Сблъсках се с изневяра, търся съвет и мъжка гледна точкаа

• 17 078
  • 350
  •   1
Отговори
# 165
  • Далечният изток
Щом аз правя едикакво си, значи всеки трябва да прави същото, ми идва леко насилствено и нарцистично.
Аз не знам как човек живее в непрекъснати съмнения, недоверие, така тормози отсрещния човек, но най-вече тормози себе си.
Ако непрекъснато разпитваш и търсиш отговори, каквито на теб ти изнасят, скоро партньорът ще се умори и ще те остави. Не защото задължително има друг (напълно възможно е и да има), но просто няма да издържи дълго на тормоза.

# 166
Айдеее, поредния дето му изневеряват и смята, че само мъжете имали право, пък жените не.

# 167
Айдеее, поредния дето му изневеряват и смята, че само мъжете имали право, пък жените не.
Не това имаше предвид рогоносецът.

# 168

Това грозно определение включва ли някакво илюзорно превъзходство, че той е някакъв по-нисък клас човек, щом са му изневерили, пък на пичовете това никога не се случва, или само така звучи?

# 169

Дали!

# 170
Това грозно определение включва ли някакво илюзорно превъзходство, че той е някакъв по-нисък клас човек, щом са му изневерили, пък на пичовете това никога не се случва, или само така звучи?
Как да го наречем, предложи нещо?

Аз го разбрах така - мъжът ако изневери, това няма да промени нагласата му към жената, но ако жената изневери, тя е готова да напуска кораба. И в двата случая е грозно де, но технически не е споменавал права. Нека да се уточни човека.

# 171

Аз го разбрах така - мъжът ако изневери, това няма да промени нагласата му към жената, но ако жената изневери, тя е готова да напуска кораба. И в двата случая е грозно де, но технически не е споменавал права. Нека да се уточни човека.

Това е толкова повърхностно. Всеки може да си говори за него си и да не говори от името на еди колко си хиляди и милиони изневеряващи. Не е коректно, най-малкото не знаеш Жаклин от Канада или Джон от Америк защо са изневерили.
Един милион мъже да изневерят, ще имат различни причини, същото и за изневеряващи жени.
И познавам мъже, които не си обичат жените, но изневеряват. Но не напускат  жената.  И мъже, които твърдят, че си обичат съпругите, но пак изневеряват.
И познавам жени, които също си изневеряват, но си обичат мъжете.
И много често мъжете си казват, че женската изневяра била по-лоша, а тяхната си нагло оправдават с това, че уж не влагали нищо.
Изневярата си е изневяра.

# 172
Не разбирам защо скачате на Любопиткото. Не е ли най-нормалното в една връзка да не се изневерява? Тоест щом аз не изневерявам, разбира се, че очаквам и партньорът ми да е почтен към мен. Той не е казал, че дава изцяло наклон на живота на жена си, а само що се отнася до верността.

# 173
Той не е казал, че дава изцяло наклон на живота на жена си, а само що се отнася до верността.
Викаш ако тръгне да я ограничава е по-лошо отколкото да й търпи изневерите Simple Smile

# 174
Ева, не скачам.
Дразня се на двойния аршин.

tigodzila1, насила не става.
По-добре да я пусне на свобода и да си спи с който иска.
Не му трябва такава.
Ако пък не иска, да седнат и да се разберат защо се е стигнало до изневярата. Има хора прощават и преглъщат и си оправят нещата.
Може нещо в него да е причината.
Може пък и тя да се е влюбила.
Може той да не прави секс с нея. И тя да го търси другаде.
Или търси нещо, което той не и дава.

# 175
Какъв двоен аршин, нещо съм пропуснала да прочета явно.

# 176
Назад сме писали с tigodzila1

# 177
  • волно калдъръмче
А защо трябва да търпи, щом не му се търпи. Също напуска кораба и не търпи нищо. Ако си иска жената, е друга бира. И тогава едно е сигурно - той е с предимство пред новия, защото си я познава най-добре. Къде е спал, че на жена му й е писнало и е решила да се огледа?

# 178
  • Обран бостан ;)
А защо трябва да търпи, щом не му се търпи. Също напуска кораба и не търпи нищо. Ако си иска жената, е друга бира. И тогава едно е сигурно - той е с предимство пред новия, защото си я познава най-добре. Къде е спал, че на жена му й е писнало и е решила да се огледа?

Защо да е спал ? Ходил е на работа, а момата по цял ден в къщи и се чуди де я сърби.

13-ти. Само се съмняваш или си сигурен ? Питам защото ревността прави от мухата слон.

# 179
Пак се е заформил лаф за изневерите... А толкова много е казано и изписано. Аз съм против дългите агонизиращи съмнения. Или се спират, или се доказва каквото има да се доказва и се предприемат мерки - дали за възстановяване на доверието, дали за раздяла.

Иначе много пъти се е обсъждала разликата между женската и мъжката изневяра. Това, което аз знам, е че при жените, над 80%, сексът е на вторично ниво, последица, а при мъжеет - на първично ниво, като моментна страст. Тежестта на изневерите изглежда различна. Разбира се, концепцията за предателство е валидна и в двата случая, а както знаем от историята, предателствата във всички правни системи, според всички традиции и обичаи, се "наказват" тежко, т.е. не се приемат никак добре.

Общи условия

Активация на акаунт