой,  който е спечелил от играта на P&G  да напише от кой имейл го е получил ,че и аз получих, но не знам дали е истински или фалшив.Не ми се отварят победителите на сайта..

# 1 731
Здравейте ,може ли да някой,  който е спечелил от играта на P&G  да напише от кой имейл го е получил ,че и аз получих, но не знам дали е истински или фалшив.Не ми се отварят победителите на сайта..

Доколкото знам те доста късно си качват победителите.

# 1 732
От igra@grey.bg ми писаха преди доста време за спечелена награда.
Много ми е любопитно как си представяш измамници да знаят ,че си участвала в тази игра и да ти пращат фалшив
мейл и с каква цел?

# 1 733
И моите чаши дойдоха,и да се похваля с първа награда за годината!

# 1 734
  • Телиш/Плевен
Играта на бисквити Мираж, която започва през февруари, ще е с регистрация на касова бележка от покупка на поне две кутии на стойност поне 3.90 лв:

# 1 735
Някой днес или в близките дни да е получавал обаждане от: 0894705564?
Върнах обаждане.Много приятен господин се обади.Но каза.че не бил в офиса.И не ми даде инфо за коя игра става въпрос.

# 1 736
Преди време са звъняли от Старопрамен от него /поне това пише във форума/.

# 1 737
  • Русе
Отдавна не ми бяха пращали анкета на JTN, попълних я, викам си "Я да видя колко точки всъщност имам?" Но не мога да вляза в сайта , стои си бял екран и това е. И при вас ли е така?

# 1 738
При мен няма проблем с JTN панела.

# 1 739
От лореал звънят за наградите.Казаха ми,че съм резерва и очакват да изпратя касовата бележка.

Общи условия

Активация на акаунт