Пазаруване от about you - м. януари, тема 35

• 86 862
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 120
Получих 2 чифта Kazar. Невероятни са, но с огромно съжаление ги връщам. Послушах съветника,  както и обувки.бг да поръчам 37, а не 38 и разбира се сбърках. 38 ,който си нося по принцип, щеше да ми пасне идеално

# 121
Никога не слушайте съветници. Поне аз не ги слушам. Взимам си номера който нося,на марките които познавам и имам опит. На тези които имам колебания,винаги гледам английската номерация ако има такава. 99% винаги са ми точни,рядко да уцеля греда. Жълтите и червените Мартенс в BS са Паскал модела. В него се чувствам най-добре от всички. Миналата година по това време някъде ги имаше тук жълтите на по 86лв с код. Но имаше само 2 номера когато ги засякох.

# 122
Аз днес получих тези сникърси https://m.aboutyou.bg/p/marco-tozzi/niski-maratonki-18663604?
Много ми харесват, стоят прибрано и елегантно.
Има останали 42 номер, моите са 40 и са ми идеални. Ще ги задържа, въпреки, че ми се виждат на висока цена (74 бяха). То след Мартенсите всичко ми скъпее. Joy
Тази тениска за мъжа ми ХХЛ https://m.aboutyou.bg/p/petrol-industries/teniska-35-years-17712301?
В опаковката изглежда чудесно, за размера ще разберем довечера.

# 123
Съветника препоръчва размер според инфото, което сте му заложили и е доста чувствителен. Не се ръководя от ничии таблици, освен тези на производител. Чета отзиви, като от тях си извличам само инфото, което ми трябва. Обикновено връщам заради дефект, а не грешен размер.

Поръчките ми още се бавят, а на едната днес е последния срок 🤔

# 124
Стига мърмори, ве. Утре иде поръчката. Обещавам!

# 125
Стига мърмори, ве. Утре иде поръчката. Обещавам!
Утре изтича срока и на втората, и така до петък и на другите две и трябва да е дошло всичко. Мрън!

# 126
Тези маратонки излизат на много добра цена с допълнителния купон. Има 37.5 и 38-ми номер. Много им се чудя. Някой има ли този модел - дали си отговарят като номер?
https://m.aboutyou.bg/p/puma/sportni-obuvki-lex-19613725

# 127
  • Пловдив
Аз може ли да мрънкам?
Няма да си получа по-евтинити Мартенси. След 3 разговора със съпорта, които ме уверяваха, че е нормално забавянето около празниците, снощи получих мейл, че са се били върнали и доставката е невъзможна... Днес отново обясних, че имам на по-скъпа цена в офис на Еконт, които мислех да откажа но в този случай ще взема и че се надявам да ме компенсират заради това размотаване /по тяхно предложение/. Не им е за първи път! Казаха, че ще ескалират искането ми на по-висока инстанция и ще ме уведомят писмено... Да видим!

# 128
Момичета, някоя поръчвала ли е [url]това яке[https://aboutyou.bg/p/only/prehodno-yake-12465821?utm_medium=referral&utm_source=onsite_sharing&utm_campaign=product] и отговаря ли си на размера? И топли ли?

Странно е, че някои цветове имат XXS номер, а други не. Като цяло аз търся XS/S и се надявам това, което ще пристигне, да не е куклинско 🥲

# 129
От моя опит, дори моделът да е еднакъв понякога има разлика между различните цветове, като някои са уголемени /щом има XXS/.
Аз напоследък установих, че палтата специално на Онли незнайно защо са уголемени. XS ми е голям. Става на дама носеща С. Тя пък си поръчала друг модел С, ми голямо и било.

sunflower, за кой размер става въпрос?

# 130
  • Пловдив
Aero, дублирах 39 и 40.
Днес ще си взема по-скъпите и настоявам за компенсация до по-ниската цена.

# 131
Поръчката ми от аутлета е със статус завършена - това какво означава, че се логнах с някакъв измислен имейл и не виждам ако ми пращат съобщения там. За колко време идват поръчките от аутлета - колкото другите ли?

# 132
  • Пловдив
Koлкото и от основния сайт, да.
Ако има връщане, не се отразява в профила.

# 133
Благодаря.
Ще чакам Гоше да ме извести значи.

# 134
Момичета, тези които купувате бебешки дрешки, от кои марки сте доволни?

Общи условия

Активация на акаунт