Искам да кажа... (226) през ЯНУАРИ 2025

• 39 647
  • 881
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро.
Мъфин, бързо да се оправя Гого и да се прибирате.
Моят син днес е значително по-добре,  даже се събуди гладен, че вчера и апетит нямаше и едва хапваше нещо заради лекарствата. 
За нещастие ни се размина планираното пътуване.
На мен вчера ми се възпалиха синусите и много ме болеше дясната страна на лицето,  но днес е по-добре.
Лин,  на какъв режим си?
Хубав и усмихнат ден!

# 706
  • гр.София
Добро утро 🙂
отдавна  не съм писала, Лаленце, честито! Много се радвам за теб 🤗
Мъфинче, бързо оздравяване на малкия сладур и на всички болни, също.
При нас нищо интересно, аз почивам, щерката отиде на Бг-училище, мъжа на работа 😁
С това мое училище не знам кой ден е, да идва април и да свършва, че съм капнала от умора!
Сега трябва да изчистя и по късно ще се видя с една позната на кафе и шопинг, има доста намаления по магазините.
Хубав ден момичета 🙂

# 707
desivalko_ ей че спокойна събота... а аз имам да чистя... пия си кафенцето и въобще не ми се занимава... Лек ден на всички Simple Smile

# 708
  • Бургас
Добро утро!

Мъфин, болницата не е най-приятното място, но важното е, че сте под наблюдение. Да го слушаш как кашля вкъщи, без да знаеш докъде е "слязла" болестта, щеше да ти е още по-напрегнато.

Съни, ще оздравеете и пак ще отидете, годината едва започва. Гадно е, но е поправимо.

Ууу, Лин, направо ни удари в земята с тези мекици! Аз тъкмо ставам, ни закуска, ни обяд, ни вечеря. Пия кафе и ще се боядисвам, после ще го мисля. ММ след работа тръгва направо за София и ние с децата сме сами, довечера ще е пак голямото залостване на врати Joy

Деси, по повод на твоя пост
Скрит текст:

# 709
  • Бургас
До преди две -три години през зимата ММ отсъстваше всяка седмица от града за две вечери. Абсолютно за нито една секунда не ме е било страх. Нито пък съм залоствала врати. На никой не съм му притрябвала,че да дойде да ме краде от в къщи.
Отиваме на разходка
Съни,на калориен дефицит

# 710
Селесте,  права си. А и по-добре това пътуване да отпадне, а не следващото планирано.
Ние също сме се настройки за малко разходка днес.
Трябва да отметнем и материалът по математика,  че предстои последно контролно за срока. Както съм казвала, синът ми е математически инвалид.

# 711
  • Canada
Лаленце, честито! В любов и разбирателство да имате дълги години 🍀

Мъфин, бързо да оздравява Гого🤞

Лина, браво!

Съни, нагревки със затоплена морска сол дали няма да ти помогнат? Мен това ме спаси, с ужасяваща хрема бях.

Деси, да се похвалиш с резултата от шопинга 😁

Допивам кафето и отиваме на пазар. С друго не смятам да се занимавам днес.

Довършвам последната Игра на тронове, някой с препоръка за поредица книги?

# 712
Фонс, чудех се с какво точно се правеха нагревки. Ако пак така ме заболи, ще пробвам.  Засега ми е по-добре.  И ще ми е за урок, защото тази седмица реших, че след водната аеробика и танците мога и без шапка, а и в двата случая косата ми е мокра.

# 713
Е, как може без шапка? Ще ти дърпам ушите!
Деси, хубав ден с много покупки!
Лина, много ти се радвам. Дай малко инфо от първо лице.
Селесте, леко да мине вечерта. Гледай да не се издаваш пред децата.
Боби, седи си кротко. Върхът няма да избяга.
Фонсе, не се сещам за книги, които да предложа. Докато намериш нещо може да видиш Здравка Евтимова. Някои неща са написани много реалистично, а и тъжно.
Хубав ден, момичета!

# 714
  • София
Благодаря, момичета!

Ще се оправи момчето. Сега спи, аз скучая. Чакам ММ с нетърпение да дойде.

Хубав да е денят ви!

# 715
Мъфин, ще се оправи детето. Добро е, че сте под наблюдение.

И на нас ни отпадна пътуването днес. Малката се събуди с 39 градуса.
Дано се размине лесно. Снощи и Плевен обявиха грипна.

# 716
  • София
мъфинче, бързо да се възстанови Гого и да ви изписват.
Синът ми утре има рожден ден. От раждането му свързвам датата с пика на грипната вълна. Все така се върти. Днес дъщерята се събуди с болящо гърло Confused

# 717
  • Germany
Всички болни да се оправят бързо! Малкият Гого да си е вкъщи скоро!
И при нас има грипна вълна, но ние сме ваксинирани и се надявам да ни подмине или поне да го караме леко. Според малкия, той е бил с грип в Иралндия, но явно заради ваксината го изкара без Т и сериозни усложнения.
При нас днес има слънце и много умекна времето. Явно зимата си отива, а сняг така и не видяхме тази година...
Хубав уикенд на всички!

# 718
Lina, какъв режим спазваш?

# 719
  • Бургас
Lina, какъв режим спазваш?
Съвсем случайно през лятото ми попадна една рупа във ФБ за калориен дефицит. Зачетох се и реших да пробвам. Изтеглих си приложение на телефона,,въведох си дата на раждане,кг ,ръст и колко кг искам да стана.Също и отбелязах колко кг на седмица искам да свалям,активности (ако правиш) и то ти изчислява на ден калориите,които трябва да поемаш. Тегля си храната и я отбелязвам в телефона. Нося си обяд от вкъщи. Започнах на 62 кг в края на юли,снощи се притеглих (противно на всякаква логика -след вечеря,с дрехи) и бях 51.600, която мен като резултат ме удовлетворява
Изглежда трудно,но е само в началото. После свикваш и си правиш храната за минути. Гладна не съм стояла. Даже сега докато пиша ям шоколадов пудинг от Лидъл

Общи условия

Активация на акаунт