Да се оплачем... 2025

• 1 043 107
  • 17 907
  •   30
Отговори
# 15
  • София
Честита Нова година! Бъдете здрави, щастливи, обичани и мечтайте! Да е успешна годината!

# 16
  • София
Здраве за всички и късмет.

# 17
Честита Нова Година, пожелавам на всички най-вече здраве. За другото Жакито се е погрижило Smile

При нас ще дойде след цели 8 часа. Не знам дали ще я дочакам, днес бях на работа, готвих, тренирах и вече съм уморена. Тук не гърмят и не стрелят, така че, ако легна, няма да ме събудят.

# 18
  • Euskal Herria
Да е здрава Новата 2025! Дано оплакванията са за незначителни неща!

# 19
За много години! Здрава и щастлива година да е!

# 20
Честитих ви вече,та първото оплакване от мен- падна ми пломба сложена миналата година- бял кахър!
Здраве за всички да има!

# 21
За много здрави и спокойни години! Честита да е 2025 г! Да я изживеем в здраве, спокойствие и любов!
Много положителни емоции за всички,  по-малко оплаквания в темата!
Нека запазим добрият тон и виртуалната подкрепа в темата!
Благодаря ви за стиснатите палци, за съветите и утехата! Благодаря,  че ме приехте сред вас! Страхотни сте всички!

# 22
Честита 2025 и от мен!
Бъдете здрави и дано в темата само спам има Grinning

С ММ се замислихме, че от 11 (или за него 14) години никога не сме били тук. Като на война е. Даже стреляха от улицата пред нас и фойерверките са пукаха на няколко метра над главите ни. Леко ме хваща страх от цялото свистене и гърмежи.
Нашето куче е тренирано за ловно и не се страхува, но други животни нямат този късмет и ми е мъчно :/

# 23
Честита да е новата година! Нека е мирна и здрава! А темата нека е пълна с оплаквания от дъъълги отпуски, тежък шопинг и изморителни пътешествия!

# 24
  • София
Честита нова година. Бъдете здрави, другото ще се нареди.
Очаквам бебета в темата за който иска.

# 25
Отиде си една трудна година, дай ни Боже, здраве, мир, любов и топлина в сърцата! На всеки това, което му е на сърце да му падне във ръце! Амин!

За много години!

Камбанен звън вали и пламват рой звезди, празничната нощ свети от обич.
Здраве и живот, изобилен плод, слънчево небе чакаме от теб.
Нова годино, нова годино, добре си дошла.
Нова годино, нова годино, с узрели жита.
За много години, за много години си пожелай. Много години, здрави и мирни, за теб роден край. Наздравици валят, светъл мирен път, цялата земя си пожелава.
 Здраве и живот, изобилен плод, слънчево небе чакаме от теб. Нова годино...

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 02:53 от JACKLIN*

# 26
За много години, гълъбчета Stuck Out Tongue Winking Eye
Много късмет преди всичко друго! Както е лафът, то и прасето ми беше здраво, ама немаше късмет Simple Smile
Ясно, че трудности ще има, но нека и да имаме късмет да се измъкваме от тях!

Доста цивилизовано мина НГ на градския площад, мирно и тихо празнуваха хората, нямаше саудитски доктори с коли…
светлинното шоу беше много хубаво, нямаше заря каквато я знам, имаше разни фигурки появяващи се в небето, сърца, камбанки, щерката после ме светна, че това били множество дронове. Хареса ми, че и през деня не се чуваха гърмежи, може би и щото сестрата живеят в затворен баровски комплекс.
Иначе на площада след полунощ имаше хора гърмяха, но не беше варварско. Уж не си падам по НГ, но като видях веселите хора навън, развеселих се и аз.

# 27
  • София
И... забравихме баницата с късмети Joy
Накарах домочадието да си тегли късмети от късметите на форума. Харесаха си ги Simple Smile

# 28
Честита Нова Година, момичета и Натаниел! 🎉🎊🧨 Здраве и късмет на всички през годината! Само хубави емоции и незначителни оплаквания.
Гледах много хубава заря и програма с любими хора. Беше много весело, утре празниците продължават с имен ден в същата, плюс още една компания.

# 29
Честита Нова Година! Да сме здрави и щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт