Искам да кажа... (226) през ЯНУАРИ 2025

• 39 653
  • 881
  •   1
Отговори
# 690
  • Germany
Лаленце, честито! Дълги години в любов и разбирателство да имате!

# 691
  • София
Лаленце, честито! Дълги години взаимна любов, разбирателство и сбъднати мечти!
Да оздравяват болните!
Ние се размазваме вече в хотела. Един колега също не можа да дойде, че вчера го метна и него грипа.

# 692
Честито, Лаленце! Много да се обичате!
Всички болнички да оздравяват бързо!
Бел, да слушате детето!

# 693
  • София
лаленце, много любов, щастие и разбирателство с твоето момче!

# 694
  • при моите деца .....
Лаленце, честито!
Бъдете много щастливи и винаги се подкрепяйте.
Всички болни да се подобряват!
Радвам се, че е петък....
Пия чай, лекарства, дано го преборя....
Уморена съм...

# 695
  • Бургас
Лаленце, честито! Заслужаваш го! Гледайте в една посока в мир и разбирателство! Наздраве!

Болните да оздравявате!

# 696
  • някъде ... тук ...
Лаленце, честито! Обичайте се и се уважавайте!

# 697
Уау Лаленце, браво на момчето. Явно и ти си казала " Да". Все така да сте, да се обичате и подкрепяте.
Болните да оздравяват, чух, че бил гаден грип-а.

# 698
  • София
Ние сме в болница. Sad Уж Гого се оправяше, уж не беше грип... И изведнъж грип А. Започна много да кашля, заведохме го на лекар и ни препоръчаха хоспитализация. Иначе е жизнен, няма температура. Много ми сдухано. Знам, че такива неща се случват и има много болни деца.  Но ми е много криво.
Лаленце, честито! Бъдете щастливи и задружни!

# 699
  • Телиш/Плевен
Ужас, Мъфинче... При бебетата много бързо се влошават нещата, уви. Confused Но е добре, че ще е под наблюдение. Надявам се бързо да се оправи и да го изпишат. Гуш! Hug

Много благодаря за всички пожелания, много сте мили! Hug

# 700
Спокойно Мъфин, по-добре там под наблюдение.
Има много болни деца, онзи ден една приятелка с дете на моето на годините ги приеха в болница, изкарало грипа, но с усложнения.

# 701
Ей, гадни новини прочетох сутринта в темата. Мъфън, бързо да ви изпишат. И това ще мине.
Хубав ден, момичета!

# 702
Добро утро!

Мъфинче 🤗 Скоро да ви пуснат да си ходите!

Лаленце, честито! Много любов и разбирателство!

Наистина е ужасен грипа. Вчера цял ден бях с 39 т и не знаех на кои хора съм.  Няма сваляне, най-много до 38. Ужас. За момента още нямам, дано и така да си остане.

Спокоен ден, банда!

# 703
  • при моите деца .....
Добро утро!
Мъфинче, важното е, че сте под наблюдение. Хванато е навреме и съм сигурна, че бързо ще се повлияе от лечението.
Наспах се.
Пия второто кафе и се настроивам за две обучения и домашни на Митето.
Утре ще пропусна похода....
Не се чувствам добре, вече съм с хрема, ....мечта ми е, но ще щурмувам върха пролетта.
Хубав ден!

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 09:53 от * Боби *

# 704
  • Бургас
Лале, много години заедно ви пожелавам! Обичайте се и се уважавайте! (Това прозвуча като лелята в гражданското)
Мъфинче, бързо да се оправя Гого.
Събудих се рано и понеже от време на време получам сигнали от кораба-майка,та правих мекици за закуска.
Моите дъщери засега държат фронта. Вчера като се прибирах от работа,децата бяха в двора на училището. Гледам малката без яке,държи го в ръка. Звъня и по телефона, питам я що не си носи якето,тя ми отговаря :"е нали си го нося в ръцете?" Абсолютен пингвин
Остават ми 2 кг до заветната цел,започваща с 4-ка Wink Зарибих и колежката на моя режим и се дебнем взаимно в офиса коя колко яде Simple Smile Но днес ми писа че вече е свалила 1 кг.

Общи условия

Активация на акаунт