Пазаруване от Best Secret- Тема 4

• 67 686
  • 762
  •   1
Отговори
# 60
Провери в сайта на марката.

# 61
  • Варна
Пуловера няма ли пришит етикет с.. Как се казва, баркод.
При сканиране излиза информация.

# 62
Дайте снимки на пуловера и линк към модела в БС докато изчаквате отговор. Може и да помогне някой.
Да не би да се заблуждавате за цвета на копчетата. Понякога снимките лъжат, а и зависи от Вашия телефон и настройките му.

# 63
Освен баркод, трябва да има модел и номер на книжния етикет. При номера понякога може да е само една цифра сменена и то точно заради нещо такова като копчета, например. Снимай и покажи,  може да го намерим. Grinning

# 64
# 65
  • Berlin
Намерих това в немския Ралф Лорън - https://www.ralphlauren.de/de/halbrollkragen-pullover-mit-knopfbesatz-627377.html
Все пак би било интересно и мнението на БС или РЛ.

# 66
Много благодаря! Значи не са си актуализирали снимките, а Модиво и АУ пращат модели от 2023 г. примерно. Между другото този като материя и как седи повече ми хареса от модела на Модиво (който върнах). Ама китайският етикет и различният цвят копчета ме вкараха в размисъл 😃

# 67
На Ралф Лорън много неща се правят в Китай, затова спрях да ги заглеждам.

За отговор от сайта съм скептична, че ще получите нещо различно от това, че дрехата е оригинал.
Пишете на Ралф Лорън, писала съм така на брандове, отговорят в стил - да дистрибутор ни е или не сте пазарували от наш дистрибутор.

# 68
Моля за покана, много ще съм благодарна

# 69
Писаха ми с молба за снимки, ще ви държа информирани за развитието Simple Smile
Допълвам: Момичета, сила сте! Веднага ми отговориха, извиниха се, че снимките са подвеждащи, предложиха 2 варианта - да възстановят 15% от разхода по поръчката или да върна продукта. Увериха ме, че продуктът е оригинален. Пак благодаря за съветите!!!

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 17:39 от Blue`Sky

# 70
  • София
https://www.bestsecret.com/product.htm?code=40301293&colorCode=000481012
Според вас това палто има ли джобове? И ако може някой за марката да каже нещо.

# 71
Според мен не.Поръчах си две на марката,но още не съм ги получила.С хубав състав са и изглеждат добре,като дойдат ще преценя дали да ги оставя.

# 72
Спрели са комисионните от 09.01.2025 г.

# 73
На мен ми е изчезнал началният ваучер за 60 лв., който ми беше в портфейла. Имаше ли срок за ползването му? Спечелих го преди по-малко от месец.

# 74
Здравейте и от мен тук!!! Направих първа поръчка от BS на 27.12 и още я няма. Колко време горе долу за доставка?

Относно Panama Jack - повечето си отговарят на размера или леко да са умалени,но зависи от крака.Но имам и едни леко са ми големички,така че пробване си трябва. Всички които имам на марката 5 чифта се вадят стелките. Тези които са с вълна отвътре или с рунтава подплата Igloo и стелките са от вълна или рунтава подплата. Супер са,много добри,здрави и топли!!! Единствено Inuikii са може би по-добри или равни по топлина с тях. За Док Мартенс сме говорили доста почти сме ги разкостили Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 17:09 от vlbs

Общи условия

Активация на акаунт