на 14.04.2025 имах доказана овулация ,
на 30.04. трябва да ми дойде Ц .
Винаги усещам предменструални симптоми а сега нямам никакви .
Вчера ми се случи нещо странно , което да сега не ми се беше случвало в цервикалната слуз имаше една линия по-ясно изразена кръв ( не беше розова по-скоро червена ) .
Понеже правим опити за бебе ми е интересно дали не е имплатационно кървене . Вчера направих тест , но беше отрицателен . Също така и цервикалната ми слуз е по-силна от обикновена , а преди 5 дни беше жълтеникава .
Здравейте , това е старото ми питане , вече ми закъснява с четири дни , вчера направих тест но беше отрицателен . Има ли според вас някаква надежда . 😊
здравейте , днес вече ми е 7 ден от закъснението , а на мен цикъла ми наистина е много редовен може да подрани , но не ми закъснява , преди 4 дни имах кафяво зацапване за ден и после нищо , пуснах си кръвни изследвания и резултата е 0,21 ясно ми е че при такъв резултат не съм бременна , но просто ми е странна , възможно ли е лентитчката за овулация която съм си направила всъщност да не ми е отчела правилен резултат и овулацията ми да е била по-късно и за това и хормона да е още нисък , ние правим опити и след овулация . Прикачих лентичката от овулацията и не знам вече какво да си мисля . Като цяло кръвните показват , но съм малко объркана с това зацапване и липса на всякакви предменструални симптоми . Моля ви дайте ми някакъв съвет , дали може бебето да е станало по-късно отколкото си мисля или не знам и аз вече . Извинявам се за дългия пост .