Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 555
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Сливен
Блосъм върни страница - две и ще видиш коментари ми от сутринта,когато гледах НоваТВ.😁

# 1 141
  • моята мила родна страна
И аз получих мейл от Била с купон за лютеницата още на 03.01., но бях забравила за него. И днес, като видях поста на съфорумката, се сетих за него. Благодаря! Преди малко го оползотворих, за 0.27лв. Взех и от промоционалния луканков салам на Орехите, имаше и с двата вида етикети (с и без код) в хладилната витрина, та порових малко. Simple Smile

# 1 142
Не знам в коя тема да пиша,но само ще го спомена тук понеже коментирахме преди време.Относно номерата,които звънят (дето все се чудим дали не са за награди)  с предложения за лечение на стави,гръбначен стълб и нз си какво още -видях по новините,че някаква жена е изгоряла така.Уж спечелила безплатен преглед,а се оказало презентация с ''награди'',които накрая трябвало да изплаща понеже и договор за кредит я накарали да подпише. На мен даже онзи ден пак ми звъняха,само че жена този път,пак за нещо подобно беше,послушах малко (даже мислех,че е бот,но по едно време ме пита дали чувам Grinning ) и направо и затворих.Много са нахални. Тук надали някой ще се хване на въдицата де.Пак е хубаво,че го пускат по новините ,дано повече хора видят и им секне кранчето на измамниците. Сори за спама Grinning

Тези номера със сигурност са такива един път вдигнах и сложих да си отчита спам номера никога не е използван за игри което ми е странно откъде го имат като не е използван от 2015 г. само номера го пазя

# 1 143
Добър вечер на всички! Може ли някой, който е печелил преди от София Мел да ми каже дали искат бележка.. защото трябва да я пазя за гаранционната на слушалките?👀

# 1 144
  • София
Добър вечер на всички! Може ли някой, който е печелил преди от София Мел да ми каже дали искат бележка.. защото трябва да я пазя за гаранционната на слушалките?👀
Направи си копие на бележката и ако я искат дай едно от двете. Бележките избледняват, така че и за гаранцията ще ти свърши работа.

# 1 145
Днес с куриер на Европът получих наградата си от коледната игра на Нутела - пуловер.

# 1 146
  • у нас
Днес с куриер на Европът получих наградата си от коледната игра на Нутела - пуловер.
Плътен ли е?

# 1 147
Ох, тази Милка!
Регистрираш бележка за 550т. Играеш за шейна. Вариант 1 печелиш. Всичките 550т. от въпросната бележка отиват за печалбата. С една бележка може да се спечели само една награда. Вариант 2 не печелиш. В този случай 500т. се прехвърлят за голямата награда. 50т. оставатр за ново теглене за шейна като трябва да се натрупат още 450т. за него.

Имам вече 8 регистрирани бележки, непечеливши. Снимката е от днес.

При регистация има два варианта за насочване на точките. Единият е директно за ваучера за почивка. Тогава точките се появяват под него. Другият е да се изграе за шейната и при "Опитай пак" 500т. се насочват към ваучера, а ако има остатък - той остава при шейната за натрупване и добавяне при следващ избор на моментна награда. Дори си го изписва, че точките се пренасочват. Ако звъннете на телефона им, ще Ви кажат точно колко участия за голямата награда имате (това по принцип, ако напр. не помните).
Няма ми бутона за скрит текст, сори.
От любопитство ще звънна на Милка утре, но защо по ягодите им е да ми броят не печелившите участия за шейна отделно от тези, директно за 1000 лева? Имам 4 не печеливши участия  за шейна с покупка за 5.20 и едно с бележка за 10.40 за ваучер и ми изписа, че участвам веднъж. Може да не съм права, но за мен не ги трупа и ако някой иска да участва за голямата награда да си прецени как да играе. 🍀🍀🍀
Нямам мейл за робота от Май Дей и ММ ме бъзикам, че май ще продължа да си меся на ръка 😁😁😃 обаче мейла си е моя, не е на адашката 😁😃😁

# 1 148
  • Телиш/Плевен
От любопитство ще звънна на Милка утре, но защо по ягодите им е да ми броят не печелившите участия за шейна отделно от тези, директно за 1000 лева? Имам 4 не печеливши участия  за шейна с покупка за 5.20 и едно с бележка за 10.40 за ваучер и ми изписа, че участвам веднъж. Може да не съм права, но за мен не ги трупа и ако някой иска да участва за голямата награда да си прецени как да играе. 🍀🍀🍀
Непечелившите се броят и така увеличават шанса да се спечели голямата награда след края на играта. Но да, най-добре е всички, които се съмняват, да се обадят и уверят лично. В правилата е написано съвсем ясно, че се прехвърлят, същото пише и при неуспешен опит да се спечели шейна. Разликата между натрупване и прехвърляне се опитах да я обясня вчера, но не се получи, за съжаление.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 22:38 от Лале в дъжда

# 1 149
  • Пловдив
Няма ме в май дей.
За милка-четете какво пише, ако не печелите шейна

Точките се прехвърлят.

# 1 150
Май дей как уведомявят да дадем данните  за получаване на наградата? Имейл ли трябва да получим или в профила си  на играта ще имаме  известие? Спечелила съм везна.

# 1 151
На мейла писаха първото теглене от МайДей. Пишат се данни за доставка.
За Милка бях ясна, който както си реши. Мога да чета, мога и да събирам 😉😊🙊

# 1 152
Има ли някой печеливш от Тюламор Дю? Има ме в списъка, още преди Коледа им писах, че никой не се е свързвал с мен и получих отговор, че са ме пропуснали явно и ще се свържат с мен в първите дни на новата година. Оттогава - нищо! Много неприятно чувство ми остава от цялата история - аз трябва да ги търся и ръчкам и едва ли не да прося за нещо, което уж съм спечелила. Цитирах им и Общите условия, които не са спазени. Една награда да имам и без нея май ще си остана Sad

# 1 153
От календара на Кауфланд.

Къде се намира това населено място в Бг? Много чуждестранно звучи.

Това е село в общ/Своге обл. София

# 1 154
Аз имам спечелена игра от Tedi ,през октомври. Все още не получих нищо, направо се излагат.. Писах им вече няколко пъти все се извиняват и не знаели каква била причината да се забави толкова много наградата. Не е кой знае какво,но съм го спечелила, защо просто не ми го пратят..

Общи условия

Активация на акаунт