Да се оплачем... 2025

• 1 702 390
  • 27 812
  •   16
Отговори
# 27 795
  • Варна
Абсолютно съм те познала ! От раз Simple Smile Heart
Kaмерата увеличава, знам добре. А и пуловера ти е ярък цвят и е широк. Ама аз те познах де.

# 27 796
Празнуваме Никулден винаги. Бившият ми мъж е именик, че оттогава ми е останало да съм стриктна.Blush Приготвих днес бяла риба и морски дарове. Риба не обичам, но един път в годината може. Морски дарове мога всеки ден да ям. Много бързо минават уикендите, от това се оплаквам.

# 27 797
Веси, мила, толкова образно си го представих пенсионерското парти... Напоследък не съм правила такива, но трябва. Трябва. Ти си добра дъщеря. И аз се старая... Пък, за политическите спорове... Няма оправия там. Точно с милата ми и много добра свекърва, с която за всичко се разбираме, стигне ли се до политика... можем да си издерем очите и да си откъснем косите. Затова, разбрали сме се с нея, по политически теми не говорим. Де да можех и майка ми така да се разбирам...

# 27 798
Янтра, какво странно видя в (сладникавата) гофрета  с шунка и евентуално кашкавал? Много е вкусно! А на сандвич мейкър пресирани  стават топ. Като бяха малки децата това беше една от любимите им закуски, особено в по- студените месеци; или ми заръчваха такива- да си имат в кутиите за след тренировки. Да казвам ли кой ги “инфлуенсна”? ☺
И такова за мазане с хрян обичам, то и с печено месо много върви, с картофи- също. На това пък едни поляци ме научиха още в студенстките години; те въобще без хрян на маса почти не сядаха.
И последно- телешко варено и към него оцет с настърган хрян (като оцет с чесън към шкембето) е геймчейджър! Особено ако човек е тръгвал да се разболява.

Сега, след толкова изсипан акъл в кулинарна насока, със спокойствие в сърцето  и чувство на изпълнен дълг  се отправям към Морфей.

# 27 799
Само аз ли пия кафе рано в неделя?
Оплаквам се, че днес ще трябва да подредя, изчистя, изпера....Омммм

# 27 800
Рамацоти и аз съм с кафето. Ще ходя на работа - до обяд на едното място, довечера на другото. За 1 май медалът ми е в кърпа вързан.
Кло рибния пазар е любимо място за шопинг на ММ. Пушената скумрия от там я харесвам. Последно докато бях на преглед той там обикаля. Иначе дънки търсеше да си купи.
Имам известие, че имам пратка от две седмици в БП, но трябва да си я заплатя от банковата сметка. Все ми е на акъла, че има дежурни в БП в 3.40 ч.

# 27 801
  • Швейцария
Момичета, и аз съм на кафето с вас. Вчера обикаляхме ресторантите и кафетата. Прибрахме се, легнах да спя и от 4 ч работих. Писах трудова характеристика за големия шеф. Той на всеки няколко месеца иска. Смятам, че ми се получи перфектна и ще е доволен.

# 27 802
  • София
Само аз ли пия кафе рано в неделя?
Оплаквам се, че днес ще трябва да подредя, изчистя, изпера....Омммм
Аз това го свърших вчера, разчекнах се направо. Че и рано ставах с аларма, щото щерката се беше записала на олимпиада по математика..... Днес няма да пипна, още се излежавам, не че се наспах кой знае колко, ама друго е да не те буди аларма и да не бързаш....

# 27 803
  • под тепетата
Добро утро! И аз вчера каталясах да наваксам с чистене, готвене и т.н., че днес ще се гледаме с малкия терминатор. А навън вали и ще сме затворени цял ден Frowning1  Следващата седмица го дават хубаво и дано!
Спокойна и лежерна неделя ви пожелавам!

# 27 804
Много хубаво сме украсили. Гледам, че до нова година май не се очертава сняг, но поне ще е украсено Satisfied Кучето гледа топките, елените и снежния човек и по изражението му познавам, че не им мисли доброто Satisfied Сега го изкарвам да се разходим на тишина в неделя сутрин.

# 27 805
Оплаквам се, че цяла вечер не сме спали от зъбоникнене. Тамън се унесе и се буди с рев… егати терора. Дадохме ѝ едно лекарство за болката, ама никакъв ефект. Какво е това чудо не знам. С първото дете само за кътниците сме усетили, че никнат зъби, останалите изобщо не беше драма, ама сега ни разказа играта.
Тя обаче си е свежа като репичка. Сега правя и гофрети, че съм обещала на каката, ама като приспя бебето към 10часа, мисля и аз да се мятам, че от два дни не съм се наспала. Лошото е, че през деня не успявам така добре да спя, като през нощта, но при такова неспане вероятно ще е по-добре от нищо.

# 27 806
Отглеждаме най- умното коте на света! Вчера мъжът ми купи хек и го остави в кухнята за готвене. Изито го подушила и се дере да ме вика. Отивам  в кухнята, тя стои до рибата и мяка- искам риба! Обяснявам й, че още не е готова, ще и дам после и излизам. след малко пак ме вика, намирам я до печката- готви рибата! Направих я, тя ме следеше през цялото време, яде и веднага се изнесе в своята стая да спи. Това коте винаги ме подсеща какво имам да правя за деня.

# 27 807
  • Mediterraneo
Димис, хубаво виж какво и на кого ще платиш пратката, страшно много измами има такива!
Кучката ме събуди в 8, ама съм наспана. Ще пооправя из къщи, ще излезем да повървим и ще мисля нещо за обяд. Вероятно ще метна едни крилца във фраера. Довечера ще излизам със сестра ми, моите ще търсят нещо да си сглобят от хладилника за вечеря.

# 27 808
Оплаквам се, че миксерът ми се развали.... Само на 7-8 години беше. А на майка ми е на 30+ и работи без грешка.

# 27 809
Риба просто обожавам, иначе не ям меса като агнешко, ярешко, заешко. И миризмата не ме дразни, но аз съм рак и обичам риба и морски дарове, макар, че не са много подходящи заради алергията ми. Имам от вчерашния шаран още, никой друг не го иска, което е супер.😁

Общи условия

Активация на акаунт