Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 421
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
На мен лично,не ми допада този с уреа на Балеа.Трудно се разнася и попива.Това в сравнение с този на Нивеа със същия състав.

# 616
  • Пловдив
Днес и аз използвах талона на Балеа, но на Балеа мен нямаше отстъпка.

# 617
  • Ланкър, планините Овнерог
От почистващите на Миша взех това със зелен чай. Пресушава ми, опъва и има странна остатъчна миризма. Не ми харесва.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 11:56 от Гита Ог

# 618
Искам и аз да похваля Plex олиото на Балеа - пробвах го вече и на мокра коса - страхотно е. Моята е фина и суха в краищата. Благодаря на всички, които ми го препоръчаха.

# 619
  • Русе

Да се похваля и аз. Наложих си бюджет до 20 лв ,и успях да вляза в него.  Нямах нужда и от много неща , защото имам доста в запас.
Шампоан за почистване, крем за къдрици 3 в 1, две балсамчета за устни, две маски , душ гел и разбира се дезодорантите по препоръка от тук ухаят прекрасно !

# 620
От толкова суперлативи ще взема да пробвам и аз Plex олиото на балеа.

Имам обаче въпрос.
Как го използвате? Само по краищата като кристали ли или по цялата дължина като термозащита? ☺️

# 621
Аз го ползвам само по краищата.
От толкова суперлативи ще взема да пробвам и аз Plex олиото на балеа.

Имам обаче въпрос.
Как го използвате? Само по краищата като кристали ли или по цялата дължина като термозащита? ☺️

# 622
  • София
Е как олио като термозащита?
Олиата би трябвало да се нанасят накрая, след сушене, къдрене и подобни.

# 623
Пише, че има топлинна защита, аз имам и други продукти под формата на олио/кристали, които са с топлинна защита.
Сега ще си правя маска на косата преди миене и се чудя дали да не сложа и от плекс олиото в нея.

# 624
  • Deutschland
Това са днешните ми покупки. Не съм включила ягодово сладко и нес кафе DM bio. Ще кача и снимка на нов финиш, който пропуснах, защото шкафовете в банята ми вече се огъват от тежест.

# 625
  • Бургас
Здравейте.
Купих този серум лятото, сега го отворих, но ми се вижда мътен.
Такива обикновено са прозрачни.
Дали е развален или си е такъв:

# 626
Не всички серуми са прозрачни. Аз използвах един на Биотен ,който имаше същият цвят.

# 627
  • Бургас
Не всички серуми са прозрачни. Аз използвах един на Биотен ,който имаше същият цвят.
Благодаря, ще го ползвам.
 Мирише си хубаво.
И не е много силно, имах преди някакви други на Биотен, много силен аромат, а този се търпи.

# 628
Серумът, ако е Bioten Hydro X-Cell, изглежда такъв мътен и на снимките в makeup и notino, и на австралийския сайт на bioten.

# 629
Моля за мнение за Glow финиша на Balea и за млякото за ръце. Благодаря!

Аз страдам за скраба за скалп, който имаха преди години Balea. Много го харесвах.

Общи условия

Активация на акаунт