Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 472
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 195
Утре теглят последните награди от Милка,да си пожелаем успех!

# 196
Второ теглене спечелих от Куинс,след това имам бележки за около 50 лв.и нищо.Но това е първа награда от соковете.И що за въпроси са това -искат ли бележките,че и поощрителни отговори има!Да искат бележки във всяка игра,иначе как ще участваш ?

# 197
И нас ни няма с мъжа ми в Queens, към 50 лв бележки.
Спомням си в 2 игри на Киндер с колко много бележки и опаковки бях и пак нищо.
Отказвам се от техните игри, въпреки, че ги купувам, особено Киндер за децата. Явно съм им в игнор списъка.

Милка ги обичаме всички и Милка ме радва, още преди около десетина години с плюшените кравички и с миналата им игра отново Simple Smile

# 198
В Куинс съм 25 лв участие ...и нямам награда ,в София мел съм с една бележка и не се надявам .включих се в играта с ментовия шоколад ....Милка не съм купувала .....
Годината ми приключи с не много печалби ,но са точните ....които си искам и ми вършат работа .много ми харесаха чашите на Фереро  но като не ми трябват не съм разочарована .
Моите печалби ме чакат ....някъде там ...в новата година .

# 199
Цял ден като отварях печелившите и виждах Илиева се самонадъхвах, че аз ще съм в новия списък, ама нъцки 😁😉😁 Ние пием доста сок, та няма нужда да казвам трицифрената сума, но сме без награда. Здраве да е, ще ми дадат 500 лева, кухненски робот, перална (че чадър с имам от тяхна игра и е много як) да си по мечтая преди лягане, че късмета се накъсметва 😊🍀😁
Чакам чорапи и Малче, на Братовчедката ваучер от гадната бира 😁🍀🍀🍀 Мрън 🍀🍀🍀

# 200
# 201
С ваучер на стойност 95лв съм в Куинс. Първа награда за годината Gift Heart
Как уведомяват печелившите? Както е описано в правилата - телефонно обаждане до 7 календарни дни ли?
Данните за доставка са ми попълнени от самото начало.
Относно касовите бележки изрично е  споменато:
Цитат
6. За да бъде установено, че участникът отговаря на условията на настоящите правила за получаване на наградата, същият следва да потвърди, че може да предостави регистрираните за участие касови бележки на закупените продукти, посочени в раздел IV, т.1 и 2, на тези правила.

# 202
И аз съм с ваучер от Queens, а бях изгубила надежда. Но явно съм имала късмет. И аз чакам София Мел, Cocolino, Nutella и Loreal. Дано новата година ми е успешна като предната и да запълни останалите ми несбъднати мечти 😀

# 203
  • София
Добро утро, мисля, че не ми разбрахте въпроса с касовите бележки. Имам и пазя минимум 4 месеца след всяка игра без значение дали съм печеливша или не. Въпросът ми беше продиктуван от това, тъй като адресът за доставка е служебният ми, а бележките са в къщи питах дали при получаване на наградата трябва да се покажат физически. Simple Smile
Честото на всички печеливши, чакам Бондуел, Милка и Лореал да обявят.

# 204
  • София
Успешна година! Мен ме няма в Куинс.. и миналата година ме пропуснаха, а в нас се пие зелена ябълка и праскова, не мога да отрека, че съм разочарована, но здраве да е.

Стартирам годината с ваучер за Lidl от анкетата им.

Попаднах на това.

https://bulgarbiotic.bg/page/pochivka-v-dubai

Късмет на тези, които ще се включат, за мен тълкуването на "giveaway" е различно - награда, която се дава като подарък без да се изисква направата на покупка... Плюс че, тук е за определени дати и прочие, което е и ограничаващо.

# 205
Нутела изтеглиха ли от последната седмица?

# 206
Абсолютно подвеждащо, това за пробиотиците не е giveaway, а си е обикновена игра с покупка.

bambi_bi - пише, че до 15.01 печелившите ще се обявят за Нутела.

# 207
Здравейте. Аз предлагам да си направим едно вътрешно правило в групата. Нещо от рода на "Забраняват се въпроси от рода на *търсят ли касови бележки* "……!
И сега се сетих,бях забравила. Миналата година февруари престиж имаха игра с чаши и телевизори. Ами играх с две бележки за телевизор. Не ме изтеглиха по време на играта,НО края на април получих смс,че печеля телевизор като резерва. Леле бях на седмото небе. Пожелавам такива награди на всеки!

# 208
И "пазят ли се капачките от КК ??"
Чета си редовно темата и този въпрос се задава редовно ...Close

# 209
Забелязвам, че много хора не четат предните страници и коментари, затова така се получава.

Общи условия

Активация на акаунт