Островът на любовта - bTV Plus

• 15 534
  • 325
  •   1
Отговори
# 240
  • София
10 нови човека?! Тези са ЛУДИ.
От новите момичета на прима виста само Лесли ми хареса. Много е красива. От момчетата нито един.
Дано Кира не се подведе по новия. Но няма такава опасност. Тя си мисли за... Уил и за него си говори само. По-скоро при Уил има опасност, но не вярвам и там. Учтив е само към новата и до там според мен. Ако го направи си подписва пътния лист за вкъщи.

# 241
10 нови - за кога?!
Дублажа не ме дразни, но изостана ли няма наваксване, днес и двоен епизод ...

# 242
Епизод 17: https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62989/sezon-3/love-island … sezon-3-epizod-16

В анкетата много скромно участие. Дори не може да побутаме гласовете от предните два сезона...

# 243
  • София
Ами аз няма как да гласувам за новите, защото не ми харесват.
Не съм си сменил вота, но съм сред гласувалите.

В епизод 17 се наблегна на новите и потенциални техни връзки при следващото избиране.
В момента само Уил ме вълнува дали ще поддаде или ще остане с Кира, макар че ако той имаше някакви по-силни чувства към нея никога нямаше да се държи така с тази новата. Така че той вече има една черна точка.
Кира например мноо бързо отряза квитанциите на новия, а Уил поддава.
Някъде бях чел, че не захаросани красавци с трапчинки вяра не може да имаш. Не са истински мъже, а кукли за много ръце...
Интересно ми е дали ще видим нещо подобно или Уил ще се освести преди да е повторил по-тежките прегрешния на Джони от сезон 2.

#BGMлоялнапрограма

# 244
Ама ти им помниш имената? Аз освен Синко, Трина и Кашай друго не мога да запомня. За 3 сезона се изсипаха над 100 души в това риалити.

# 245
  • София
Всичко помня.

# 246
Не съм гледала последните епизоди и май няма и да ги гледам, не ми остава свободно време. Новите въобще не съм виждала, за старите съм гласувала.

# 247
Мале, в 17 еп. вече и лесбийки дават как се мляскат... тези хора удрят дъното.
Скрит текст:
И тамън си рекох, че по българските риалитита няма такива работи, снощи бях опроверган от Хелс Китчън, където дадоха лесбийки как се мляскат и натискат. Че и кадри дадоха от спалнята как мърдат под чаршафа, а сестрата на Гроздeнка обяснява в синхрон точно какъв звук се чувал, ц ц ц ц ...

Еп. 18 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62991/sezon-3/love-island … sezon-3-epizod-18

# 248
  • София
Ее, Марийче, недей така, уф. 😔

Епизод 19
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62992/sezon-3/love-island … sezon-3-epizod-19

Ново разпределение най-накрая
Скрит текст:
Явно Шанън е много добра в секса...Джош изглежда опитомен. 😉
Джеръми с Дженевив, по имена ли си ги избира?
Оливия ме впечатли, браво.
Синко се налудува и избра сигурното при Трина. Точно като в реалността...
Кори избра Лесли, имаме нова двойка.
Кашай е с Чарли, още една нова двойка. Осъзна, че с Кори мгат да са само приятели.
И за десерт, голямата драма и дилема. Уил ще избере Кира или новото изкушение Изабел Колко патетично, избра и той сигурния бряг с Кирето, само че сгафи много мой човек. Същата ситуация като със Синко и Трина, но на квадрат.

# 249
Дяволче, ако не бяха вкарали тези 10 нови щях да се напъна и да наваксам изоставането, но и тези лесбийски истории, за които писа Дизи съвсем ме отказаха.
Ще ви следя какво се случва. 😊
Погледнах кои са победителите, после ще коментираме.

# 250
Е лесбийските целувки бяха за 5-10 секунди. Но като цяло самото предаване си е по-така... разюздано, такива са американците. Не си ли гледала по TLC риалититата за двойки? Нещо подобно е, но там често има американец+чужденец и виждаме културните различия. Докато тук виждаме само американци. Речникът на участниците е: от WOW през OMG до AMAZING. А и забравих... I got a message, последвано от бурна еуфория от всички. На мен ми е странно, че ги карат да са винаги по бански. Влизат 5 нови мъже, защо всички трябва да са с плочки, всички да са по бански (шорти), всички като извадени от списание? А жените, защо всички по бански?
истории, за които писа Дизи съвсем ме отказаха.
А, не се водѝ по мен, аз съм си консерва по принцип. Не означава, че всички трябва да са такива.

# 251
  • София
Епизод 20
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62993/sezon-3/love-island … sezon-3-epizod-20

Уил беше честен, но съмнението в Кира вече ще си го има. Както и в зрителите.
Но след неговите глупости ми се струва, че по-скоро вече Джош и Шанън ще оглавят зрителската класация или айде ще са близо до тях, не знам.

Синко продължава да тъче на два стана и накрая и Каш и Трина ще го намразят. Виждате нагледно как първото впечатление лъже. Синко имаше едва ли не най-мъжкото излъчване за три сезона и привличаше жените като пчела на мед, но се оказа едно слабо и неуравновесено момченце, което да не ти е в къщата. Цял живот ще мънка, шикалквави и лъже.

# 252
Благодаря, че качи линка. Аз нямах право на два последователни поста Grinning
Каш не е толкова невинна колкото в първите епизоди. Хвана си ново гадже от Каса Амор (а помним и как се нахвърли и на Айзея преди това), сега пак мислела за Синко. Тези хора моногамията не я признават Grinning

# 253
  • София
Аз не знам доколко са естествени и докъде се простира ръчкането от продукцията... Все пак никой не може да бъде принуден насила да се излага, така че...

Относно коя е девственицата, че все още не се е разбрало.

Аз стрелях с Каш, но сега си променям мнението и стрелям с Кира. 🙄😏

# 254
Епизод 21 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/63336/sezon-3/love-island … sezon-3-epizod-21

За първи път да видя караници и заяждане в това предаване Grinning

Общи условия

Активация на акаунт