Отговори
# 300
Някои неща не се променят. 🫠🤍🧿

# 301
  • Манчестър
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧄🧄🧄🤍

🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Оня ден четох пожелание, ако можело Мерт да зареже Афра щяло да е най-добре. Ми не може, сори нот сори. 🤣🤣🤣

Да и аз го мернах,чакай да хвърля пак едни бонджуци че ми ги изтриха(но и тва не им помогна maalesef 🤘)
🧄🧄🧿🤍🧿🧄🧄

# 302
# 303
Това е най-хубавият подарък за Нова година!
Дано сценаристите да видят настаналото оживление и да се ориентират правилно за посоката на сериала. И 90 еп да ни донесе още такива радости! Ох, мечти, мечти!

# 304
А какво си говорят Афра и Акиф, нещо за Гьоджек казва май?

# 305
  • София
А какво си говорят Афра и Акиф, нещо за Гьоджек казва май?

Единят репортер каза, че първи ги е снимал в Гьоджек. Тогава нали се криха в храстите на един хълм. Аз така го разбрах.
Иначе Мерт праща на Акиф целувки Simple Smile

# 306
Ай ама много са сладки тия нашите АфРамчета   Heart  Душичките те ,какви са само щастливииииии,пу,пу,пу да не им е уруки и все така да са заедно и щастливи  Hands Pray  Hands Pray   Hands Pray   Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover    Hands Pray  Hands Pray   Hands Pray   Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover    Hands Pray  Hands Pray   Hands Pray   Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover
А тя тая работа ако ставала с пожелания ми тогава аз им желая на Афра и Мерт  да са  винаги заедно ,да са много щастливи, да си изиграят пълен сезон на Чапкънчето ,а ако може и още един сезон да има на сериала  ,аз хич ама хич няма да съм недоволна да го гледам и да имат мнооооого общи,  романтични ,страстни, весели и щастливи сцени  като СейФер. Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray
За Берил ,на мен тя ми харесва и как изиграва Суна също много ми харесва.Не съм я гледала другаде освен в нашия сериал и не мога да правя сравнения ,но тук ми харесва как играе, харесва ми и излъчването и .С Ерсин като двойка също ми харесват ,това за пиаренето може да се каже както за тях така и за всяка друга известна двойка и в Турция и по света.Кой може да каже кое е истина кое е фалш Thinking Само времето ще отсее истинското ,а другото ще се забрави и на негово място ще дойде нещо ново.
За Ферит и Суна пак ще отбележа ,че такава двойка не може да има просто защото между тях няма романтични чувства. Та те до сега освен като на роднини и като на брат и сестра по никакъв друг начин не са гледали на себе сиТака беше и в последната серия до финала когато се случи тази злополучна целувка. Сега като дойде новия фраг дано пък да загатнат какво се случва и дано не ни карат да чакаме до епизода другата седмица.  Hands Pray

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 17:17 от Eny87

# 307
Бирсена пусна новината за нашите, но не можа да си прехапе езика и да напише, че  са двойка, ами написала "Главните актьори от сериала "Рибарче" се върнаха от почивка в Гьоджек". От злоба и мястото грешно написала. 😄

# 308

Ако Али беше с тях щеше да метне сакото си върху главите им и готово. Joy

# 309
А каква е тази история с това яке на Али?😃

# 310
Репортерите бяха хванали Мерт след  купон с Али и той му метна якето си върху главата за да не го снимат. Беше много смешно.

Тук към 3:10 са кадрите Grinning

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 01:01 от Делулу ЧагиЗо

# 311
Ох,Мерт с тея целувки към Акуф ме убива!😂😂😂
Много са сладки , душици!
Аман от злобари и желаещи да се разделят , като чели за техния живот се отнася.
Аз им пожелавам да се обичат все така!На никой не дължат обяснения , да се показват и доказват.Само да са все така ухилени до ушите!🧿🧿🧿🧄🧄🧄🧿🧿🧿

# 312
Добро утро, момичета. Ярко слънце огря фандома снощи. Заедно,усмихнати,излъчващи щастие,с приятели. Много им се радвам.Дано имат късмет да приключат този важен и за двамата проект достойно.А продукцията да гледа и да спре да се пъне да доказва, че успеха не се дължи на тях двамата.

# 313
Добро утро
Прекрасни млади хора

# 314
  • Пловдив
Добро утро, сладурки Heart Eyes
Влизам и какво да видя - една дългоочаквана и изключително приятна изненада Heart, нашите сладури се завръщат от кратка ваканция
Гледам ги и се усмихвам сама, толкова съм щастлива, направо ми се подобри настроението, защото имах крещяща нужда от нещо положително след последната отвратителна сцена в епизода.
Суна - какво да коментирам още от първи епизод даде индикации,  че е злобна и завистлива, иначе Берил се справи много добре в ролята си, след като ми стана леко антипатична
Очаквам трейлъра с нетърпение и дано ни даде малко яснота.
MysteryG Heart благодаря за прекрасната тема.

Общи условия

Активация на акаунт