Майка на дискотека

• 9 304
  • 339
  •   1
Отговори
# 120
  • При семейството си
Аз имам подозрение, обаче, че е по-близко по възраст до 40 годишните си лелки - колежки, отколкото до 20 годишните стажантки.

# 121
  • София
каки-колежки, с потничета в менопауза на 45 години,
Дълбай и ръчкай още, докато се самоубедиш в това, което искаш.

# 122
  • София
Авторката да излиза да разпусне малко и да се почувства човек извън 24/7 грижите за детето. Щом мъжът й е ок да гледа бебето, за какво й е специална покана. Донякъде обаче я разбирам, като са съвсем малки децата има едно странно чувство на вина и безпокойство.
Аз излизам на дискотека, по-точно тип пиано барове два пъти годишно да кажем, плюс още две фирмени партита на година. Излизам не да си търся някой, хаха, а да танцуваме и забавляваме. Били сме и сами жени, никакви проблеми. Аз не празнувам често рождени дни напоследък, но моя приятелка така обича и веднъж в годината излизането е в нейна чест. Пием, смеем се, танцуваме. Иначе тези места са и за запознанства действително от едно време, така е, но и да дойде някой, като човек няма интерес, казва не и толкова.

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 19:38 от Maidenly

# 123
Благодаря на всички за мнението ви. И за много години на всички❤️

# 124
Здравейте скоро имам рожден ден и с една приятелка искаме да отидем на дискотека. Малкия е на 7 месеца и исках да попитам според вас редно ли е да се ходи на дискотека. Ако отида баща му ще го гледа но се притеснявам за първи път ще ходя на диска и ще оставям малкия

Всеки има право да се забавлява , а и си трябва от време на време да разпускаш. Например с колегите, един - два пъти в година организираме таткова/баткова градина за да може майките, особено тези които са сами родители, да избухнат някоя вечер и да се повеселят.

# 125
  • При семейството си
Благодаря на всички за мнението ви. И за много години на всички❤
Организирай и празнувай рождения си ден, както искаш и можеш, при съответните обстоятелства.

# 126
И да допълня - не се влияй от чуждо мнение. Инфантилизмът е също толкова ненормален, колкото и преждевременното духовно състаряване.

# 127
  • France
Замислих се за нещо... в последните 20 години, съвсем буквално, месеците, в които съм била ергенка, се броят на пръстите на ръцете ми. Не съм го търсила нарочно, така се е получило. И винаги съм се вълнувала положително към флиртовете на приятелките ми. Струвало ми се е нормално да ми покажат някой, да го обсъдим, да ги окуража да действат, да изберем заедно тоалета за първа среща... дори и терен съм предоставяла. Смели сме на разни чукундури, споделяли са ми не дотам приятни изживявания, сипвала съм вино и съм бягала за шоколадов сладолед - семеен формат. Това ми е нормално, нали за това сме момичешка банда. После, когато аз останах сама, те се организираха и почнаха да ми търсят гадже. Въпреки че вече не живеехме в един град, това ме бяха едни от най-веселите моменти. В крайна сметка с ММ се срещнахме по съвсем друг повод, но поне ми е било много забавно. Наистина ми чудно да се дразниш на флиртуваща позната?!

Колкото за менопаузата - аз си я чакам без страх. Че аман от фертилност и менструации.

# 128
Как може въобще да си го помислите? Майките са длъжни да чистят, готвят и стоят в кухнята.Какви дискотеки,утре ще искате и грим да носите? 😁

# 129
  • По света и у нас
Бебо може наистина доста да ореве таткото и това да ти е последната дискотека за 2025 😂

# 130
Бебо може наистина доста да ореве таткото и това да ти е последната дискотека за 2025 😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 131
  • София
Че той ако не може да се справи със собственото си бебе няколко часа, защо изобщо му е трябвало да става татко!?

# 132
  • По света и у нас
Ееее айде сега, Мама е най то е ясно!

# 133
Изумителна тема, и най-вече изумителни отговори на поставения въпрос.

Само, не разбрах, кое е лошото, на това да излезеш и да потанцуваш, пък и да пофлиртуваш...

# 134
От цялата тема най-странното ми е, че майка на 7-месечно бебе предпочита да излиза с приятелка, а не с бащата на бебето....

Общи условия

Активация на акаунт