Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 503
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 420
Е, наградите доста не ме обичат, но пък за сметка на това в личен план върви, ето, че и последните изпити излязоха и вече съм в стажантска фаза...
И да мрънкам и да не, късмета с наградите го няма. Но пък най-важното е, че изпитите свършиха.
Благодаря и на Данито от В. Търново, ще се видим за последно, благодаря Ти миличка!

# 421
Това е "в", а не 8. То и  "1ви" е грешно изписано.

П.п. Тъй пусто любопитство, луканката падна в жертва Satisfied
Трябва да са обозначени някак с промоционална опаковка. Така изглежда непромоционална Smile Няма код.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 18:57 от ✦ синя птичка ✦

# 422
  • у нас
Три пъти го гледах и виждах 18-ти Joy Даже си мислех, че трябва да изчакам да купя колбаси, за да участвам. Надявам се да оправят проблема утре. Наградите са много и ще има за всички. Ще изчакам да качат и правилата, да видя моментни ли ще са.

# 423
Още малко и ще стигнем до 30-та страница Simple Smile . И Станимир ще качи активните игри за месеца Simple Smile. Много ми е удобно с неговия начин на подреждане на информацията. Кратко, изчерпателно, стегнато. Благодаря му!

А относно играта на Орехите, много дъска, много нещо. По 185 регистрации на ден трябва да има, и всички да печелят, за да се усвоят наградите.

# 424
Тихо, тихо, че баш дъска искам и кучето пред блока ще яде салами докато я спечеля Joy

# 425
Те и престилките съвсем не са лоши. Гледам снимка от Фейсбук страницата им.

# 426
Тихо, тихо, че баш дъска искам и кучето пред блока ще яде салами докато я спечеля Joy
Оти се мъчиш ами не си купиш дъска направо? Joy

# 427
Здравейте, момичета...
Нова година...нов късмет... , но все още чакам награди от предната година...
Коледния пуловер от Нутела още пътува към мен...
Надявам се и другите да пристигнат до края на месец Януари.
Предната година нямах големи награди ... но се надявам тази да е по-благосклонна иначе и аз ще се включа в класация само че в.... Карък на 2025-та.

А и да ви попитам има ли група в Тик-Ток за игрите и как да се включа в тях ... ако може някой да помогне...

# 428
На "Орехите", независимо дали е правилно изписано, според мен е 1-ви януари. Купуваме и харесваме техните продукти, но котараците ми не са на това мнение. Ще участвам в играта.
Реших да се включа в играта на Стела артоа, и там греда.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 19:53 от Maksimix

# 429
Няма да пише Орехите на нея! Искам я за голям фен на мезетата и дъските.

# 430
Имейла на ,който писах за играта на Тюламор дю ,например Димитър Радулов е с две якета от различните тегления ,Иван Иванов също е с две награди.Прилагам имейла

# 431
Няма да пише Орехите на нея! Искам я за голям фен на мезетата и дъските.
Дано да я спечелиш тогава, аз ако няма кой да яде продукта не бих купувала. Поне му давай на човека и саламите да изяжда, щом ги обича Grinning

# 432
Не може, че е далеко, но кученцето ще облажи и разбира се съседите покрай мен! Толкова ориз раздадох на Крина и без награда си останах, ама да се радват хората Joy

# 433
Здравейте! Да е здрава и успешна годината!
Много се зарадвах на ваучера от BGmamma и веднага поръчах една чанта от Емаг. Чакам и аз пуловер от Нутела. За сега не съм се включила никъде за новата година 😄
Много успех на всички!

# 434

Общи условия

Активация на акаунт