Да се оплачем... 2025

• 1 616 595
  • 26 598
  •   3
Отговори
# 75
  • при него
Честита нова година мили момичета и Натаел!
На всички желая много здраве и много сбъднати мечти!
Вите, честит да е сина ти!
Марти, страхотни са дечицата!
Азара, честито и лека бременност!
На всички които желаят детенце, да се сбъдне! Дай Боже!
Скрит текст:

# 76
  • Варна
Вите, здраве за младежа и напред само.

Димис, скоро да е при теб детето.
Марти, опасни са.

Стелче да не си била в Люлин махала.

Не. В Младост 4 😃
В много буен квартал си била, Естела! Слаба работа беше покрай нас, половин час погърмяха и приключиха, баш в Люлин Laughing явно сме по-бедни от махалата в далечината, там гърмяха сериозно със зари.
Честит празник на момчето на Вита и честит имен ден на имениците!

Не знам в другите как е било, но в Младост от 21:00 до 3:00 не спряха, бре. Егати, изкупили са де що има заря и бомбички. Че и криминална полиция имаше пред съседния блок. А бе краен квартал 🤣🤣

# 77
Честита Нова година! Нека е щедра и добра.
Пожелавам много бебета в темата и много постове, изпълнени с позитивно настроение.

# 78
Честита нова година.

# 79
  • Ланкър, планините Овнерог
Естела, аз съм в Младост 1 и тамън снощи ги похвалих наум, че малко гърмяха. Наистина беше прилично при нас. Не че на кучето ни му дреме, слава Богу.

Вите, честито да ти е детето. Интересно ти е било на раждането.

Честит Имен Ден и на имениците!

# 80
За много години! Да сме здрави и с късмет, другото ще си го купим 🍀🎁💝

# 81
  • при него
Цъкахме вчера телевизиите за фон, потресена съм от БНТ 1… не можаха ли просто да предват пряко от площада в София или още по-добре, комбинирано предаване от площадите в големите градове…
Пееш или лъжеш повече ставаше за гледане. На Веско Маринов и двете прелестни момичета, даже пуснахме звук, ами страхотни бяха!!!

# 82
  • София
Вита, да е жив и здрав рожденика!
Честито на всички Василчовци!
Марти, страхотни дечица. Да са много здрави!

# 83
Честита Нова година!

# 84
  • Бургас
Нека бъде цветна, весела и живописна !!!

Благодаря за темата,Кло!

Благодаря и на Жаки за балона с желания! Свършиха ми лайковете и не мога да го цъкна!

Болните да оздравяват!

Стиснати палци за всички нуждаещи се!

Изчетох старата тема. Сега започвам новата!

# 85
  • софия
Някой може ли да ми каже как да забраня да се теглят приложения на телефона на детето? Като му свърши лимита на неговия телефон за ползване мигрира на телефона на баба си, там има ограничение обаче не искам да може да й тегли игри на нейното устройство, за Самсунг става дума.

# 86
Честита и здрава Нова година! Много щастие и успешно да преодолеете всички предизвикателства. Пожелавам ви да се насладите на постиженията на вас и вашите деца. И нека всички да са здрави, останалото ще се нареди.

# 87
Честита нова година!
Да сме живи и здрави всички и близките ни хора, много щастливи и само от времето да се оплакваме примерно.

# 88
Оплаквам се, че никой не си събира боклука след зарята. Излязох да разходя детето и беше като след война. Навсякъде отломки.

Добавям: Честит рожден ден на детето ти, Вита! Представям си колко вълнуваща Нова година си изкарала Simple Smile
Честито на имениците!
Мартина, много сладки деца!

# 89
Честита нова година, прекрасни. Пожелавам ви здраве, късмет, щастие и сбъднати мечти. Всяка трудност да преодолявате с лекота.

Честит да е рожденика на Вита. Нека е много успешен и щастлив. Прекрасна възраст.

Честити пет месеца на Матео и Антонио.

Честити да са всички именици.

Кло, благодаря за темата.

Имам за оплакване, но ще се оплача по-късно. Joy

Общи условия

Активация на акаунт