Сблъсках се с изневяра, търся съвет и мъжка гледна точкаа

• 17 033
  • 350
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Снимки по бански в публичен профил са точно сигнал за "търся си". И си помисли какво би си помислил за теб шефа ти, ако случайно попадне на профила ти.

# 256
Снимки по бански в публичен профил са точно сигнал за "търся си". И си помисли какво би си помислил за теб шефа ти, ако случайно попадне на профила ти.

Там е работата, че профилите са ми заключени, и имам под 200 човека там. Wink Не се притеснявайте за моето благосъстояние.
Работя за това тяло, радвам му се. Банските не са от тези, от които се вижда всичко освен това, а снимките не са пошли. Simple Smile

# 257
  • Out of the Mix
Твърдо съм на мнението, както и наблюденията ми са, че ангажиран човек, с работа, ангажименти, хобита, спорт, бизнес, задачи и т.н., няма нито време, нито интерес от преживявания в соц.мрежи. Да свършиш някаква работа, да потърсиш някакво инфо, добре, другото ми е анти. Освен кифличките, у Фейса обикновено са лелите и офисният планктон, кесещ 9-5, чудещ се кво да прави, скучаещ. Няма лошо да уплътниш някакво време, разнообразявайки, хвърляйки поглед тук-там, както аз примерно тук от време на време, но не и да ти минава животът и цялото внимание да ти е в тела и профилите, сори, нот сори, никак не ми ок това зомбиране до дупка.
Или пък профил с хиляди "приятели" и много хиляди снимки, да не можеш за 10-15 мин. да го прехвърлиш.
Одобрявам нормални профили - няколко снимки, да се знае кой, какво и никакво 24/7 постоянно "на линия".
А па като ги видя да ми спорят 50+ годишни лели на политическа тематика и лошо ми става, само смях ме избива, ентусиастки, куртизантки, пионки и електорат.

# 258
Твърдо съм на мнението, както и наблюденията ми са, че ангажиран човек, с работа, ангажименти, хобита, спорт, бизнес, задачи и т.н., няма нито време, нито интерес от преживявания в соц.мрежи. Да свършиш някаква работа, да потърсиш някакво инфо, добре, другото ми е анти. Освен кифличките, у Фейса обикновено са лелите и офисният планктон, кесещ 9-5, чудещ се кво да прави, скучаещ. Няма лошо да уплътниш някакво време, разнообразявайки, хвърляйки поглед тук-там, както аз примерно тук от време на време, но не и да ти минава животът и цялото внимание да ти е в тела и профилите, сори, нот сори, никак не ми ок това зомбиране до дупка.
Или пък профил с хиляди "приятели" и много хиляди снимки, да не можеш за 10-15 мин. да го прехвърлиш.
Одобрявам нормални профили - няколко снимки, да се знае кой, какво и никакво 24/7 постоянно "на линия".
А па като ги видя да ми спорят 50+ годишни жени на политическа тематика и лошо ми става, само смях ме избива, ентусиастки, куртизантки, пионки и електорат.

Въпросният човек с изневярата с качването на снимки в соц. мрежи имаше гадже между 16 и 19 години... Къде да седи девойката? И аз на 19 съм била доста по-активна в соц. мрежи... Имах и профили с хиляди приятели и последователи, както и не пропусках ден без снимка😂😂😂😂😂 След това си хванах гадже, снимките намаляха, новите профили се заключиха. НО това някой да ми прави проблем дали се снимам и качвам снимки през няколко месеца ми е малко... Видша форма на неувереност. Wink
Значи, за да си няма проблеми - жената трябва да е забулена до фурната и да не говори с никого, пък особено от мъжки пол.😂😂😂 И изобщо да не и минава през ума да излиза, особено пък вечер. На работа няма какво да прави, защото може някой мъж да има там и олее какво ще правим????😂😂😂😂 Защото нали жените нямат глави на раменете си и са готови да се хвърлят на всеки.
Стига вече😂
А относно висенето в социалните мрежи... и форумът е социална мрежа Wink Един reminder (на чист български)😂😂😂

# 259
  • Out of the Mix
Дарби, при мен няма ревност, всеки има глава на раменете, нито следя, нито ме интересуват профили, имам си свои интереси, хобита, ангажименти. Работи от 9-5 сериозна работа, или учи някаква тежка специалност, после време за нещо освен да сготвиш, хапнете с гаджето, или излезете да хапнете навън, и да правите секс няма. Е, може да гледате филм нещо, това-онова. Това през седмицата. А уикенда какво? На разходка да отидете нещо, може и на СПА, отново домашните и домакинските задължения си чакат, освен ако не искаш да тънете в мизерия, ама сте двама. Ежедневието на 90% от хората е това. Остави ме мен, при мен е друго.
Оттук ли "замисълът", че много сегашни лолитки не искат да работят, а да са издържани, като в същото време да дават постоянен наклон как да се случват нещата?

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 16:22 от Revoker

# 260
Дарби, при мен няма ревност, всеки има глава на раменете, нито следя, нито ме интересуват профили, имам си свои интереси, хобита, ангажименти. Работи от 9-5 сериозна работа, или учи някаква тежка специалност, после време за нещо освен да сготвиш, хапнете с гаджето, или излезете да хапнете навън, и да правите секс няма. Е, може да гледате филм нещо, това-онова. Това през седмицата. А уикенда какво? На разходка да отидете нещо, може и на СПА, отново домашните и домакинските задължения си чакат, освен ако не искаш да тънете в мизерия, ама сте двама. Ежедневието на 90% от хората е това. Остави ме мен, при мен е друго.
Оттук ли "замисълът", че много сегашни лолитки не искат да работят, а да са издържани?

Учила съм тежка специалност и работя по нея... За щастие работното време си го определям аз. При приятелят ми, завършил същото, в момента това с работното време не зависи от него. Аз не казвам, че домакинските задължения не трябва да се поемат-напротив, аз, например, обожавам да готвя и предпочитам домашната храна. Излизам рядко по нощни заведения... особено пък без приятеля ми, но ми се и случва, де, и никой не ме е спрял, защото съм доказала във времето, че съм лоялен човек и. настрани не гледам. Както и аз не се притеснявам за неговите излизания, например. По-скоро тази част на коментара беше насочена към Шерифа и неговите разбирания за изневери. Wink

# 261
Аз се харесвам (лъв съм) и пътуваме често с мм (всеки месец), тогава си качвам снимка и то сама. Даже той ме снима 😂.

# 262
Аз се харесвам (лъв съм) и пътуваме често с мм (всеки месец), тогава си качвам снимка и то сама. Даже той ме снима 😂.

Ех, значии... Изневерявате право пред очите му... Наглост😂

# 263
Аз в моя фейсбук качвам снимки с децата и семейството, та да ни видят какво правим разни приятели и роднини, които живеят далеч, без да трябва специално да им ги пращам аз. Това е за мен удобството на социалните мрежи.
Обаче ако си направя друг профил, без да пише там, че съм женен, и да качвам снимки само на себе си по бански от фитнеса или от разни нощни заведения, какво трябва да си помисли жена ми: изневяра ли е или не? Лъвицата казва, че не било...

# 264
Аз в моя фейсбук качвам снимки с децата и семейството, та да ни видят какво правим разни приятели и роднини, които живеят далеч, без да трябва специално да им ги пращам аз. Това е за мен удобството на социалните мрежи.
Обаче ако си направя друг профил, без да пише там, че съм женен, и да качвам снимки само на себе си по бански от фитнеса или от разни нощни заведения, какво трябва да си помисли жена ми: изневяра ли е или не? Лъвицата казва, че не било...

Ако си направите нов профил, в който никъде не се вижда, че имате семейство, това не е точно изневяра, но е предшественикът вероятно. 😂 Тук никой никъде не е писал, че в профила го играе свободен. Wink

# 265
Аз си имам профил, където качвам мои снимки, защото профилът си е мой, неща, които мен ме вълнуват, снимки от екскурзии предимно на мен до нек'ва статуя/водопад. Имам и снимки по бански, оти съм на песъко.
Мъжът ми присъства на 0.5 % от снимките по случайност - случайно бяхме заедно, когато ми предлагаше брак и съм сложила една снимка, случайно бяхме заедно в Рим и съм турила една снимка и оттам.
Може би мъжът ми щеше да се ядосва и ревнува, ама е твърде зает да работи и да се грижи за семейството ни и  няма време да пусне жалба. Wink

# 266
Тук пак има не разбрали хора за жалост. Не са прочели правилно. Да имаш статус обвързан/на и да качваш снимки със семейството си, да имаш само хора, които познаваш и общуваш често с тях е нормално. Да излизаш с приятели е нормално. Но вече да си обвързан/на да се снимаш провокативно и по бански, да имаш хора в приятелите, които не познаваш си е баш изневяра. Мой приятел именно в момента върти 2 жени със статус обвързани, със снимки на семейството си, но и със провокативни снимки, снимки по бански и всяка има над 500 човека приятели.
Едно е да гледаш клипове в социалните мрежи и да общуваш с познати, приятели, колеги и роднини. Съвсем друго е да се запознаваш с хора от отсрещния пол. Зависи, кой за какво използва социалните мрежи.

# 267
Но вече да си обвързан/на да се снимаш провокативно и по бански, да имаш хора в приятелите, които не познаваш си е баш изневяра.

Трагично зле си.

# 268
Но вече да си обвързан/на да се снимаш провокативно и по бански, да имаш хора в приятелите, които не познаваш си е баш изневяра.

Трагично зле си.

Нека да съм зле. Не казвам, че трябва да са забулени жените и мъжете, но това за мен не е нормално. Що не ми цитира другите неща, които написах? - Щото май ти си трагично зле. Не знам дали си мъж или жена, но ако партнорът/ката ти се чекнат пред хора, които не познават в социалните мрежи, как, ще се чувстваш? Аз знам, че като съм обвързан трябва да имам пристойно поведение и един ден, като имам дете да не ме сочат с пръст и обсъждат, че майка му се снима провокативно и баща му също. Качване на снимки в рамките на нормалното за обвързан човек - пътуване със семейството, приятели, роднини и такива неща.

# 269
Извинявай, но как снимането по социалните мрежи с цел внимание е практически изневяра? Мога да разбера какво не то харесва в такова поведение и как може да говори лоши неща за нея, и правилно си се разделил, щом това те дразни (вместо да започнат болни ревности), но наистина ми стана странна категорията, в която го поставяш.

Остави го, не е добре човека.
Ако му видиш другите постове...
То сега една жена е пуснала тема баш за такъв човек.
Браво, че е поне на този жената се е отървала.

Общи условия

Активация на акаунт