Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 633
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
В физическите магазини на ДМ съм ги виждала, но понеже ще пускам поръчка и има талон, затова исках да поръчам балсама с агаве.

# 391
Не всички налични продукти в ДМ ги има в приложението. Засичала съм дори разминаване  - не ми го дава, че е наличен в конкретният ДМ онлайн, отивам на място - има го.

# 392
  • София
Зсравейте!
Към момичетата с тиксото и стикерите по продуктите. Използвам този продукт, който пускат от време на време в Лидл и съм доволна. Намерих просто такава снимка.
Скрит текст:

# 393
  • Deutschland
За мен е скандално продуктите да се предлагат без предпазни опаковки. Защо едни и същи продукти в чужбина се предлагат с фолио, а тук не? Защото в БГ пак няма закони за хигиената.

Конкретно lip oil на Есенс бяха без фолио. Купила бях един брой, после видях че в същия филиал мацат безразборно. Не съм го ползвала все още, малко ме е страх.

# 394
Като казахте опаковки, преди около 2 години някой беше разменил съдържанието на руса и черна боя за коса. Случи се на моя приятелка. Намериха в магазина и втората опаковка.

# 395
  • Пеликания
И аз оня ден се бях запътила да купя на Essence Lip Oil и като видях, че по никакъв начин не е запечатано се отказах.

# 396
 И аз като MarieSt. Дали следите от тиксо не биха могли да се премахнат с лакочистител. Ясно е, че ацетонът може да увреди някои опаковки, нека ако някой е пробвал, да сподели. И аз искам продуктите да имат защитно фолио, така както някои моливи.

# 397
  • София
Не става със спирт и лакочистител, аз лично ги мажа с олио и мапумчен тампон, но пак не става от воле. Търкам си. Онзи ден си извадих всички червила и търках 7-8 над половин час. Горе са пуснали някакъв препарат.

# 398
Освен с такъв препарат за етикети, като този от Лидъл, става и с етерично масло от портокал, чак тогава със спирт да махна мазното от маслото.

# 399
И аз с олио или някое масло за коса/лице, ако ми е под ръка. Но си трябва търкане, после миене със сапун да се махне пък мазното.

# 400
  • Deutschland
Нови продукти в ДМ в грижа за ръце и нокти.

# 401
Подарявам талона за - 15%, няма да мога да го ползвам.
Подарен

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 22:21 от Tweety1993

# 402
  • София
Мдда, но най-лошото е, че понякога лепват тиксото след като продуктите са били вече отваряни Grinning
Аз затова и онлайн никога не купувам от там, защото винаги пробутват неща, които човек сам не би си избрал.. Пълно безумие!

# 403
И аз съм попадала на опаковани червила и спирали след като вече са били пробвани. От спиралата направих конюнктивит, а от червилото херпес. Веднага реагирам на замърсявания. Затова тези два продукта ги взимам само он-лайн и когато съм сигурна че идват от склад, а не от магазин. Не съм имала проблеми, щом смених тактиката. Но вместо да си вземеш нещо веднага щом го видиш, трябва да го търсиш он-лайн в доверени магазини, да го поръчваш и да го чакаш. Но това е положението.

# 404
  • Пловдив
Aз затова предпочитам да пазарувам онлайн, особено грим. Всичко идва абсолютно непокътнато.

Общи условия

Активация на акаунт