Да се оплачем... 2025

• 1 702 088
  • 27 806
  •   30
Отговори
# 27 765
Аз днес давах крьв за изследования пуснати от гастро, излязоха резулати, без един показател и уж всички е в норма. Имам пуснати много видове от фецес, но  не знам как ще взема проба, като сьм с диария .

# 27 766
ravi в инфекциозно отделение вземат с лъжичка и в контеинерчето. Трябва обаче да си свършиш работата в кофа, леген или в детско гърне ако имаш.

# 27 767
Рави, от сърце ти благодаря и желая здраве! Ти знаеш за какво. Станах рано днес/ 8ч, но е събота все пак/, но хубава работа свърших и съм доволна!

# 27 768
Аз днес станах в 5 часа. Сега дремя и мисля какво да готвя утре. Изчерпана съм от идеи, споделете какво готвите?

# 27 769
  • на Мелмак
Задушено пиле със зеленчуци, гюведжета, пълнени чушки, руло стефани.
Изморена съм, двете деца са на рожденни дни. Няма да мога да ги чакам. ММ ще ги проверява.

# 27 770
Тъкмо щях да се оплаквам, че изядох света днес. На мъжа ми, някакви клиенти му бяха подарили панетоне и шампанско. Сутринта щерката го отвори, панетонето, де.😁 После правих някакви тортили, подобни на дюнер. Имахме и пържоли, до тях не стигнах. Сега пържих шаран, ще направя и картофена салата. Не знам кой ще яде, децата са на имен ден. Мислех и пилешка супа да правя, но и утре е ден.

# 27 771
   Тази седмица готвих лесна супа топчета и едно месо с ориз и гъби. Още си ги ядем. Утре е неделя и мисля пак да сготвя нещо, но знам и аз какво...

# 27 772
  • Пловдив
Свинско с кисело зеле и крем-карамел.

# 27 773
Аз за по-лесно карам на сирена.
Сега ще украсявам елхата.

# 27 774
Ние днес пак сме на пица. Мързи ме да готвя и само пуснах да се омеси едно тесто. ММ се занимава.

Не мога да си наваксам със съня. Вчера станах в 5:30 и си легнах в 23:30. Тая сутрин в 7, докато мъжете си доспят след среднощните приказки...

# 27 775
   Ей, добре че напомнихте за елхата! Аз миналата година се изхитрих и ѝ нанизах един черен чувал отгоре, с все украса и топки. Изкуствена елха. Така я прибрахме в мазата. Сега само трябва да се донесе и да ѝ махнем чувала. Освен, разбира се, ако моите хора не са на друг акъл и не съм си направила сметката без кръчмаря... Понякога, през две-три години ги прихващат лудите и искат естествена. После, като вземе да се разпада тази елха и падат бодлички навсякъде и да трябва да се метат, размислят за известно време. Дано не е една от тази години...

# 27 776
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз днес станах в 5 часа. Сега дремя и мисля какво да готвя утре. Изчерпана съм от идеи, споделете какво готвите?
Пекох сьомга за Никулден, и спанак с ориз и яйца, пак запечени.

# 27 777
Последните дни правих пилешки късчета със сметана в тенджера. Снощи ядохме запеканка с броколи, шунка, гъби и сметана. Често правя кашкавал на фурна, пълнени тиквички, пълнени гъби.

# 27 778
  • Бургас
Днес ми е леко крив ден....
За капак паднах у дома с порцията шаран за големият ми син! Понеже терасата ми е разтурена, в понеделник трябва да дойде ел техник да ми свърже котлоните и старата печка я използвам като само я бутам наляво и надясно, за да мога да имам достъп до фурната и кафемашината . Кабела й трябва да се прескача. Обаче одеве, нещо се обърка и се строполясах! Порцията шаран на земята, малка масичка в кухнята я обърнах (имаше чаши на нея, добре поне,че бяха празни)докато се сгромолясвах на ляво коляно, а десния крак, с който се спънах в кабела, остана затиснат от газовата бутилка, която ми се стовари върху крака! Сигурно двата блока ме чуха, как псувах неразборията!  Яко си паднах на коляното, чувствам го леко натъртено...дано съм му наместила чакрите и да спре да хруска Simple Smile
Оплаквам се, че е голямо търсене на майстори за каквото и да е!
Да не опира човек до тях!
Дано в понеделник ел мъките приключат и да се подредя и наредя!
В момента сме по- зле от Сиганска колиба Simple Smile

# 27 779
karzz, ако твоят син е бил именник, чести му ден!

Голям ден е днес, малко късно, но честито на всички Николаевци и Николини!

Общи условия

Активация на акаунт