Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 634
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
# 406
Гледам ги масово как се мажат по магазините  баби ,тинейджърки ..включително и един травестит който обикаля магазините да се гримира на аванта ..отвратително ..никой ли не допуска че може да си придадат нещо един на друг ...

# 407
Рядко се включвам в темата, но не мога да не похваля това бюджетно бижу:

Невероятно е за много сухата ми кожа, която зимата се лющи много неприятно.

# 408

Онзи ден и аз го похвалих като заместител на Микса. Даже е по-хубаво за мен 😊

# 409
Слагам в кошницата и ще споделя мнение, когато го получа.

# 410
С 15% е още по-добро.

# 411
И аз предпочитам да имат тиксо продуктите. Чистя с олиото за лице на Балеа 😃. Виждала съм дори как отварят лакове за нокти…

# 412
Днес е ЛИДЛ видях намаление на тези продукти за коса, които в темата са много харесвани:

# 413
  • София
Днес е ЛИДЛ видях намаление на тези продукти за коса, които в темата са много харесвани:

Маската им с арган направо "натири" и Kerastase, и Paul Mitchell, и прочие прехвалени скъпотии Joy И не стига, че е за без пари, ами е и супер икономична Heart

# 414
  • София
Коя е маската с Арган?
Тази ли?

# 415
  • София
Коя е маската с Арган?
Тази ли?

Да, тази в оранжевата опаковка. Шампоанът и балсамът не ме впечатлиха особено. Макар че пробвах да "запечатам" маската с балсама и ефектът беше чудесен - гладка и лъскава коса. Бтв, моята е права с тънък косъм и изрусена Simple Smile
Между другото, онзи ден купих от ДМ тази маска - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/maska-za-kosa-biotin-rose-water- … 001841884233.html Беше намалена с 50 % и ми струваше едва 5 лв.. Дълги години ползвам само профи козметика за коса, като почти винаги купувам от салони или най-много от Делириум и Дъглас (тез Рибите са ми супер съмнителни и според мен забъркват смеси в някой пловдивски гараж). Еее тази маска направо силно ме впечатли. Косата ми е супер и цял ден не мога да спра да я пипам. Та, оказва се, че невинаги скъпото е по-добро.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 17:13 от ShokolaDkaa

# 416

Аз получавам леко парене от него. Някой има ли представа нормално ли е?

# 417
И аз бях така и го изхвърлих.

Аз получавам леко парене от него. Някой има ли представа нормално ли е?

# 418
  • София
Не е нормално да има парене от уреа, най- много сърбеж, ако е много силен процент.

За маските съм раздвоена, честно казано. Имам от всякакви ценови класове, като на усещане косата може да ммми е супер, но от някои не виждам дългосрочни ефекти, а от други- да.
Една богата на силикони маска много лесно ще докара усещане за лекота и блясък, което не значи, че е подхранваща. Ще пробвам и Лидълската.

Моите любими дрогерийни са тези, като Гарниерската не съм я пробвала в новите разфасовки, подозирам, че са ги развалили.

# 419
Шоколадка, интересно ми стана, че си показала маска на Пантен, от няколко месеца им се чудя. Нищо не съм пробвала от марката, освен един ДПШ и един серум за спрей. Всеки път се каня да си взема нещо и накрая отивам на щанда на Балеа профи и купувам от тях.

Общи условия

Активация на акаунт