Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 503
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 125
И аз съм една от стриктно готвещите, но уви. Видях два пъти Антония и замалко да се зарадвам, но не бях аз 😀 Надявам се на телефон или на почивката в Италия. Мечта ми е да ида пак и да хапна една хубава пица, паста и задължително кафенце. А и много ще се радвам да видя физиономията на ММ и децата 😀

# 1 126
Здравейте, във фейсбук имаше анкета за мистериозна детска кутия. Спомням си, че някой във форума се похвали, че е спечелил такава. Днес получих обаждане, че не съм печеливша, но ми предлагат кутията с отстъпка, та въпросът ми е ако спечелилата дама от форума е получила своята,  може ли да сподели впечатления?

# 1 127
Забравих, че е петък и преди малко отворих КК. Пак същия мини хладилник. За робота билетите са свършили

# 1 128
Забравих, че е петък и преди малко отворих КК. Пак същия мини хладилник. За робота билетите са свършили

За роботите билетите свършиха за 5 минути.

# 1 129
И на мен ми звъняха... "Детски Магазин Мечо Пух".
Много беше мила, ама си останах и аз само с "Благодаря". 🥹🤣

# 1 130
  • у нас
Олее, и аз забравих за часа на Колата, а играх на игрите преди малко. Хич не цъкнах на награди. Ама, като гледам не съм изтървала много.

# 1 131
И според мен е отделно участието за 1000 лв в Милка, защото бях регистрирала касова бележка за 548 точки. Участвах за шейната - не ми се падна. Днес тръгнах да регистрирам нова касова бележка и ми изписа: Имате натрупани 48 точки за ваучерите , за коя игра искате да участвате .. Ако регистрираш примерно 600 точки в една касова бележка и 100 се прехвърлят за почивката , 500-те заминават за шейната и изчезват..

Зарибих се от вас да участвам в такива игри и това ми е първата игра с покупка и касови бележки и мисля да приключа с Милка.

еййй, най-накрая дългожелана награда и за мен Simple Smile  С миксер съм от Май Дей Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Обичам такива игри в които не се купува и се печели Simple Smile
Не искам да споря, но на Милка за мен е отделно участието за 1000 лева. Днес умишлено взех на 2 бележки и една регистрирах за шейна и една за 1000 лева и йок Simple Smile

# 1 132
Ох, тази Милка!
Регистрираш бележка за 550т. Играеш за шейна. Вариант 1 печелиш. Всичките 550т. от въпросната бележка отиват за печалбата. С една бележка може да се спечели само една награда. Вариант 2 не печелиш. В този случай 500т. се прехвърлят за голямата награда. 50т. оставатр за ново теглене за шейна като трябва да се натрупат още 450т. за него.

# 1 133
Ох, тази Милка!
Регистрираш бележка за 550т. Играеш за шейна. Вариант 1 печелиш. Всичките 550т. от въпросната бележка отиват за печалбата. С една бележка може да се спечели само една награда. Вариант 2 не печелиш. В този случай 500т. се прехвърлят за голямата награда. 50т. оставатр за ново теглене за шейна като трябва да се натрупат още 450т. за него.

Имам вече 8 регистрирани бележки, непечеливши. Снимката е от днес.

# 1 134
Ох, тази Милка!

Имам вече 8 регистрирани бележки, непечеливши. Снимката е от днес.

При регистация има два варианта за насочване на точките. Единият е директно за ваучера за почивка. Тогава точките се появяват под него. Другият е да се изграе за шейната и при "Опитай пак" 500т. се насочват към ваучера, а ако има остатък - той остава при шейната за натрупване и добавяне при следващ избор на моментна награда. Дори си го изписва, че точките се пренасочват. Ако звъннете на телефона им, ще Ви кажат точно колко участия за голямата награда имате (това по принцип, ако напр. не помните).

# 1 135
# 1 136
Сигурна съм,че е моят номер в Коколино ,но смс няма и имейл няма от второ теглене.Не се ядосвайте,че не печелите.То и да спечелиш “чадър”,няма да те потърсят.Ако беше пералня щях да звъня,но за чадър ще пропусна да си образувам нерви.Ще пиша ако някой вземе да ме потърси.
Спечелих мега яка и полезна награда от ПГ-прах за една година.Много се кефя,страхотна и полезна награда!

# 1 137
  • Сф
С лютеница към аз за по 27 стотинки. Благодаря на съфорумката!

# 1 138
Олее, и аз забравих за часа на Колата, а играх на игрите преди малко. Хич не цъкнах на награди. Ама, като гледам не съм изтървала много.

Това ми е коронния номер! Ще си сложа аларма за следващия петък Laughing

На мейдей и аз готвя, снимам, качвам - нъцки! Ми трябва ми планетарен миксер, ало, пък и от почивка имам нужда Yum

# 1 139
Не знам в коя тема да пиша,но само ще го спомена тук понеже коментирахме преди време.Относно номерата,които звънят (дето все се чудим дали не са за награди)  с предложения за лечение на стави,гръбначен стълб и нз си какво още -видях по новините,че някаква жена е изгоряла така.Уж спечелила безплатен преглед,а се оказало презентация с ''награди'',които накрая трябвало да изплаща понеже и договор за кредит я накарали да подпише. На мен даже онзи ден пак ми звъняха,само че жена този път,пак за нещо подобно беше,послушах малко (даже мислех,че е бот,но по едно време ме пита дали чувам Grinning ) и направо и затворих.Много са нахални. Тук надали някой ще се хване на въдицата де.Пак е хубаво,че го пускат по новините ,дано повече хора видят и им секне кранчето на измамниците. Сори за спама Grinning

Общи условия

Активация на акаунт