Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 476
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 180
  • у нас
Как разбирате дали печелите ваучер от куинс
Проверяваме печелившите.

# 181
Аз не съм получила мейл от Швепс за чашите от 17. На кой имейл им пишете?

Аз им бях писала на този bulgaria@coca-cola.com
Отговориха ми на следващия ден.

# 182
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Е то и ние сме Илиеви,но ни няма в Куинс

# 183
Куинс не ме обича. Нито аз, нито мъжо, нито майка ми. Сигурно съм регистрирала бележки за 200 лева…

# 184
  • София
И аз съм с ваучер за 95 лв от Куинс, ММ го няма. Доволна съм, включих се на 31.12.

# 185
Аз спечелих чаши на 16.12, писах им на 26.12 все още нямам отговор, но чакам търпеливо. 😁

# 186
И мен ме няма в куинс 🙃 само дето се набутах с двойно по-скъп сок в двойно по-малка бутилка 🤪 здраве да е!
Днес ми звъннаха от Бейлис. Питах дали може да го доставят до автомат на Спиди, но девойката не можа да ми отговори, иначе каза, че ще опита да ме уреди с такава доставка. Дано стане, че не ми се ходи в офиса им 🤦♀ Казаха, че ще изпращат след 6ти януари.

# 187
  • София, Дружба 2
Дъщеря ми печели ваучер 95 лв. от Куинс, а ММ не печели. Simple Smile

Наградата, ако печелите я има и в профила.

# 188
  • София
Проверяваме печелившите.
В профила пише ако има награда:

Бла бла бла, моята чаша на Бейлис дойде в автомат. Нямаше проблем.

# 189
  • у нас
Да, вярно че се изписваше в профила. Ама, като не съм печелила скоро от там и забравих.

# 190
  • София
Днес донесоха ваучера от Шуменско и Фантастико.

# 191
  • София
Въпрос към тези, които вече са си получили ваучерите от Куинс, искат ли бележките отново, по имейл или да се представят на куриера?

# 192
С бележки на цялото семейство за над 60 лв ни няма в цялата игра на куинс ,но вече не знам коя поред игра се убеждавам ,че искренно ме мразят.Поне децата бяха доволни ,че иначе сокове не купуваме.
 И в Дубай с Престиж няма да ходя
Владимир Костадинов   35989553XXX   Пътуване до Дубай
Дано не пускат близките месеци игри с нищо сладко,че от халвички,локуми и вафлички се търкалям и спешно трябва да мина на диета като няма да се ходи в Дубай/само там има шанс да ме харесат дебеличка май Simple Smile/

# 193
За много години на всички.  И в последното теглене ни няма в Куинс , участвахме цялото семейство с по няколко бележки. Чакам теглото на София мел ,Даре и Фурла  надеждата умира последна. 2024 г я изпратих с два чифта чорапи от кока кола ,един термос ,сапун на Дав и кърпа  на Съмърсби . Дано късмета ми се възвърне през новата година. Пожелавам на всички здраве и много желани награди

# 194
Привет и от мен
Куинс не искат бележки повече освен качените в платформата. Тази година съм без награда, но имахме над три стека Пфанер сокове , купих за 10-тина лева сок Кактус и не съм си надявала много. Миналата година спечелих прахосмукачка робот от тях и я подарих на много скъпо за мен семейство и всеки ден й се радват и ползват.
И аз чакам Лореал, София мел, Хайнц, Даре, Джеймисън, ДМ. Но най много Фурла и Лили( имат един прекрасен аромат и тинейджърката  го обожава , а за чантата ще се изкефи много) и Ревлон и Лили.
Иска ми се игра на Активия и ще взема участие в Милка за шейна( ние имаме, но искам да я подаря) Девин( така и така купуваме) Маги и прекрасния ментов шоколад

Общи условия

Активация на акаунт