Отговори
# 315
Добро утро, дами!
Влизам да ви прочета и гледам бая натрупани коментари. Реших, че са пуснали фрага, а то едни други фрагове предизвикали този фурор. Simple Smile Не само гълъбчетата, но и вашите коментари ме накараха да започна деня си с усмивка.
   От продукцията не може да не знаят какво предизвикват тези младежи във феновете. Няколкоминутната им поява заедно, при това в присъствието на приятели и с дистанция помежду им, прави фандома луд от щастие. Забравена е и мерзката сцена, и глупвият сценарии и въобще сериала.
   Защо държат нарочно разделени СейФер и все с някого между тях? На този въпрос едва ли ще си отговоря някога. Няма ми логика в това да саботират собствената си продукция.
   Както и да е! Ще си гледаме АфРам-четата, ще им се радваме, ще плюем против уроки и аз продължавам да си чакам сватбата им това лято.
P.S. Свършиха ми лайковете много бързо, но да знаете, че всеки има по един от мен.

# 316
Добро утро, мацки! 🫶
И аз съм много доволна от снощния епизод! 🤘 Оправиха настроението на фандома нашите прекрасни! ❤🔥

🤍🧿♾🪬🧄
И чичо започна да отмята ❤

# 317
Добро утро, ☕️ нямате стигане, лайковете свършиха.
АфРам са супер, на Мерт хич не му дреме, страшен пич. Мина напред да поеме удара на журналистите, да разчисти пътя, много е готин. Афито малко притеснена ми се стори, май не очакваха да ги засекат.
Реалът си върви, не го мислете. Добре че в реала сценаристите са Афра и Мерт. Те знаят какво да правят!

# 318
Добро утро и от мен, момичета. Пожелавам ни днес да запазим усмивките и доброто настроение, за които виновници вчера бяха тези двамата. 🧿🤍 Тайничко се надявам и на публикация от Афра, че кой знае още колко ще чакаме Мерт да ни зарадва с първа снимка за 2025-та. 😀🫠

# 319
Добро утро, момичета!😊

Новият сериал е с почти 5 в тотала, ще си имаме още една конкуренция.

# 320
Според мен другата седмица рейтингът им ще е по-нисък!

# 321
Добро утро!
Видяхме реала, сега към сериала. Суна беше искрена, когато разказваше за мечтите, копнежите и мислите си относно женитбата с внука на Корхан. Първата целувка на Ферит беше отговор на мисълта на Суна-"...дали ще ме целуне, дали ще ми хване ръката...", а знаем доброто сърце на ефенди и как гледа да угоди на другите. Втората беше от страна на Ферит пак, но пък знаем "слабите ангели" на Суна.
Според мен Сейран няма да ги види, но ще ги прекъсне, но "съмнението ще се събуди".

Сейран първа научавала за болестта на Ферит.

# 322
Ферит е болен,при това отдавна.Индикациите отговарят на биполярно разстройство. Състоянието му се влошава и мисля,че съвсем скоро тази болест ще бъде забелязана от някого.Предполагам,че предстоящите събития ще се завъртят в тази насока наред с борбата с врага .Да допуснем,че решат да развият връзка Суна и Ферит.И какво?С една дума всеки по пътя си и финито.Като идеята е психологическа драма  значи трябва да се развие темата на предателството,отражението му върху извършителите и засегнатите,чувствата,реакциите,начините за справяне с болката,последващите решения на всеки един от тях. Заложиха линия на сложни между семейни отношения в няколко насоки и би трябвало да разгърнат сюжета там.Ако предателството прерасне във връзка,то Сейран окончателно няма място в тази история.Мисля,че не е това целта. Размишлявам си само. Упорито се опитвам да разгадая замисъла на сценаристите.И още нещо,твърдо смятам,че моментен гняв, колкото и да е силен към дадения момент,не може да заличи всичко преживяно и тази силна любов, която толкова събития и хора не можаха да потушат.Мисля,че Ферит дълбоко ще страда за болката,която е причинил на Сейран и може би това ще е момента , в който болестта му ще стане видима за околните.

# 323
Ние се опитваме де разгадаем замисъла на сценария,а то май няма такъв.Пишат каквото им падне и опипват почвата- кое ще им вдигне рейта
Дали са се събирали да сменят сценария е под въпрос,предполагам,че и те са си взели почивка за НГ
Не очаквах фраг,едва ли въобще нещо са снимали,че да ни дадат такъв
Може би днес ще започнат и фраг ще има или утре,или в понеделник
Прекрасни Афрам,радост за измъчения фендом:blue_heart:

# 324
Добро утро!
Аз стигнах до началото на 24 епизод, където са в планинската къща и се опитват да сдобрят Асуман и Фуат. Ферит чу Сейран, как казва,че цял живот няма да му се довери.
Реших набързо да превъртя епизодите с главните и ключовите моменти до 37 епизод по препоръка на една от съфорумките в темата. Това са 12 епизода, в които само лоши и напрегнати неща се случват… Развод,,смърт,омраза към Сейран…

Честно казано се разочаровах много, че загубих времето си да гледам сериала, оказва се, че е тежка психо-драма от епизод 23 нататък..
Съжалих, че не послушах първоначалните Ви препоръки.

Ще търся друг по-логичен и романтичен сериал, а не с толкова много драма и лошотии.
Играта на главните герои - Сейран и Ферит е много добра, няма спор.

Благодаря,че ме приехте в тази темичка и на тези,които ме отразиха макар и за кратко. 🙏🏻

# 325
  • София
Добро утро Nature Sunny

Дядо вярно от сутринта разглежда и харесва Simple Smile

Вал и аз така мисля, няма какво да им гадаем на сценария, при положение, че в сряда и четвъртък още го пишеха. Замисъл нула. Мислеха, че ще вдигат рейтингите с извращения. Защо един диалог не написаха на Сейран и Ферит, в който тя да разкаже през какво е преминала по време на това пусто лечение. Не, ние ще гледаме какви били детските мечти на Суна и колко е изстрадала, защото си навила на ината, че иска Феро и не го забравя 4 години.

# 326
Добро, утро:) Не мисля, че беше нужно да вкарат това между Ферит и Суна,за да изпъкне болестта на Ферит. Можеше по много други начини да се прояви на яве. Просто тези сценаристи не могат да пишат. Много е важно как представяш едни такива взаимоотношения. Не е лесна тема. Нашите прескачат от епизод в епизод без някаква връзка между събитията. Всичко се случва адски бързо. Щрак и хайде. Преди няколко епизода Сейран искаше да го карат бавно, на следващия епизод говорят за деца,че вече и почнаха да ги правят. Сега изведнъж са скарани, та чак не могат да се гледат. За мен не е ок това прескачане. Дайте просто нещо да напишем. Във втори сезон пак го имаше загатнато това между Ферит и Суна и то от страна на Суна,но тогава не възроптяхме толкова много фенове. Според мен, защото беше написано по-добре от сега и някак си се връзваше със събитията. Сега съжалявам,но няма за мен логика, или някаква връзка с всичко. Пресилено си беше всичко досега. Просто пълнят епизоди.

# 327
Ферит е болен,при това отдавна.Индикациите отговарят на биполярно разстройство. Състоянието му се влошава и мисля,че съвсем скоро тази болест ще бъде забелязана от някого.Предполагам,че предстоящите събития ще се завъртят в тази насока наред с борбата с врага .Да допуснем,че решат да развият връзка Суна и Ферит.И какво?С една дума всеки по пътя си и финито.Като идеята е психологическа драма  значи трябва да се развие темата на предателството,отражението му върху извършителите и засегнатите,чувствата,реакциите,начините за справяне с болката,последващите решения на всеки един от тях. Заложиха линия на сложни между семейни отношения в няколко насоки и би трябвало да разгърнат сюжета там.Ако предателството прерасне във връзка,то Сейран окончателно няма място в тази история.Мисля,че не е това целта. Размишлявам си само. Упорито се опитвам да разгадая замисъла на сценаристите.И още нещо,твърдо смятам,че моментен гняв, колкото и да е силен към дадения момент,не може да заличи всичко преживяно и тази силна любов, която толкова събития и хора не можаха да потушат.Мисля,че Ферит дълбоко ще страда за болката,която е причинил на Сейран и може би това ще е момента , в който болестта му ще стане видима за околните.
Hands Plus1
И аз съм на същото мнение. Изключено е да развиват любовна или семейна връзка Ферит - Суна. Връзка и до сега имаше, но тя беше и е на две неудовлетворени и самосъжаляващи се души. Направи ми впечатление в изповедта и на двамата, как другите са им виновни. Добре, но това до едно време. При същите или по-трудни условия са живели Сейран и Абидин.

# 328
  • София
Аз в нито една серия до сега не съм видяла и намек от страна на Ферит да харесва Суна по този начин. Напротив, винаги е слагал граници. Мен това много ме отврати. Защото за една серия изтриха 88 и той не можел да се свържи. Айде глупости, 5 серии не докосна Сейран заради оная леля, сега ще показват това. Дано е сън, наистина. Връзка между отношенията на Сейран и Ферит в епизодите след 85 няма, пишат сцени, колкото да имат. Само глупости си говорят, един нормален разговор няма.

# 329
Добро, утро:) Не мисля, че беше нужно да вкарат това между Ферит и Суна,за да изпъкне болестта на Ферит. Можеше по много други начини да се прояви на яве. Просто тези сценаристи не могат да пишат. Много е важно как представяш едни такива взаимоотношения. Не е лесна тема. Нашите прескачат от епизод в епизод без някаква връзка между събитията. Всичко се случва адски бързо. Щрак и хайде. Преди няколко епизода Сейран искаше да го карат бавно, на следващия епизод говорят за деца,че вече и почнаха да ги правят. Сега изведнъж са скарани, та чак не могат да се гледат. За мен не е ок това прескачане. Дайте просто нещо да напишем. Във втори сезон пак го имаше загатнато това между Ферит и Суна и то от страна на Суна,но тогава не възроптяхме толкова много фенове. Според мен, защото беше написано по-добре от сега и някак си се връзваше със събитията. Сега съжалявам,но няма за мен логика, или някаква връзка с всичко. Пресилено си беше всичко досега. Просто пълнят епизоди.

+ 1

Просто сценаристите не могат логично да представят идеите си, а всичко е хаотично, нахвърлено и недовършено. Хубаво, искат сериала да е психо драма, но за такъв жанр трябва още по-голям капацитет, който за съжаление нашите сценаристи нямат.

Общи условия

Активация на акаунт