Майка на дискотека

• 9 307
  • 339
  •   1
Отговори
# 105
  • При семейството си
Добре, ти се забавляваш, пееш и танцуваш в дискотеката, в смесена компания, за да има кой да те изпрати с такси.
Другите 80%, включително и твоите менопаузни колежки, са в дискотеката, с единствената цел да си тръгнат с някой.
Остава да гадаем авторката на темата в кои проценти попада.

# 106
Авторката със сигурност не е в групата на менопаузните Grinning дали е шавлива, това е отделен въпрос

# 107
  • София
Късите потничета с гол пъп са за 20- годишните, да.
Другото е поведение на определен тип хора, не на определена възраст. И на 30 можеш да си отчаян и да си мислиш, че си момиченце, мъничка, сладичка, тепърва изгряваш. За всяка възраст си има инфантилно поведение, споко.
На онази потребителка, която кара камиони и все се описва като 20 кила дрехи момиченце, обичате да ѝ напомняте, че е на 40 годишна жена и следва да се държи по- зряло. Ама като е за някакви други хора, в които някой се е разпознал, не било гот.

# 108
  • София
Авторката със сигурност не е в групата на менопаузните Grinning дали е шавлива, това е отделен въпрос
Да. Къде ги намесиха в тази тема...
"Къде го чукаш, къде се пука?" в общи линии.

# 109
  • София
Прави сте, дами. Не биваше да уточнявам с този епитет, защото така таргетирам по- голяма група, отколкото визирах. Всяка жена натам е тръгнала и ще стигне в един момент.

Беше за конкретна група жени, които не могат да приемат, че времето тече в една посока и имат достатъчно грозни коментари по темата, май споменах един назад.

Оставам на мнението си относно търсенето на внимание масово. И че голяма част от жените се ласкаят и на такова от хора, които не им допадат.
За мен е странен изборът на място за празнуване на рд и го свързвам с хахохихи и флиртче.ком.

# 110
  • София
Ами, аз бях канена на РД на 20 годишна девойка в дискотека Simple Smile и не само аз, още 3-4 лели на 40.
И си беше супер или не трябваше да ходим?

Нямам проблеми с хората и личните им решения, ако ми изнася - там съм.

# 111
  • Пловдив
Цитат
...и имат достатъчно грозни коментари по темата, май споменах един назад.
...
На онази потребителка, която кара камиони и все се описва като 20 кила дрехи момиченце, обичате да ѝ напомняте, че е на 40 годишна жена и следва да се държи по- зряло.
Само още нещо. Аз лично виждам разлика между напомняне на 40-годишна, че не е никакво момиченце (тоест не го намирам за грозно това - факт, не е момиченце; не съм била обаче аз напомнящата), и наричането на каките и с пет години "менопаузални" със съответния присмех за поведението им като група.

# 112
  • При семейството си

Оставам на мнението си относно търсенето на внимание масово. И че голяма част от жените се ласкаят и на такова от хора, които не им допадат.
За мен е странен изборът на място за празнуване на рд и го свързвам с хахохихи и флиртче.ком.
Кетчър, не получаваш достатъчно внимание на подобни места ли?

# 113
  • София
Защо, Магдена?
Защото ти си близко до възрастта им ли?
Каките на коледното ни парти седяха и се присмиваха на свой набор, че е чичак и няма място на масата им. Ако щеш ми вярвай, не е било адресирано като намек до потребителките. С това приключвам темата, не дължа специално обяснения, че да се изреждате една след друга да ми търсите сметка. 

Елпис, само аз и каките знаем. Извинявай, че няма да подам на евтина провокация.

# 114
Ако е тръгнал необръснат, със стар пуловер, шкембе, си е баш чичак.
И на 20 да беше, пак щеше да е чирак.

# 115
  • Пловдив
Аз казах защо - защото звучеше като описващо типична менопаузална лелка на 45.
Ако не е било това целта, добре.

# 116
  • При семейството си
Целта беше, без никаква връзка, да се намесят някакви каки-колежки, с потничета в менопауза на 45 години, които търсят, пък и явно привличат внимание в дискотеките, но и на Коледното парти.

# 117
  • София
Кой е в менопауза на 45, това е патология. Само за протокола.

# 118
  • София
Кой е в менопауза на 45, това е патология. Само за протокола.
Скрит текст:
Доста жени в обкръжението ми за съжаление. Възрастта пада, както и за хипертониците в мъжката част. Според учебниците от 40 натам се смята за ранна, но не патологично преждевременна менопауза. Не помня майка ми на колко, но не беше на 50, по- рано.

# 119
Какво "за съжаление", явно го използва като оскърбление.

Отделно, че отклони темата от авторката към някакви твои познати и така и не разбрахме защо. Не беше достатъчно аргументирано показано да са ти направили нещо лошо, примерно да са си тръгнали с млад колега, към който имаш аспирации, или да не може човек от тях да се вреди на дансинга.

Общи условия

Активация на акаунт