Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 747
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
Може да се регистрираш и през ФБ, инстаграм и т.н

# 196
Здравейте,
Мога ли да върна бански ?
И как точно става връщането със Спиди- до склада, от който съм получила пратката ли?

# 197
Ще връщам ХЛ от Кемъла и Л от Лю Джо.

Кемъл е уголемен, хвана го кода за 30 процента и струва 35 лева.
Някакъв разкош са и двата пуловера, застраховах се с по два размера.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 07:14 от bubanka

# 198
  • София
В търсене на обувки за абитуриентски бал - и аз с молба за покана. Мерси предварително. Simple Smile

ПП: Получих, много благодаря за бързата реакция!

# 199
  • Хасково
Моята поръчка дойде. Ботите са уголемени, поръчах за първи път на тази марка, не открих отзиви тук и си поръчах както обикновено 38 номер, по принцип нося 37 лятно и 38 зимни обувки, но те са огромни.  Кожата е твърда и ще ги връщам. Маратонките 37.5  пък се оказаха малки на синът ми. Модела е тесен като цяло, а  той в момента носи 37.
Пуловера е страхотен но не е за моята форма, много ме описва. И той си заминава.

# 200
Виж в Стрим и в Спорт депо, не мога да преценя, дали е същия цвят.

20 Евро дадох за тази тъпа шапка в Милано, но още по-глупавия ми син тръгнал посред зима на туризъм без шапка. Поне е с цвета на якето му и я носи, та малко ми обира яда😀

# 201
Здравейте,
И тук да питам, да сте срещали къси боти, кожени, на груба подметка или ток?
Иначе поръчах едни Армани маратонки с кода, но сега не мога да дам линк, дано ми харесат.

# 202
  • In transit
Здравейте,
И тук да питам, да сте срещали къси боти, кожени, на груба подметка или ток?
Иначе поръчах едни Армани маратонки с кода, но сега не мога да дам линк, дано ми харесат.
Не знам дали тези отговарят на критериите ти, не са високи, телешка кожа с груба подметка: www.bestsecret.com/product.htm?listName=Women%2FSearch+Results%2 … mpletion=DESIGNER
Миналата зима си ги взех и не съм ги свалила от краката си, невероятно удобни и топли са. Отговарят си на номера, въпреки написаното в сайта.

# 203
Mikkey ,отговарят ли си на номера?

# 204
Sasi6, ако се чудиш за ботите постнати от Mikkey писала е в последното изречение, че си отговарят на размер

# 205
  • In transit
Да, нося 40 и си взех 40. Отначало бяха една идея по-тесни заради кожата, но после се отпуснаха и сега даже с дебел чорап мога да ги обувам въпреки, че няма нужда, защото топлят много.

# 206
  • София
Да внеса яснота по темата с размерите и съветникът им на сайта на БС. Sunglasses
Писах им и на тях да си го оправят

# 207
  • sofia
Здравейте , доставката не трябва ли да е безплатна ? На мен ми дава такава само ако сумата е над 100 лв

# 208
Не е безплатна. Само над определена сума. Мислех, че е над 80/90 лв безплатна, но може и да е над 100, както казвате.

# 209
  • In transit
Над 99 лв е безплатна, ако сме точни. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт