Да се оплачем... 2025

• 1 043 154
  • 17 907
  •   30
Отговори
# 16 860
  • София
А, сакън, жега е! Сутринта и това правих, ама едвам 3-4 блузи за работа изгладих. И фурната пусках в 8 сутринта. Сега вече не. Simple Smile

# 16 861
Абаджиева, 2003-та е. Той има по принцип 2 семестъра, но всеки препъни камък го е минал, затова гледа към дипломиране, защото са му останали само избираеми дисциплини, той е харесал 2 с които ще си покрие кредитите, малко по-сложни били, но с повече кредити и реално остават тези 2 дисциплини и държавен изпит, после магистратура, ние и магистратура обсъждаме каква би искал да запише, но т.к. имат изпити които сериозно ги препъват и някои почиват заради тях, той се радва, че е минал всичко задължително и което е могло по някакъв начин да го забави или допълнително натовари.

Вите, прав е синът ти и моят споделя същите впечатления, но вярвам, че всеки ще намери своето място.

Като прочетох Дидка, се сетих, че не съм споменала, но ние седим на пердета и чак като премине слънцето от другата страна ги махам, иначе е голям напек. У нас е източно изложение и до обяд напича.

# 16 862
Димис чете, но не пише
Врабчето бих го занесла при ветеринарни лекари
Дъщеря ми я навиках още като взех телефона и не смея сега да я карам да ми прехвърля всичко. За банкирането даже не съм се сетила. Сигурно в офис на банката ще ходя, че в някои сайтове не мога да плащам.

Разказаха ми играта на работа. А е неделя Cold Sweat

# 16 863
  • Варна
И аз нищо цял ден не съм свършила вкъщи. Сутринта към 10 ходих до пазара, кило кайсии и череши и 2 по-големи домата, пилешко филе,  малко маслини и малко малини 60 лв.Според мен цените са вече съвсем европейски. Мъжа ми отиде със списък до лидл имам още доста неща да пазарувам ,но  той има излизане и да го използвам. Ходихме към обед с една приятелка до плажа, но беше разочароващо фрашкано и още в 13.30 бях у дома, от тогава се ослушвам, но прахосмукачката и пералнята ме чакат.

# 16 864
Марена, потърси в сайта на общината. При нас има пункт, където може да се оставят.
Коте, браво на момчето ти! Успешна реализация и много късмет да има!
Аз днес посрещам моето и ще му се радвам 3-4 дни. Вчера и неговата сесия приключи успешно. Точно същите думи чух. Дадох си зор всички тези години, но догодина ще е лесно. Ха дано! Предстои подписване и на първият му трудов договор.
Благодаря ви, момичета!

# 16 865
Оплаквам де, че майка ми ме изнервя. Все коментар да направи. И после и баща ми мрънка колко съм била изнервена и все съм скачала. Е как няма да скачам като аз вадя неща за обяд на София, а майка ми в същото време й дава да яде плодове. Познайте дали детето обядва... Днес пък излязоха предиобед и направо забравиха да се приберат. Ама пе детето трябва да спи и градим режим в момента... И като кажа за режима и се почва пак "На това дете сега спи ли му се като го гледаш така?"
Или едни снизходителни коментари по мой адрес. Разсърди се. Ми 'ко ще. Колкото иска да се сърди. В моя дом не позволявам.

# 16 866
В стаята ли съм климатика е на 25. Като излизам го прав на 23 и обикновено после го спирам. Не спя на климатик.
Аз ползвам само апарати с андроид и като сменям синхронизирам Гугъл акаунта 2-3 пъти за всеки случай да не изпусне нещо. 😄

# 16 867
  • Варна
Бабите по принцип нямат равни по разваляне на режим, факт..И при нас е така било.Ама кво да ги правя, много съм се ядосвала иначе, така е..

# 16 868
  • Ямбол
Мини, дръж го на тъмно, в кутия с дупки врабчето. Твърде вероятно е да има травма от падането, дори и да не изглежда да е така. Съмнява ме ветеринар да се заеме с него, поне моят опит в Ямбол е такъв. Има организации, които поемат диви животни и птици, в София наскоро носихме бързолет с разкъсано крилце на Дивите животни, за съжаление не оцеля.
Може да пробваш да го храниш с малко трошички, по принцип обаче ядат дребни насекоми, мушички, червейчета, такива неща.

# 16 869
Тук съм и наистина чета,  но не пиша. Плаках на постовете на Котето, но днес се радвам на успеха на сина й.
Покрай нейното ежедневние моите оплаквания са бели кахъри.Коте мисля те с добро и те прегръщам виртуално.
Аз трудно свиквам да работя до 16.30 ч през седмицата.  Все ми се пречи някой после. Друго е да няма никой през деня и да чистя и гладя. Почти всяка вечер сме на село,  в моята родна къща и се ровя в градината,  после салата, скара и правим компания на брат ми. За спане обаче се прибираме в апартамента.  Ако някоя приятелка се отсрами да отиде, да са на спокойствие. Обмислям поне лятото да сме там. Има цял етаж на наше разположение. Страх ме е обаче да не започнат спорове, а от друга страна брат ми няма да е сам. Едни такива мисли имаме с ММ. Той все се чуди в апартамента какво да прави. И като ми заспи с книгата в 21 ч.    и в 4 ч вече е наспан.
И отпуска не съм планирала и почивка също.
В цялата тази картинка синът ми приключи успешно първата си студентска година. Сега работи в града в който учи. Така си реши. Времето ще покаже дали ще може да съчетава работа и учене по нататък.

# 16 870
Аз вчера направих грешката да спя следобед и през нощта имах чувството, че само мижах. Сега ми се спи, но ще устискам. Тези дни се разсипах от готвене. Одеве сложих завивката на мусаката и я врътнах на макс. Отидох да си полегна и я забравих. По едно време усещам миризма....Отивам в кухнята, мъжа ми стои в облаци дим. 😆 Викам му-Ти не усещаш ли, че нещо мирише на изгоряло? Не бил усетил.😱 Малко по-тъмна е, но ще се яде.

# 16 871
Загорялото било срещу болки в корема Wink

# 16 872
Честити да са всички, които пропуснах с Рождения ден!
Нямам идея какво направих но в телефона всичко в мамата стана с таква дребни букви ,че изобщо не мога да ви чета.

# 16 873
Мини, защо не питаш Зелени Балкани, те прибират ранени птици.
Оплаквам се, че ще си видя детето за около 30 секунди и пак хуква, но, така ще е вече. Другата седмица ще ми трябвате с палците в сряда и петък, ама ще напомня Simple Smile
Рави, влез в сайта през m.bg-mamma.com

# 16 874
Ааа, не сте прави за бабите. Аз на моите внуци нищо не давам без разрешение от майка им. Въобще нищо не правя по самоинициатива. Нищо, че майка им ми е дъщеря и въпреки професията ми. Тъй де.

Общи условия

Активация на акаунт