Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 537
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Иначе понеже ме гложди от известно време за играта с мечето в Колата. Някой успял ли е да направи всички нива перфектно , само 2 успях, на другите съм с един ход отгоре.
Не съм толкова за точките колкото ме глождят. Има ли друг да се мъчи като мен.

1 и 6 ми се опряха. 4 го направих веднъж, но опитах още няколко пъти и не успях да го направя отново с препоръчителния брой ходове.

И аз участвам само ако е за коментар, дори ако се иска да тагна някого пак почти винаги пропускам
На практика спрях да ползвам фейсбук по други причини. Обаче през декември някой пусна линк към ежедневните игри на Филипс и тъй като беше само с коментар, без тагване, се изкуших да играя. Брат ми веднага ми каза, че му е излязло съобщение какво съм коментирала. Даже и той се записа. Така че, дори и само с коментар, досаждаме на приятелите си. Затова едно време си имах отделен профил само за игри.

# 151
  • Бургас
Аз изобщо не знам даже, как трябва да споделя на стори и не го правя. Даже не се и включвам в играта, ако им е задължително, като условие.

# 152
За стори и аз съм се чудила, то нали не се задържа както споделена публикация примерно или таг в коментар.

Може да се запамети и да си стои в профила ти, в Акценти.

# 153
Сигурно, но не се сещам да съм виждала такова изискване в игри. А може и просто аз да не съм видяла, като видя искане да е в стори и го мятам у лево Grinning

# 154
Аз заради споделянията си бях направила фб профил само за игри,но там съм печелила 2-3 пъти на кръст и рядко се включвам.Печелят все едни и същи.А и в моя си профил всичко ми е за приятели и публично не се вижда абсолютно нищо,докато за игрите харесванията трябва да са публични или страниците не виждат ,че си ги последвал.
Предишните тегления на Куинс дали са ги публикували на датата за теглене?Стана късно за днес май.Ние се включихме само в последното покрай празниците.

# 155
  • Велико Търново
Преди си имах профил само за игри във фсбк, в който приятели ми бяха мамс от форума и те със същата употреба на мрежата. С други думи само си бяхме полезни взаимно. Вече и в този профил не влизам, само бгмама ми е социалната мрежа.

# 156
Аз заради споделянията си бях направила фб профил само за игри,но там съм печелила 2-3 пъти на кръст и рядко се включвам.Печелят все едни и същи.А и в моя си профил всичко ми е за приятели и публично не се вижда абсолютно нищо,докато за игрите харесванията трябва да са публични или страниците не виждат ,че си ги последвал.
Предишните тегления на Куинс дали са ги публикували на датата за теглене?Стана късно за днес май.Ние се включихме само в последното покрай празниците.

# 157
  • Сливен
Тази игра тръгва ли при вас? При мен изписва някаква грешка.

# 158
  • у нас
Сикрет, не тръгва. Изписва същото, че не е налице страницата.

# 159
  • София
Здравейте и за много години! Пожелавам на всички много късмет и желани награди и да се усмихваме повече!

Имам имейл за чашите от Швепс и печеля от ИГ ваучер за очила. Годината започва добре, доволна съм Simple Smile

# 160
Куинс са изтеглили големите награди. Днес ми потръгна с награда от Джим бим и ваучер за дрехи в Инстаграм. Доволна.🤞

# 161
  • София
Имам имейл за чашите от Швепс
От днес ли е? Дали изобщо продължават с изпращането на имейли?

Моят имейл дойде още на 30-ти, но бях играла и от името на дъщеря ми, за да я изненадам. Още няма нищо.

# 162
Куинс са изтеглили големите награди. Днес ми потръгна с награда от Джим бим и ваучер за дрехи в Инстаграм. Доволна.🤞
А,да,гледам са започнали да публикуват и от малките,засега ни няма.. Grinning edit: ми няма си ни ,всичко изтеглиха май. само дето им пихме ''хубавите'' сокове Grinning

https://promo.queens.bg/winners

Има и Д.Славова,но дали е вашата приятелка,така ли беше името ? Grinning

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 21:05 от Блосъм

# 163
  • Сливен
Благодаря. Доста игри са качили в приложението на КК, дано ги пооставят повече време, за да натрупаме диаманти.
Гледам, че и наградите са свършили доста бързо.
За предстоящите празници - Трифон Зарезан и Свети Валентин, дано има повече игри и награди. 😁

# 164
Аз и ММ сме с ваучери по 95 лв!

Общи условия

Активация на акаунт