Островът на любовта - bTV Plus

• 15 575
  • 325
  •   2
Отговори
# 225
# 226
  • София
Общо взето много шум за нищо.

Айде да идва отново хеликоптера... 😀😉

Този убавец Джереми докога ще го дундуркат?

И за мен Кира и Уил са най-стабилната дотук двойка.

# 227
Леле, Шанън си разказа всичко цветно във вчерашния епизод. 🙈
Джереми и мен започна да ме дразни, Флорита също не харесвам.

# 228
Леле, Шанън си разказа всичко цветно във вчерашния епизод. 🙈
Нищо чудно. Американките са така, грам не им пука да говорят за тези неща пред приятелки, а пък камерата не ги трогва, нищо, че ги дават в национален ефир.  По ТЛС има едно "Имението МИЛФ", то чак телевизорът се изчервява, като започват да си разказват в синхрони какви ги вършат. Има и едно "Обичам мамино синче", егати поредицата. Трябва червена точка за тези предавания. И особено ако е с междурасовите двойки и този, който е от Африка, Азия, Източна Европа, камо ли арабин ако е,... му иде да потъне в земята и гледа надолу, докато гаджето американка разказва какво са правили снощи и как се е справял той Grinning

# 229
  • София
Епизод 13
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62986/sezon-3/love-island … sezon-3-epizod-13

Доста любопитна игра си спретнаха, някои отговори бяха и забавни и показателни.
Не ми хареса, че Синко и Джавони не бяха откровени. На Шанън и Джош само секс им е в главата.
Оливия явно мъжете я харесват вътре като за приятелче...
Кори и Кашай явно си говорят и споделят най-много.

Аз нарочно си замълчах, защото ми стана неудобно. Буквално дадоха как се изч*каха, а после начина по който Шанън го демонстрира (едно особено двожение с ханша) пред момичетата означава, че това момиче е доста простовато най-малко казано, а и явно лесно и лековато.
Това беше първия секс за трите сезона.

# 230
  • Варна
Леле, още три епизода имам да гледам. Не мога да ви настигна.

# 231
А аз имам 6 епизода да гледам (че съм още на неделния), ама през уикенда се надявам да наваксам. 90 минутен епизод, направо ми взе здравето, още не съм го догледал. И пак някакви тъпи игри: "Натъпчи си устата с маршмелоу", за пореден път тази тъпотия. Във всеки сезон ли я има? Това ли само могат да измислят?

Еп. 14 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62987/sezon-3/love-island … sezon-3-epizod-14

Добавени са Слейд и Уес в анкетата.

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 14:30 от diziler

# 232
  • София
Слейд напусна заради трагедия в семейството му.

Епизод 14
Ох, Трина и Каш не могат да го разделят тоз Синко.
Странно, че Кашай и Кори са сред любимите двойки. Защото те не са двойка... Каш си харесва Синко. Но пък се познават добре и са добряги и явно американците си ги харесват. Но според мен няма шанс да спечелят крайната победа.
Кекса замесен от Шанън и Джош явно е убедил американците...
Спасиха Трина и Синко, колко предвидимо.
Дано да спасят Ейми и Уес тез гадове.

# 233
Слейд напусна заради трагедия в семейството му.
Да, тази сценка я гледах вчера. Струва ми се откачено да вкарват нови и нови хора непрекъснато.

Еп. 15 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62988/sezon-3/love-island … sezon-3-epizod-15

# 234
  • Варна
Боже, каква каша настана. Да видим в 15 епизод какво ще ни сервират, сега го гледам.

# 235
  • София
Спасиха Оливия?!
Но я оставят без ''половинката и'' И разкараха красивата Ейми, която таман беше започнала нещо с Уес?! Разочарован съм от решението им. Е, поне Уес и Ейми могат да започнат навън... Дано да им се получи. Докато с Оливия и Джереми беше тъпо, защото изгониха Джавони и Флорита, половинките им.
Оливия досега го караше само на сигурност и не мисля, че ще се отвори за 'любовта' ама и социалната игра е важна, а там я харесват много, факт, а и е сред първите влезли.
Поне за Джавони познах, че няма да има дълъг път в шоуто. Доста фейк ми се видя още от началото.

Офф, триъгълника между Каш, Синко и Трина се задълбочава. Хаха, цирк. Този Синко какво иска всъщност? Докога ще ги разиграва и двете?

# 236
И аз изостанах с три епизода, петък, събота и днешния. Пускам ги да наваксам.

# 237
  • Варна
И аз това се чудя, Дяволо. Какво мислиш толкова, бетер жена е.

# 238
Ще ги разиграва докато те му позволяват.

# 239
Пак двоен епизод, тези хора милост нямат ли? Не стига, че през уикенда няма почивка и не ни оставят да наваксаме, а веднъж седмично и 90 минутни епизоди. И пак около стотина пъти "О, Боже мооой" Grinning

Еп. 16 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62989/sezon-3/love-island … sezon-3-epizod-16

В анкетата са добавени десетте нови участници. Който още не е гласувал може да го стори. А тези, които искат да поправят вота си, могат да изтрият стария и да гласуват пак.

Скрит текст:
Не знам дали да не го зарежа това предаване. Скапаният дублаж ме напряга до краен предел. А Васил Бинев си е направо за психиатрията. Не знам няма ли кой да му направи забележка (режисьор на дублажа или там който отговаря за това)? Това не е нормално. На мен като зрител не ми е приятно да слушам такива лигавщини в дублажа непрекъснато. Още повече.. оригиналният войсовър на английски се чува, че не звучи така преиграно.

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 12:07 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт