Да се оплачем... 2025

• 1 701 964
  • 27 805
  •   30
Отговори
# 27 285
Споко Лютиче и аз съм отказвала въпреки, че съм имала нужда от работа.

# 27 286
Вите, аз адски мразя да говоря дълго по тела. Тъй като знам че и майка и свеки ме държат минимум по час, ги научих да пращат и им пращам гласови съобщения🤪😅 За писане на дълги фермани и е трудно на свекърва ми, с гласовите е по- добре. Ма пак са си по 12-15-20 минути де😅😅 но аз мога да го чуя когато искам и да върна пак гласово. Поне през ден два да са разговорите. Ама и звъня де, тя така се радва и ми благодри, че ми е съвестно. Само аз и се обаждам. Та може да случиш на снаха да ти звънТи по 2-3 пъти седмично 😅🤪🤪❤

# 27 287
Та може да случиш на снаха да ти звънТи по 2-3 пъти седмично 😅🤪🤪❤
Дано, дано! От твоята уста в Божиите уши! 🙂

# 27 288
Ами що не, ти си пич. Свекърва ми е в течение на живота ни, защото се чува с мен. Ако чака на сина си 2 пъти месечно, в който едният ще се скарат. Напълно са несъвместими по характер- огън и вода няма шанс😅

# 27 289
Та може да случиш на снаха да ти звънТи по 2-3 пъти седмично 😅🤪🤪❤
Дано, дано! От твоята уста в Божиите уши! 🙂

Пффф, че какво ще си говорите по 2-3 пъти седмично?! Grinning

Оплаквам се, че ММ ме ядосва пак. Искаме да поръчаме един шкаф, ама ако може 5 части да си купим сами, да дадем на майстора и той да направи останалото. Ама направо си плаче за грешки и неточности и да се чудим после какво да правим.

# 27 290
И аз чакам майстор за един гардероб. Откакто се уговорихме ми олекна. Плащам си и чиста работа.
Снощи мъжа ми ме изнерви и си легнах в 22,30. Спах до сутринта и си направих закуска от банан, скир, бадемово брашно, орехи и малко малиново сладко. Щерката и тя спала много, каза, че се чувствала добре, спокойно и било и не искала да се караме днес, ама ще видим, деня е дълъг.....😁😁😁

# 27 291
Моля, стиснете по един палец, че правим всичко възможно за една мечта на детето. За хубаво е, не е за здраве. Ще ревна от нерви. Много искам да и се случи Flowers Four Leaf Clover

# 27 292
Ще се случи Рамацоти,стискам палци!

# 27 293
Ще се случи!, Рамацоти.

# 27 294
Стискам да се случи!

# 27 295
  • Бургас
Стискам!

# 27 296
Рамацоти стискам палци да се получат нещата и детето да е щастливо. По Коледа стават чудеса, ей къде е !

# 27 297
   Г-жа Рамацоти, от сърце желая на детето ти да сбъдне мечтата си!

Жаки, този път успях да видя, вчера, голямата ти дъщеричка. Голяма красавица. Казвала си, че не си приличат с малката, но може би по характер. Имат голяма физическа прилика, вижда се, че са сестрички.

# 27 298
Рамацоти, пиши го станало! Бих тибетската паница😅 и ти го пожелах:)
Не спах хич добре, в 2 се събудих и голямо въртене.
Дъжд не дъжд бяхме на хубава разходка с Жаки, с чадърите, малко ни намокри но се освежихме много. Сега опекох ябълки цели във фрайъра и го полях с черен шоколад, почваме за 3 път Гилмор Гърлс, наизуст го научих, аман и от Рори и от макя и🤣😭 Жаки това разбира под хубав уикенд 🤪

Кло, казах на Жаки, вика тази жена е много мила❤😻 Не си приличат ни физически, ни инак.  Малко във веждите може би и леко очите но много леко.

# 27 299
Жаки, кажи за тези ябълки. Какво точно ги правиш във фраера и какво се получава? Аз сладкиши не правя, но лесни неща нямам против да опитам. Под лесни разбирам да са наистина елементарни Simple Smile.

Според мен си приличат много даже щерките ти. Не са еднакви, всяка по своему е хубава, но си личи, че са сестри. И моите са така. Различни характери, различен натюрел, различна физическа структура. Но като ги сложиш двете една до друга, виждаш общото.

Общи условия

Активация на акаунт