Да се оплачем... 2025

• 1 703 324
  • 27 821
  •   25
Отговори
# 27 270
И моето дете е по пътищата, свито ми е и чакам да се обади с нетърпение.
Карз... нямам думи Sad
Господ да ни ги пази!

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 16:39 от Марена

# 27 271
Жаки, детето ти е много красиво. А щом ти е одрало кожата -  огин си!
Викаш, йога ще става.  В БГ ли ще практикува?
Вите,  голямо ти е момчето, нормално е да има свой си живот. Щом не вика за помощ, всичко е наред. Аз поне така се успокоявам. Ама и не очаквам някой да ме потърси . Големия е в дълъг уикенд с празници, малкия надявам се - в библиотеката. Ем, какво да искам повече - отивам довечера на куиз на тема " Приятели". Някой помни ли как се казваше сестрата на Рейчъл?

# 27 272
Разбирам ви и двете. Големи момчета са, но все ги мислим. Истина е, че щом не се обаждат са добре. Вече е пристигнал в града, но се е отбил в библиотеката за учебници.

# 27 273
  • Бургас
Жаки, красавица е момичето ти! Много чаровна!
Момичета, да се приберат живи и здрави децата ви! Да ги прегърнете и да се успокоите!

# 27 274
  • Варна
Видях две прекрасни госпожици и им желая да са живи и здрави и много щастливи!
Съчувствам на хората, загубили близките си.
Май повече ви чета и съпреживявам, отколкото да пиша.
Искам да ви помоля да стиснете палци за мен. Отивам на преглед, от който не знам какво да очаквам. Знам че сте сила. Бъдете с мен.

# 27 275
  • София
Вите,  голямо ти е момчето, нормално е да има свой си живот. Щом не вика за помощ, всичко е наред. Аз поне така се успокоявам. Ама и не очаквам някой да ме потърси . Големия е в дълъг уикенд с празници, малкия надявам се - в библиотеката. Ем, какво да искам повече - отивам довечера на куиз на тема " Приятели". Някой помни ли как се казваше сестрата на Рейчъл?
Рейчъл има две сестри. Едната е Ейми, ама другата не се сещам. Иначе ние с щерката сме големи фенки. Аз съм го гледала над 20 пъти сигурно, а детето поне 3 пъти. Simple Smile

# 27 276
  • София
Рейчъл има две сестри. Едната е Ейми, ама другата не се сещам. Иначе ние с щерката сме големи фенки. Аз съм го гледала над 20 пъти сигурно, а детето поне 3 пъти. Simple Smile
Урсула

# 27 277
  • SF
Това е сестрата на Фийби.

# 27 278
  • София
Това е сестрата на Фийби.

Даа, аз защо за Фийби мислех, хем прочетох Рейчъл 🤣

# 27 279
  • Сан Франциско
Ейми и Джил са сестрите на Рейчъл.

Жаки, хубавица девойката - да е много здрава!

Тежки постове чета за заминалите си хора - да им е светло.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 18:15 от Etereia

# 27 280
Деспина, стискам!!!
Жаки, йогата е голяма работа Heart

От нищо няма да се оплаквам, че съм на хубаво място. Само минавам са ви "нагледам"

# 27 281
  • ВАРНА
Ейми и Джил бяха сестрите на Рейчъл в Приятели.

# 27 282
Пристигнал е♥️
Оплаквам се, че напоследък съм супер емоционална и ревлива.

# 27 283
Жаки, красавици си имаш ти. Късметлийка!

Вита, как тъй цял месец не се чувате?! Че аз едно време поне по два-три пъти на седмица звънях. За месец всички щяха да са довтасали да ме издирват.

Интервюто днес мина супер, а аз съм депресирана. Явно не съм толкова безскрупулна, колкото си мислех.

# 27 284
Вита, как тъй цял месец не се чувате?! Че аз едно време поне по два-три пъти на седмица звънях. За месец всички щяха да са довтасали да ме издирват.
Така се случи. По принцип имаме уговорка да се чуваме веднъж в седмицата - неделя (но не винаги се получава). Иначе си пишем съобщения. Синовете са така (поне моя не обича да се обяснява по телефона). С дъщерята съм сигурна, че ако живеем разделени много по-често ще се чуваме.

Общи условия

Активация на акаунт