Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 526
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 165
Мрън мрън няма ме във Quinns толкова сокове и нищо чакам София мел другата седмица и Daire дано да имам там късмет.

# 166
Ехх така го чаках Куинс, няма ме.

# 167
Благодаря за споделеното теглене на Куинс, разбира се че не печеля. За пореден път, от доста награди. На късметлиите - честито!
Остана да се надявам на Кит кат и Лук ойл, но там наградите са само 15.

# 168
  • у нас
Ехх така го чаках Куинс, няма ме.
И аз. Всяка седмица участвах. Но вече няколко години печалба от Куинс няма. Не мрънкам. Ама знам ли, да започна да мрънкам, щом помага. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 169
Направи ми впечатление фамилията ИЛИЕВИ в Куинс. Има и такава с точка вместо първо ИМЕ. Ако са голямо семейство,или имат много  късмет или са вложили доста тарикатлък в играта.
Играх от мое име и от на мъжа ми. Спечелих ваучер в трето теглена на мен,а моя мъж със сума 53лв го няма НИКЪДЕ. Важното е,че Диана Славова е там 😅

# 170
  • Пловдив
Мен ме няма в куинс, но дъщеря ми е с ваучер за 95 лв. Беше напазарувала сокове за рождения си ден и регистрирах фактурата на нейно име. На късмет е било.

# 171
  • Пловдив
Вутов пък е с ваучер от предишни тегления и Айфон. Има повтарящи се имена.

# 172
Мен ме няма в Queen's, но ММ е с ваучер. Доволно.Първа награда за годината.

# 173

...има повтарящи се имена,но този път са се изхитрили и са написали различни телефонни номера. Поне на мен така ми изглежда....

# 174
  • Пловдив
Можеш да спечелиш по една награда от вид т. е. Айфон и ваучер си е по правилата. Миналата година им писаха за повтарящи се имена и после теглиха резерви. Голямо мазало беше.

# 175
Няма ме в Куинс, но регистрирам само себе си. Хайнц кога трябва да теглят? Там съм с 4 участия.

# 176
  • София
Аз не съм получила мейл от Швепс за чашите от 17. На кой имейл им пишете?

# 177
  • Пловдив
Миналата седмица реших да включа брат ми в соковете с две бележки и изненада с ваучер за 95 лв е.
Мен, мама и мъжа ми ни няма.

# 178
  • Пловдив
Няма ме в Куинс, но регистрирам само себе си. Хайнц кога трябва да теглят? Там съм с 4 участия.
На 08.01. Пише го в правилата
Ако имам няколко покупки с различни бележки, рагистрирам и ММ или майка ми. Шансовете за награда се увеличават.

# 179
Как разбирате дали печелите ваучер от куинс

Общи условия

Активация на акаунт