Отговори
# 195
Eeeeййййййй, значи!!!  Изгледах я тази финална сцена на 89 епизод. Sunglasses
За мен това е силна сцена. Разговорът е силен, но той би бил уместен втория сезон, защото Суна споменава случките със Сафет и Кая. За Аби нищо не казва. Затова е неуместна тук, в 3-ти сезон. А иначе и двамата са наранени души, пияни и ... слаби характери. А в целувката аз поне не открих страст или ... не я показаха, особено втората. Има някакъв стремеж да се заглуши болката. И в двата случая инициативата обаче е у Ферит. А сцената си е чиста реалност. Драаамааа! Sunglasses
Що се отнася до събирането на круши и ябълки Joy , моето мнение е, че Берил е много добра актриса и го показа като цялостно присъствие в сериала. Нейната Суна е запомняща се. Ерсин е слабичък, особено в говоренето. Смесването не е в лудостта на феновете, а в продукциите, които забъркват зрителите в производствения процес на сериала и създават илюзията за съ-авторство на професионален и личен живот.  Лудостта е следствие, не причина.

# 196
А помните ли, когато Берил е качила снимка за края на първи сезон на Афра и Мерт, които се държат за ръце на една яхта? Аз тогава въобще не съм ги отразявала и не знаех какви са ги вършили двамата нови главни.
Е, оказва се, че точно тогава е започвало да се говори за изневярата на Берил с Ерсин и я е качила, за да се говори за Афрам, а не за техните действия. И до ден днешен Афрам са прелюбодейците, но почти никой не знае, че Берил е била до края на 1 сезон с актьор, приятел на Ерсин.

# 197
  • София
Кате, направо ме отчая. Никаква логика не виждам в поведението на Ферит в тази така обсъждана 89-та серия.
Аз това за Берил и бившия съм го чувала. Ейй, ще ме накарате и аз да спра да ги харесвам Joy
Нищо не знаем за личния им живот със сигурност. Афра беше качена обаче от страна на родата на булката на сватбата, та едва ли е да не са близки.
А от това интервю нищо не е излязло, нали е тази вечер, нека видим първо.

# 198
Да и по това време Ерсин е бил гадже с менаджерката си, с която пък бившето на Берил става гадже , след това, или преди Ерсин - не знам точно

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 19:56 от BELL-

# 199
Тя нали Бирсенката ги беше изтипосала един ден след сватбата им кой с кого е бил и кой на кого е изневерил.

# 200
Мистери, ами то за да има логика в поведението на Ферит, трябва поне веднъж да сме го видели да обмисля действията си. Joy А в случая е и пиян-залян, задръжките са приспани.

# 201
За мен това е силна сцена. Разговорът е силен, но той би бил уместен втория сезон, защото Суна споменава случките със Сафет и Кая. За Аби нищо не казва. Затова е неуместна тук, в 3-ти сезон. А иначе и двамата са наранени души, пияни и ... слаби характери.
Благодаря ти за коментара, Катя! Точно това коментирахме днес с една дружка по сериал.
При всички положения сцената беше много добре актьорски изиграна.

# 202
  • София
Не съм съгласна, Кате. Той пиян залян се заключи да не влезе Пелин. Да не говорим, че досега винаги е припадал веднага след запой. А това, че винаги е виждал Суна като сестра и не я е възприемал по друг начин. За мен този път и психично заболяване не минава за причина. Единствено болния мозък на Онур. Суна хич няма и да я коментирам.
А аз все гледам да им влизам в положение.

# 203
Не съм съгласна, Кате. Той пиян залян се заключи да не влезе Пелин. Да не говорим, че досега винаги е припадал веднага след запой. А това, че винаги е виждал Суна като сестра и не я е възприемал по друг начин. За мен този път и психично заболяване не минава за причина. Единствено болния мозък на Онур. Суна хич няма и да я коментирам.
А аз все гледам да им влизам в положение.
Пияни,наранени,със слаба психика ,стореното е факт. Въпросът е след това,след осъзнаването на постъпката какво ще последва,какви ще са им реакциите.

# 204
Тези сценаристи не могат да ме убедят, че чувства, които са издържали 2г и повече, изчезват за 2 минути. За мен, ако има двойка Суна и Ферит, то това е нереално и сериала вече е друг.

# 205

За това дете какво да кажем? Суна и Ферит много изстрадали, много наранени. А Сейран? Нейната психика чук!

# 206
За мен това е силна сцена. Разговорът е силен, но той би бил уместен втория сезон, защото Суна споменава случките със Сафет и Кая. За Аби нищо не казва. Затова е неуместна тук, в 3-ти сезон. А иначе и двамата са наранени души, пияни и ... слаби характери. А в целувката аз поне не открих страст или ... не я показаха, особено втората. Има някакъв стремеж да се заглуши болката. И в двата случая инициативата обаче е у Ферит. А сцената си е чиста реалност. Драаамааа! Sunglasses
Що се отнася до събирането на круши и ябълки Joy , моето мнение е, че Берил е много добра актриса и го показа като цялостно присъствие в сериала. Нейната Суна е запомняща се. Ерсин е слабичък, особено в говоренето. Смесването не е в лудостта на феновете, а в продукциите, които забъркват зрителите в производствения процес на сериала и създават илюзията за съ-авторство на професионален и личен живот.  Лудостта е следствие, не причина.
Кате, радвам се, че ни догони, за да те чета синхронно. Толкова ми липсваха трезвите ти и балансирани анализи. Heart
За мен също Берил изгради по перфектен начин образа на Суна в този епизод. Започна с общата сцена, в която се разбра каква глупост са сътворили с Ферит. Там беше гузна, виновна, свита и малка (гледаше надолу през цялото време).Мина през сцената със Сейран, където започна да трупа гняв (гледаше Сейран в очите), после изригна в сцената с Хатуч (погледът й беше от упор), където всяка дума, която изплю беше напоена с отрова и беше съвсем логично да приключи градацията в сцената с целувката.
За целувката обаче се разминаваме. Не започна със страст (първата целувка), но прерастна в нещо изцяло отдадено на похотта и нагона. Възможна е да се влияя и от фрага, а не само от излъченото в епизода, но аз в тази втора целувка не виждах утешаващи се и заглушаващи болката наранени души, а мъж и жена, които се желаят.
И да, Ферит беше инициаторът на първата, но при втората целувка едновременно се втурнаха един към друг.
 P.S. Ако още веднъж направя анализ на тази сцена, ще се гръмна. Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 08:17 от Fi79

# 207

За това дете какво да кажем? Суна и Ферит много изстрадали, много наранени. А Сейран? Нейната психика чук!

За това дете едно мога да кажа - и двамата не я заслужават.

# 208
  • София
Аз да си кажа, ако тази сцена е факт и не е сън, какво следва не ме вълнува особено. Сериалът свърши.

# 209
Здравейте,
Много коментари и различни мнения, но това е предизвикано от сценария на "умните" глави.
При рускините се вихри мнението, че сериала ще продължи с двойката Суна и Ферит. Токсичната
връзка Сефер е изчерпана и Ферит се нуждаел от спокойна и уравновесена жена като Суна, както
първоначално е била избрана тя, а не Сейран.
Нищо чудно СЦ да направят тази грешка и зануляването на сериала е факт.
Защо си мисля, че хвалебствията от Рокси за двойката Суна Абидин са продължение на постовете на
тролчето, което дразнеше с отвратителните епитети за Сейран.

Общи условия

Активация на акаунт