Да се оплачем... 2025

• 1 704 848
  • 27 833
  •   20
Отговори
# 27 810
Тарталета хич не съм последвала линка. Схемата ми е ясна - искат номер на банкова сметка и после теглят цялата сума. То не че има много пари в нея, два дни преди заплата.

# 27 811
Лежа в детската и слушам преговора на първи срок за степенуване и декартова система. Но поне кучето не се интересува от математика и спи в краката ми.

# 27 812
Аз днес измислих менюто - телешко с ориз, една салата печени чушки и варен боб.

Оплаквам се от свекървата. По цял ден нищо не прави - нито готви, нито чисти, нито пазарува... даже и боклука не си изхвърля. Смисъла на живота и е да яде, да гледа филми и да се чуди с кого да се скара. ММ много я търпи и дума срещу нея не дава да се изрече...аз донякъде го разбирам, че му е майка...но ако беше моята до сега хубаво да съм я оправила и нахокала да се вземе в ръце...

# 27 813
Оплаквам се, че миксерът ми се развали.... Само на 7-8 години беше. А на майка ми е на 30+ и работи без грешка.

Най-вероятно е гедерейски, те са железни.

# 27 814
  • Mediterraneo
Мисля, че на майка гедерейският още работи, трябва да я питам. Сигурно е на 40+ години.
Ужасно ме мързи да мърдам. Пих две кафета, размотавам се по пижама, а трябва да излизам с кучето. То не, че тя подскача от нетърпение, но трябва да си навъртя километрите.

# 27 815
При нас зимата вече се усеща. Студено си стана. Има една котка, учлина, но много умничка.
Надушва добрите хора, застава и почва да ги заговаря  деликатно. "Мау-мяу" и те я забелязват и й носят храна.
Обаче вече започна да и става студено и гледа да се промъкне във входа. Не прави бели, нито ходи по нужда, само стои на топло. Онази вечер се прибирам и  се засичам със съседката, тя видя котката и почна да я пъди, почти разочарована и нервирана се обръща и ми казва - АМА не я пускай във входа. Казах й, че не я пускам, което е истина друг явно я пуска. И после й казах - явно й е студено. А тя съвсем не се трогна, да си умира от студ котката, какво й пука. Чудя се ако им купя някакви къщички, дали да отида до районното кметство да говоря, че бих дарила, да определят някакво място или ... да има някакво позволение, знам ли... Само за зимата, да има къде да се стоплят поне малко. В съседния вход пускат един котак, даже го наричат котака на входа. На 3 етажа си има сложена купичка с храна и вода от хората. Той също е много умен, не прави бели, дава сигнал като иска да влезне и иска да излезне. Очарована съм от човещината, която проявяват и мисля да го заведа на ваксина, че има котешка чума. Пък те повечето са възрастни и едва ли някой ще му е до това да го заведе за ваксинация. Честно казано съм благодарна на това, което правят, което никак не е малко.

# 27 816
  • Бургас
И аз имах немски миксер, който спуквах от работа, повече от 35-36 години.

# 27 817
Обработваме ММ да си вземем още едно кученце. Видяхме едно като нашето. Май е починал собственика и. Но се дърпа понеже е женско и ще стават конфликти. А е толкоз сладко.

# 27 818
Момичета, дайте ми съвет. Имам много торби с жълти стотинки от по 1, 2 и 5. Днес обиколих през Кауфланд и Метро за тяхните депозитни машинки, но вече не работят. Къде в Пловдив мога да ги уедря?

# 27 819
Тарталета би ли споделила как изкара в Доменикана 🙏
Тук и долу -горе меко време за декември

През деня съм още по къс ръкав 😀😀

# 27 820
  • София
В Кауфланд бях видяла, че на касите на самообслужване може да се плаща с монети, имаше едни като ванички там. Не знам някой дали ги е ползвал, аз мислех да направя един пазар с моите стотинки.

# 27 821
Мен ме притеснява, че моите са много. Разделих ги на по 1, 2 и 5 стотинки и си мисля дали в банка ще стане, пък било то и срещу такса.

# 27 822
  • Mediterraneo
Моник, има един израз на испански- de puta madre. Ей така си изкарах Simple Smile За втори път ходим, сега в друг хотел, по- висока категория настаняване, всичко беше перфектно. Не знам показах ли ви бара в стаята?

Абе, голямо внимание към детайла. От бара и иконома в стаята, до запазените шезлонги на плажа, специалните маси за вечеря и подаръците( плажна чанта, несесери с козметика, джапанки и пр). Плажът беше невероятно разкошен, лазурно синьо море и без никакви водорасли, за разлика от Пунта кана.

Екскурзията до Саона можех да си я спестя, но бях обещала на ММ- прекалено комерсиално, много набързо, натоварено с лодки и народ. Красотата обаче е наистина като от филм.
Ако нещо специално те интересува, питай. Аз не съм много в час с нещата, сестра ми ходят всяка година, че имат членство в хотелската верига и им излиза на сметка да ходят по- често. Ама пусто, много далеч, почти 9 часа е полетът Sad

# 27 823
Момичета, благодаря за стиснатите палци, проработиха и защитих успешно проекта си. Сега ще правя торта да почерпя, че обещах на мъжа ми.

# 27 824
Моник, има един израз на испански- de puta madre. Ей така си изкарах Simple Smile За втори път ходим, сега в друг хотел, по- висока категория настаняване, всичко беше перфектно. Не знам показах ли ви бара в стаята?

Абе, голямо внимание към детайла. От бара и иконома в стаята, до запазените шезлонги на плажа, специалните маси за вечеря и подаръците( плажна чанта, несесери с козметика, джапанки и пр). Плажът беше невероятно разкошен, лазурно синьо море и без никакви водорасли, за разлика от Пунта кана.

Екскурзията до Саона можех да си я спестя, но бях обещала на ММ- прекалено комерсиално, много набързо, натоварено с лодки и народ. Красотата обаче е наистина като от филм.
Ако нещо специално те интересува, питай. Аз не съм много в час с нещата, сестра ми ходят всяка година, че имат членство в хотелската верига и им излиза на сметка да ходят по- често. Ама пусто, много далеч, почти 9 часа е полетът Sad
Би ли споделиа кой е хотелът? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт