Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 420
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Deutschland
LieToMe, не съм купила финиша. Имам още от този от лимитираната лилава серия. Млякото го пробвах, рядка консистенция, но пък омекотява кожата на ръцете и ухае много хубаво. От същата серия има още доста неща за ръце.

# 631
  • Бургас
Серумът, ако е Bioten Hydro X-Cell, изглежда такъв мътен и на снимките в makeup и notino, и на австралийския сайт на bioten.
Да, той е.

# 632
  • София
Значи, пробвах пяната за измиване и не съм във възторг.
Малко ми пресушава и стяга лицето
Вместо да се сгъстява, се разводнява. Излиза пяна и после става като разреден измивен гел
Мирише на препарат за прозорци Joy
Иначе се справи прилично с махането на спирала и черен молив
Няма да повторя, в този тип продукт предпочитам душ пяната на Rituals. Ако се ползва за лице само, излиза икономично и определено гали сетивата.

# 633
  • Русе
В приложението на Дм има и 20% на Биотен . Та може ли да споделите техни продукти, от които сте доволни. Срокът е до 19.02. Има време,но да си запиша. 😁

# 634
Доволна съм от гела за сваляне на грим на Биотен. Последно купих една мицеларна вода на Гарние и много се разочаровах, понеже хич не ми почисти добре спиралата. Хем си знам, че изобщо не ми харесват тези мицеларни води, хем пак нещо ме прихвана и я купих без да мисля. Сега ще трябва да я доизразходвам.
Много ми допадаше пяната на Юсерин за махане на грим и вероятно по-нататък, като изхабя горните две неща, нея ще си взема. Свикнах без тампоните за грим и като трябва с тях да търкам и ме хващат лудите.

# 635
В приложението на Дм има и 20% на Биотен . Та може ли да споделите техни продукти, от които сте доволни. Срокът е до 19.02. Има време,но да си запиша. 😁
Аз бях доволна от точно този серум на Bioten Hydro X-cell. Нежен ,попива бързо ,хидратира. Свеж аромат. Околоочният също беше хубав от същата серия.

# 636
Момичета, покрай темата реших да наруша правилото да не отварям повече продукти за коса, но както ви споделих за мен зимата е голяма драма с косата и кожата, а шампоана и балсама за коса с какао се водят именно за зимна грижа. Така че отварям и ще споделя мнение за тях след поне 2 измивания, за да видя какъв е реалния ефект.

# 637
Аз да похваля маската за коса, дето е от Лидл. Вярно, че слагам и крем без отмиване, бях го показала малко по-назад, но такова нещо рядко ми се случва - да си измия косата, да я намачкам и като изсъхне да стане на хубави къдрици, да спя и като стана, просто да я разроша леко с ръце, за да застанат къдриците както трябва, без нищо друго да правя!! Вечерта да си легна, на сутринта пак същото - само разроших леко и застанаха идеално. Дори не я мокрих както правя обикновено, защото тя просто стоеше идеално. Следобед спах и... изненада, косата ми е в идеална (за моя вкус) форма и само я разроших леко, и тя си застана. Ми... харесва ми ефекта, да! 😃
Скрит текст:

# 638
  • Русе
Много хубави къдрици имате. И аз си купих от маската,признавам си досега само лимитки съм вземамала от Лидл ,но не и редовните им продукти за коса. Два пъти съм я пробвала до момента, наистина много съм впечатлена. Дори без балсам ,олио и допълнителни кремове и пр. само с шампоан и маската косата е мека, жива и лесна за разресване. Без фриз ефект . Но при мен сякаш ми изправя чупливата косата. 😁

# 639
Аз не се реша. Както е мокра косата, подсушавам и намачквам с ръце, намазани с крем без отмиване и без да я пипам, оставям сама да изсъхне. Не ползвам сешоар. Като е напълно изсъхнала, навеждам главата и с пръсти енергично разрошвам косата. Къдриците се запазват такива и ето, вече 2 дни не са мръднали. Иначе с едно преспиване е посмачкана косата, поразхвърчана и като я нявлажня с ръце, продукта, с който е намазана, пак оформя къдриците. Но да са в този вид след три пъти спане и аз доста се въртя, не помня от кога, и дали изобщо се е случвало.

# 640
  • София
Много равномерни и гладки къдрици, Диа! Супер са.
Аз ще пробвам маската на Лидл от другия път.

# 641
Червеният BB крем на Миша е на 8.30 лв. в Лили в момента, не знам дали е коментиран, но за мен в много добър.

# 642
Коя е маската от Лидл?
Тази сутрин сложих пак 3 капки от плекс олиото на Balea, но по дължините, не само на връхчетата. Харесва ми, косата ми е пригладена и мека.
Днес си поръчах автоматична маша Philips Sense IQ. Препоръчайте ми продукт за къдрици, моля Simple Smile

# 643
  • София
Моята е тази. Взех и зелената, но после нея ще пробвам.
Има намаление на слънцезащитните на Isdin в Софармаси -28лв. Ако някой иска, побързайте, че са пообрани и на самия сайт, и в София. Аз си взех моя от Люлин. Имаше и в Дружба 2.

# 644
О, да, знам я тази маска! В една друга тема за коса я препоръчах на една потребителка, защото бях я запомнила като много хвалена от лидълската тема. После и други момичета писаха, че са я пробвали и им е харесала. Купих я и аз и ми хареса, ползвах я лятото на морето и след него. Много добре хидратира и разплита косата и по нищо не отстъпва на скъпи и професионални маски.

Общи условия

Активация на акаунт