Сблъсках се с изневяра, търся съвет и мъжка гледна точкаа

• 17 070
  • 350
  •   1
Отговори
# 180
  • Out of the Mix
Момите, седящи си вкъщи какво ще правят с мъже, "седящи си вкъщи", и бачкайки с два клика на мишката, след което време бол за всичко, нямайки време и "дупки" за "измък-примък"Smile, чудейки се какво да правят, след като са приготвили менюто за деня, направили фитнеса, взели душ? Rolling EyesRelieved

# 181
  • волно калдъръмче
Брао бе, джентълмени! Щом е жена, работа и през плет не е видяла.

# 182
Не знаем дали тя го е изгонила, или той си е тръгнал.
Ако не е неин апартаментът, тя няма как да го изгони просто ей така.
.   В моя случай апартамента е мой по дарение но децата искат с майка си , изгоня ли нея губя и тях.  Съмнявам се че ме лъже зад гърба ми но ... Изгоня ли я няма къде да отиде а да отиде в дома на любовника си ако има такъв с двете ми деца не е вариант за мен . Просто жената е едно неблагодарно същество ....

# 183
Любопитко13, тя няма възможност сама да им подсигури дом и елементарен живот.
Ти би трябвало да вземеш правата. А децата какво искат, няма особено значение. Ако искат нормални условия, знаеш ли как бързо ще дойдат при теб.
Много неприятна история.
Още ли се вижда с този?
Каза ли ти причините поради  които ти е изневерила? Въобще съжалява ли?

# 184
  • Далечният изток
Ама той казва "любовника ѝ (ако има такъв)". Какви права, какви причини, какви съжаления? Жената му казва, че няма любовник.

Впрочем ти как стигна до съмненията за любовник?

# 185
Не вярвам на никой мъж какво говори за жена, с която ще се разделя. Любопитко как пък е сигурен, че жена му няма къде да иде...? Много интересно.

# 186
В моя случай апартамента е мой по дарение но децата искат с майка си , изгоня ли нея губя и тях.  Съмнявам се че ме лъже зад гърба ми но ... Изгоня ли я няма къде да отиде а да отиде в дома на любовника си ако има такъв с двете ми деца не е вариант за мен . Просто жената е едно неблагодарно същество ....

А ти не си добре. Не си сигурен дали жена ти ти изневерява, но си готов да я изгониш?
Болезнената ревност е сериозен проблем, потърси помощта на специалист.

# 187
  • Далечният изток
Мда... Аз му казах оня ден, че с този тормоз, който ѝ налага с настояване за някакви признания, накрая тя ще го остави и без любовник.

А за какво трябва да ти е благодарна и как се предполага и до кога да изразява благодарност и признателност?

# 188
  • волно калдъръмче
Просто жената е едно неблагодарно същество ....
А, благодарно е, но до време. Който мисли жена си за будала - много се е объркал. Рано или късно акълът идва.

# 189
  • Далечният изток
Ау, цитатът е на ревнивеца, не на съфорумката Grinning

# 190
Любопитко13, тя няма възможност сама да им подсигури дом и елементарен живот.
Ти би трябвало да вземеш правата. А децата какво искат, няма особено значение. Ако искат нормални условия, знаеш ли как бързо ще дойдат при теб.
Много неприятна история.
Още ли се вижда с този?
Каза ли ти причините поради  които ти е изневерила? Въобще съжалява ли?
Здравей , предполагам че се виждат на работа . Не ми казва причина , просто отрича но след толкова години аз познавам съпругата си кога лъже . Призовавам я да си иде при него и да се приключи само че ебача не гледа и не иска.

# 191
Не вярвам на никой мъж какво говори за жена, с която ще се разделя. Любопитко как пък е сигурен, че жена му няма къде да иде...? Много интересно.
Защото си няма никой освен мен на тоя свят . А любовника иска да натъпче и да избяга не да я гледа , камо ли с две чужди деца.

# 192
  • волно калдъръмче
А любовника иска да натъпче и да избяга не да я гледа
Много навътре в отношенията си им навлязъл.

Когато тези деца пораснат, какво ще я спре? Времето минава неусетно.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 06:33 от Алегриq

# 193
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Защото си няма никой освен мен на тоя свят . А любовника иска да натъпче и да избяга не да я гледа , камо ли с две чужди деца.
А защо си няма "никои", приятелки, познати? Ти ли се погрижи?
Жена ти не е ли отдавна пълнолетна, че някои да я "гледа", тя не може ли сама да се грижи за себе си?

# 194
Здравей , предполагам че се виждат на работа . Не ми казва причина , просто отрича но след толкова години аз познавам съпругата си кога лъже . Призовавам я да си иде при него и да се приключи само че ебача не гледа и не иска.
А ти сигурен ли си, че тя ти е изневерила или това са само предположения?

Общи условия

Активация на акаунт