Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 661
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Пазарджик
Може линк към пачовете?

# 376
  • Deutschland
Зареждам домашния магазин за кремове за ръце с още. Този път от руския магазин. Доволна съм от o'keeffers, ама винаги съм отворена да пробвам нещо ново. Тъй като мъжа ми ще купи,снимал е наличните, но не виждам добре на снимката надписите. Нито на руски, нито на немски. Облепиха долу горе знам какво е, ама другото не виждам изобщо.

# 377
  • Пеликания
На другото пише Морошковый (дива къпина).

# 378
  • Deutschland
Точно този е взел, с дива къпина. Пробвах го, страхотно овлажнява и ухае на къпини.

# 379
Уф, и аз изпуках талона от ДМ, но като се има предвид, че душ гели и кремове за тяло свършват, напазарувах доволно

А тук по-скоро са бонус неща 😹 като изключим фдт който в момента привършвам и бързах да подновя, защото ми хареса, другите продукти не съм ги ползвала и ми се щеше да пробвам. Озарителя на Катрис го водят dupe на този на Нарс, имам го и него та ще сравня, че ми е интересно

# 380
Уф, и аз изпуках талона от ДМ, но като се има предвид, че душ гели и кремове за тяло свършват, напазарувах доволно

А тук по-скоро са бонус неща 😹 като изключим фдт който в момента привършвам и бързах да подновя, защото ми хареса, другите продукти не съм ги ползвала и ми се щеше да пробвам. Озарителя на Катрис го водят dupe на този на Нарс, имам го и него та ще сравня, че ми е интересно

Джули, само ружът не съм пробвала от всичко, показано на двете снимки. Озарителят за мен не е хубав продукт. Стои сухо, след 2 часа става на черти, впива се. Вместо него използвам коректорът с гъбичката , номер 05. Той е точно озяряващ за околоочната зона. Тествай го задължително и ще забележиш голяма разлика. Червилото и фдт са страхотни, трайни и не се размазват.
Не съм чела темата назад, но идвам да се похваля с това:

Заредили са и сух шампоан от серията, та и него отнесох. Дано пак пуснат лосионът, че го изтървах.

# 381
  • София
А аз точно от коректора с гъбичката не съм доволна, за разлика от озарителя, който го харесвам доста. Напоследък все него ползвам.

# 382
Направо полудявам като трябва да разлепя лепенките от продуктите, закупени от ДМ. Не стига, че едва се маха това тиксо, ами после ми лепне сума време и флакона при употреба придобива мизерен вид. А пък като реша да го чистя до идеално състояние, ми отнема сума време, нерви и се омазвам с олио, после мия един час докато отмия мазното! 😤🤬

# 383
  • Deutschland
Аз вече се радвам на продукти с тиксо и лепенки, след като видях в ДМ как се омазват до уши с продукти, които не са тестери. Иначе когато остава следа от отлепеното и за мен е дразнещо. Особено когато купувам нещо за подарък и трябва да махна цената. Полудявам.

# 384
В приложението не откривам продуктите на Maui Moisture. Да не са ги спрели от продажба в ДМ?

# 385
Няма я от доста време марката в ДМ. Беше ми харесал крема без отмиване за къдрава коса, докато се наканя да си взема пак и изчезна. В Нотино има някои продукти.

# 386
В приложението не откривам продуктите на Maui Moisture. Да не са ги спрели от продажба в ДМ?
Вчера ги видях в ДМ на ул.Мир във Варна.

# 387
А само шампоани и балсами ли има?

# 388
Споделям и на Диа и на Фрау мненията.
Снощи 20 мин разлепвах това тиксо от продуктите, но пък съм много щастлива, че са така запечатани и никой не се е мацал с тях. Защото пак си беше пълно с тийнове които търсеха с какво да се намацат. Поне да е само с тестерите.
Не ми харесва усещането, че като си купя някакъв продукт преди това някой е бъркал в него. Та ще го преживея това тиксо.

# 389
За мен е скандално продуктите да се предлагат без предпазни опаковки. Защо едни и същи продукти в чужбина се предлагат с фолио, а тук не? Защото в БГ пак няма закони за хигиената.

Общи условия

Активация на акаунт