"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №66

• 18 371
  • 525
  •   5
Отговори
# 495
Здравейте ,
на 14.04.2025 имах доказана овулация ,
на 30.04. трябва да ми дойде Ц .
Винаги усещам предменструални симптоми а сега нямам никакви .
Вчера ми се случи нещо странно , което да сега не ми се беше случвало в цервикалната слуз имаше една линия по-ясно изразена кръв ( не беше розова по-скоро червена ) .
Понеже правим опити за бебе ми е интересно дали не е имплатационно кървене . Вчера направих тест , но беше отрицателен . Също така и цервикалната ми слуз е по-силна от обикновена , а преди 5 дни беше жълтеникава .

Здравейте , това е старото ми питане , вече ми закъснява с четири дни , вчера направих тест но беше отрицателен . Има ли според вас някаква надежда . 😊

здравейте , днес вече ми е 7 ден от закъснението , а на мен цикъла ми наистина е много редовен може да подрани , но не ми закъснява , преди 4 дни имах кафяво зацапване за ден и после нищо , пуснах си кръвни изследвания и резултата е 0,21 ясно ми е че при такъв резултат не съм бременна , но просто ми е странна , възможно ли е лентитчката за овулация която съм си направила всъщност да не ми е отчела правилен резултат и овулацията ми да е била по-късно и за това и хормона да е още нисък , ние правим опити и след овулация . Прикачих лентичката от овулацията и не знам вече какво да си мисля . Като цяло кръвните показват , но съм малко объркана с това зацапване и липса на всякакви предменструални симптоми . Моля ви дайте ми някакъв съвет , дали може бебето да е станало по-късно отколкото си мисля или не знам и аз вече . Извинявам се за дългия пост .

# 496
лизи123,втората черта на теста за овулация трябва да е наситен ,а вашият не е,което означава ,че не е наближавал пика на овулацията.
Кръвния тест за бременност не лъже,за съжаление не сте бременна.
Може да посетите и гинеколог,има си обяснение за закъснението на цикъла.

# 497
Съгласна съм, този тест за овулация не е положителен

# 498

На 12 тия ден от закъснение как ви се струва
Понеделник бях на лекар не се видя сакче .. май се съмняват от им бременост ..

# 499
Елито, при навременна овулация на 14ти ден от цикъла тази стойност е ниска, затова са и притесненията на лекарите. Но е възможно овулацията да е била и доста по-късна, аз съм имала овулация и на 30ти ден от цикъла. Ако е такъв случаят, може и всичко да е наред.
Най-доброто, което можете да направите на този етап, е да повторите теста след 48 часа в същата лаборатория. Ако се удвои, можете малко по-спокойно да си изчакате следващия преглед. Пожелавам ви успех! Дано всичко се развие добре Hug

# 500
Здравейте. Искам да Ви попитам като хора с повече опит:
Последната ми менструация е на 03.04. По принцип съм с дълъг цикъл около 30-32 дни. С приятеля ми правим опити и онзи ден на 08.05 си направих тест на Престо с видима поне за мене много бледа линия, появила се на 2-3 мин. Тъй като четох, че често дават фалшиви резултати и по съвет за приятелка фармацевт днес на 10.04 направих един шиър чек. Бледа, но не толкова като първата, се появи почти веднага. Не съм чакала и при двата извън казаното време.Прикачвам снимки. Моля за мнения, дали да се радваме. В понеделник мисля да пусна един кръвен

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 14:58 от zaxarceto1

# 501
Здравейте. Искам да Ви попитам като хора с повече опит:
Последната ми менструация е на 03.04. По принцип съм с дълъг цикъл около 30-32 дни. С приятеля ми правим опити и онзи ден на 08.05 си направих тест на Престо с видима поне за мене много бледа линия, появила се на 2-3 мин. Тъй като четох, че често дават фалшиви резултати и по съвет за приятелка фармацевт днес на 10.04 направих един шиър чек. Бледа, но не толкова като първата, се появи почти веднага. Не съм чакала и при двата извън казаното време.Прикачвам снимки. Моля за мнения, дали да се радваме. В понеделник мисля да пусна един кръвен
Изглеждат положителни, но би трябвало да сте забременяли миналия месец след цикъла на 03.04. Вие казвате, че правите опити от 08.05? Не може вчера да сте правили, а днес да сте бременна. Значи миналия месец сте забременяли.

# 502
На 8.05 си е направила тестовете...
Честито! Положителни са.

# 503
Здравейте, момичета! На 01.05 ми беше овулацията. На 15.05 този месец трябва да ми дойде менструацията. От 4-5 дни имам болки в левия яйчник, които не са силни, но постоянни. Най- вече като уринирам или сядам, или има лек напън. Каква може да е причината? Дали е възможно да е бременност?

# 504
Здравейте, момичета! На 01.05 ми беше овулацията. На 15.05 този месец трябва да ми дойде менструацията. От 4-5 дни имам болки в левия яйчник, които не са силни, но постоянни. Най- вече като уринирам или сядам, или има лек напън. Каква може да е причината? Дали е възможно да е бременност?

Не,вероятно е инфекция или киста.

# 505
Аз също мисля, че може да е някаква кистичка. Аз когато забременях наистина имах болка в яйчника, но имах киста. Мислех си, че е може да съм бременна, но май по-скоро болната е била от кистата. Най-вероятно съвпадение. Изчакайте още няколко дни и ще разберете. И сега отвреме на време имам лека болка в яйчника преди цикъл, въпреки че не съм бременна, а и яйчника ми е здрав.

# 506
Здравейте, да се допитам и до вас от 14 дни имам закъснение на цикъла, а и съм с редовен цикъл, миналият месец имах 11 дни закъснение и дойде за 2 дни. Имам и симптоми като често уриниране, леко гадене, подуване на гърдите, силна изнервеност и умора. Имам 1 родено дете, но нямах симптоми. Вчера направих тест на шуърчек, ето го и теста:

# 507
Тестът е положителен Blush бременна сте.

# 508
Здравейте,мами.
Аз имам един може би глупав въпрос,но така и не разбрах моя АГ.
До 01.05 бях в цикъл,но цикъла не беше така както трябва само зацапваше.На 02.05 бях на преглед при АГ!Видя се,че имам фоликул 17-18 мм,което ми стана много странно.(Възможност за ранна уволация ли е това)?Каза,че няма кисти и всичко е наред.Пусна ми изследвания за щитовидната жлеза и там беше всичко в норма,но днес имам зацапване и сега не знам дали ще ми дойде пак,а имам 10 дни до цикъл?
Утре ще му се обадя на моя доки,но ще съм благодарна и ако някой е имал същия проблем и да ми каже на какво би могло да се дължи това? Благодаря ви и хубав ден!

# 509
Здравейте,мами.
Аз имам един може би глупав въпрос,но така и не разбрах моя АГ.
До 01.05 бях в цикъл,но цикъла не беше така както трябва само зацапваше.На 02.05 бях на преглед при АГ!Видя се,че имам фоликул 17-18 мм,което ми стана много странно.(Възможност за ранна уволация ли е това)?Каза,че няма кисти и всичко е наред.Пусна ми изследвания за щитовидната жлеза и там беше всичко в норма,но днес имам зацапване и сега не знам дали ще ми дойде пак,а имам 10 дни до цикъл?
Утре ще му се обадя на моя доки,но ще съм благодарна и ако някой е имал същия проблем и да ми каже на какво би могло да се дължи това? Благодаря ви и хубав ден!
На мен ми се е случвало да имам зацапване около овулацията. Бих казала, че често получвам откакто родих, миналата година. Ходила съм на АГ, но според нея всичко си е наред.

Общи условия

Активация на акаунт